Arama sonuçlarınız

1. concrete

Feroza Lpg tankı

Ynt: Feroza Lpg tankı http://www.steplpg.com/4.html Buradan bakın. İstediğiniz ebatta tank yaptırırsanız, bu tankı tüvtürk ya da sızdırmazlıktan geçiremezsiniz.

2. concrete

Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz

Ynt: Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz Anten ayrıca 59 tl. Mıknatısla istendiği yere takıldığından, montajı çok kolay. 200 km/sa hıza kadar arkadaşım test etti. Halk bandı telsiz için ayrıca bir izin ya da lisans gerekmiyor. Dolayısıyla kimse sorun çıkarmayacaktır.
  3. concrete

Ynt: Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz Traktörde sıkıntı olacağını hiç sanmam.

4. concrete

Ynt: Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz Hangisini alırsanız, güle güle kullanın.
  5. concrete

Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! 4x4 ve 4x2 leri LPG lendirmeye devam ediyoruz. 4.0 cherokee, 3.5 pajero, 5.2 cherokee 2.0 vitara, 4.5 lancruiser, 3.9 disco, 4.0 disco, 4.5 cayenne, V8 defender, ... ...

6. concrete

LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO

Ynt: LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO Dövizdeki yükseliş fiyat farkı getirmeden bu fiyatı değerlendirmenizi öneririm.

7. concrete

LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya güncel...
  8. concrete

Ynt: Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz İnegöl ekibi 7 adet bu telsizlerden kullanıyor şu anda.
  9. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Ben aracı hazır ederim. Aracı yolda test etmek için aynı yolu aynı trafikte, aynı hızda, aynı viteste ve aynı hava ısısında geçmek gerekiyor. Ya da uzun zamana yayılı ölçüm yapmak gerekiyor. Eğer tasarruf varsa, her durumda vardır diye düşünüyorum.

10. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Atölye ortamında, katılımlı şekilde, ölçülebilir bir yol izleyeceğiz. Herşey anlaşılacak diye umuyorum.

11. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Ben de :) Bayilik konusunda da gayet samimiyim. Yeter ki işe yarasın.
  12. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sisteme ikna olunca ben de bayisi olucam :)

13. concrete

LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya 0532 346 26 26 Görüşmek üzere
  14. concrete

WJ 4.7 LPG Yakıt Tüketimi

Ynt: WJ 4.7 LPG Yakıt Tüketimi Ben bu sistemin henüz piyasaya çıkacak duruma getirilememiş olduğu izlenimini edindim yazılanları okuyunca.
  15. concrete

Ynt: Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz İnegöl ekibi iletişimini artık Aselsan güvencesi ile kuruyor. İnegöl'deki tüm dostlara selamlarımı yolluyorum. Güle güle kullanın. :)

16. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Cumartesi daha uygun. Hem siteden de katılım daha rahat olur. Bu arada daha önce konuşuldu mu bakmadan soruyorum; tüvtürk'de aracın durumu ne olacak? Yıl sonunda muayeneye gittiğimde sistemi sökerek mi gitmem gerekir?
  17. concrete

WJ 4.7 LPG Yakıt Tüketimi

Ynt: WJ 4.7 LPG Yakıt Tüketimi - denemiş kişilerle biebir görüşün. - tüvtürk muayenesi ise garanti, bu garantiyi sağlama almak için yazılı, kaşeli ve imzalı evrak isteyin.
  18. concrete

LPG hakkında bilmek istedikleriniz.

Ynt: LPG hakkında bilmek istedikleriniz. Aracı emisyon cihazına bağlayınca ayarı daha net yapabiliyor olması gerekir. Ancak emisyon ayarlarının tutturulamaması aracın başka sorunundan kaynaklanıyorsa, bunu da size bildirmesi lazım en azından. Neticede emisyon ölçümüne girdiğinizde bu sorun...

19. concrete

LPG hakkında bilmek istedikleriniz.

Ynt: LPG hakkında bilmek istedikleriniz. Karbüratörlü sistemde de filtre olduğundan, 10.000 km de bir filtre değişimi gerekir. Bu sistemde yakıt ayarlarının bozulması ihtimali sıralı sisteme göre daha fazladır. Aracı yanlış ayarlarda uzun süre kullanmamak adına, ayarların da gözden geçirilmesi...
  20. concrete

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) Yeni görüyorum bu satırı. Benimki sadece uzaktan laf ile destek. Teşekkürlük bir şey yapmadım yani... Güle güle kullan. Vergiler artmasın, Yakıt fiyatı düşsün, Araç arıza çıkarmasın, Ya da ne olursa olsun ama keyifler kaçmasın. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri