Arama sonuçlarınız

1. concrete

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması İzmit tarafında bir yayla uyar. Böylelikle İstanbul, İzmit, Adapazarı, Düzce ve Bursa bölgesi için rahat olur. Daha geniş katılım olacaksa, Ankara'ya da yakın olsun denirse, Düzce yaylaları uygundur.

2. concrete

97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu Merhaba, teşekkürler. Su eksiltme ile ateşleme arasında bir ilişki bilmiyorum ben. Lastik konusunda biraz daha geniş a/t diyorum. böyle bir lastik hız yaparsanız bir miktar ses yapabilir belki ama 4x4 ile asfalt lastiğini...
  3. concrete

97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu - Ateşlemede sorun. LPG de çok daha fazla hissedilir. Ayrıca rölanti ve düşük devirlerde de daha çok hissedilir. - LPG ayarları. Ateşleme sorunu kalktığında gözden geçirilmeli muhakkak. İyi bir LPG sistemi olması gerektiği gibi...

4. concrete

ZJ LPG TAVSİYE

Ynt: ZJ LPG TAVSİYE İNKAGAS BMD bayii olarak Prins e göre artılarını yazayım; - 8 mm termoplastik LPG borusu kullanımı, - 3 ohm yerine 2 ohm da çalışan daha seri LPG enjektörleri, - Daha sessiz LPG enjektörleri, - Yüksek kaliteye rağmen çok daha ucuz olması, - Arazide dolaşan çok sayıda ZJ...
  5. concrete

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Ben de standart pinin le katılayım.

6. concrete

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. Beklerim. Görüşmek üzere.

7. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Fuardan sonra bitirelim şu işi.
  8. concrete

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. LPG ye karşı ciddi ön yargılarınız olduğunu anlıyorum. Eğer LPG den çok memnun olacağınızı bilseniz, yine de satarmıydınız aracı?
  9. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Arkadaşlar, O mesajı okuyunca canım gerçekten çok sıkıldı. Siz de olsanız sıkılırdınız. Benimle ilgili güzel ifadeleriniz sebebiyle mahçup olduğumu da iletmek isterim. Pozitif yaklaşımlarınız için teşekkürler. Bu sistemin aslında benimle uzaktan yakından...

10. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sen bu sistemin işe yaramaz olduğunu ama deneyen kişinin bu kadar zamanda bunun farkına varmış olmasına rağmen söylemiyor olduğunu ima ediyorsun. Ben beni tanımadan beni böyle adice suçlamanın densizlik olduğunu söyleme nezaketinde bulundum. Aslında...

11. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sen kimin kim olduğunu bilmeden saçma sapan şeyler söyleme. Farkında değilsin belki ama densizlik yapıyorsun. Bu sistemi deneyecek kişi bu forumun senelerdir üyesi ve bu ortamda çokça dostu var.
  12. concrete

5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz Yapılacaklar yazılmış zaten :)

13. concrete

LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Blazer da stepne aracın altındamıydı? Aracın altına da konabilir. Bir koruma yapmak gerekir. Blazer da tankın yerden yüksekliği isteneni sağlayacaktır. Buraya uygun en hacimli tankı üreticinin listesinden seçeriz. Bunlar...
  14. concrete

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Görüşmek üzere.
  15. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Ben deneme için doğrudan aküye bağladım ve araya bir açma kapama düğmesi koydum. Mormalde kontağa bağlayıp ayrıca bir de açma kapama düğmesi koymak gerekir. Sistemin çektiği yükü görmek için de ben de bir ampermetre var şu anda. Bunun da standart olarak...

16. concrete

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz Aslında her sistemde bu gibi gözle görülecek ya da farkedilecek sıkıntılara müdahale edebiliriz. Hatta LPG ve elektrik tesisatında da düzenleme yapabiliriz. Ama bazı markalarda beyine bağlanıp ayar yapamıyoruz.
  17. concrete

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz Prins markası da başka bazı markalar gibi yetkili servisin dışında programına bağlanılamayan bir marka. Bu nedenle ne yazık ki bir Prins bayiine gitmekten başka çaren yok bildiğim kadarıyla. :( Hep söylüyorum ya...
  18. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Aslında kısa kısa kullandım ama tasarrufu görmek mümkün değil bu şekilde. Hatta üç artışını da doru dürüst hissedemiyorsunuz bu şartlarda. Hidrojen sistemi zaman zaman gündeme gelen bir sistem. Çok güvendiğim birisi bu sistemle güç artışı ve ona bağlı...

19. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Dün akşam trafik saatinden sonra evden deneme için çıktım. Ama aracımı çalıştıramadım ve geri döndüm. Benzin göstergem yanıltmış ve benzinim bitmiş. Sabah benzinciye kadar aracı çektim. Fuar için bugün sistem kısmen söküldü. Fuar 20 sinde bitiyor...
  20. concrete

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Özellikle yakıt farklı gelecektir sanırım :) Ama zevki de tartışılmaz tabii. Günlük kullanımda çok yol yapmıyorsanız, bu zevke değer.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri