Arama sonuçlarınız

1. concrete

LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Bahar sezonunu açtık. :)

2. concrete

Nükleer Enerji Eylemine Katılım

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Jeotermal enerji ile elektrik elde ederek ihtiyacının önemli kısmını sağlayan gelişmiş ülkeler hangileridir?
  3. concrete

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Dostum, kandırılacak yaşı geçtim ben. Konu faydalarını bulmak değil, analitik düşünerek bir sorunu çözmek. Hiç bir elektrik üretme yolunun faydalarından söz edilemez elektrik üretimi dışında. Hepsinin zararları var. Biz elektriğe ihtiyaç duyuyoruz. Bir...

4. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi http://www.akislpg.com/Contact/?LanguageID=1 İsteyen herkes gelebilir. Çayım var :)
  5. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Aslında sistem takıldıktan sonra imkanı olanlar gelip baksalar ben de sevinirim. Elektriği kesintili olarak verecek devre, başka bir amaçla da olsa, şu anda işyerimde var. Sistemin sahibi bu yöntmi denemek isterse, bu imkanı da sağlayabilirim.

6. concrete

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Elektrik, evde ampüllerimiz yandığı için çok önemli değil, endüstriyel tesisler kullandığı için önemli. - Termik santrale karşıyız çünkü çevreye çok zararlı. Ayrıca pahalı bir enerji üretim yöntemi - Petrolden elektrik üretmek zaten tarihe gömüldü. -...

7. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi İyi haber.
  8. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bana da öyle oluyor ;D ;D
  9. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sistem tekrar takılınca duyururum. İsteyen de katılır.

10. concrete

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution İyi olur, görüşürüz :)

11. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Güzel soru.
  12. concrete

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution LPG nasıl? Var mı yapılması gereken bir şey?

13. concrete

Asfaltta ses yapmayacak arazi lastiği nedir

Ynt: Asfaltta ses yapmayacak arazi lastiği nedir at lastik sesiyse gerçekten rahatsız eden, sizin asfalt lastiği kullanmanız lazım. Bir takım da jantlı arazi lastiği edinin, ihtiyaç duyacağınız dönemde takarsınız.
  14. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Verimlilik deyince yakıtın yanma oranının dışında da bazı kriterler işin içine giriyordur muhakkak; mesela motorun hareketli parçalarındaki sürtünmeler ya da motorun atılacak havayı atma, emilecek havayı emme performansı ya da ateşleme yeteneği. Hidrojen...
  15. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Ateşleme işi süper olmadı doğrusu ama etrafta gezen bir çok aracın emisyon değerini yakaladım. Geldiğinizde araç işyerinde olmasa da siz bırakırsınız, biz de sonra takarız. Görüşmek üzere.

16. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Saf su konmuştu. Pek eksilmiyor. Dikkate alınmayabilecek bir maliyet gibi duruyor.
  17. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Elektrik yükünün artması şarj dinamosuna yük bindirecek. Bu da yakıt tüketimini arttırır şüphesiz. Buradaki hedef diğer taraftan oluşan tasarrufun, ilave harcamadan çok fazla olması. Bu arada sistemin geri dönmesi için beklemedeyim.
  18. concrete

97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu Ben disconun motorunu ve hatta pajero pinin in motorunu böyle yıkıyorum. Yıkama sonrasında buji ya da distribütöre su kaçmışsa, kuruyana kadar çalışmayabilir. Yıkarken buraları korumakta fayda var. XJ nin motor beyni önde...

19. concrete

97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu Ben yağ çözücü kimyasalı başınçlı hava ile motora tutuyorum. Sonra basınçlı su ile yıkıyorum. Sanuç gayet tatmin edici oluyor. Sıcak motora doğrudan su tutulmaması gerekir. Soğuk motorda kalıcı bir sorun olmaması gerekir.
  20. concrete

LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Ben sipariş edeyim o zaman. Yine de gelmeden önce iletişime geçelim. 0532 346 2626

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri