Arama sonuçlarınız

1. meseregan

Terleme Sorunu Hakkında

Terlemeyi durduramayız belki ama terleme sebepli ıslanma ve hasta olmayı engelleyebiliriz. Markalara gelince. Bu işte çok fazla marka var. Tam anlamı ile bütçe ile alakalı. Kendi kullandığım markalar, Nort Face Salewa TrangoWorld Lafuma Colombia Saygılar.

2. meseregan

Terleme Sorunu Hakkında

Merhaba, Terleme arkadaşımında dediği gibi vücudun ısı dengesini korumasidır. Özellikle sizin ve benim gibi iri insanların terleme sorunu oluyor. Terleme ile ilgili çözümleri doktorlara bırakmakta fayda var. Benim size anlatacağım şey kışın doğaya çıkma konusunda size yardımcı olabilecek...
  3. meseregan

Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri

Ynt: Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri Size önereceğim yerde kamping alanı yok ama o bölgeye gittikten sonra (Mut) Yerköprü ve Ilısu şelalesini mutlaka görmelisiniz. Ilısu da kamp yapabileceğiniz yerde var.

4. meseregan

Adana'da doğaya çıkmak

Ynt: Adana'da doğaya çıkmak No risk, no fun..... İnşallah dedğin gibi olur :)
  5. meseregan

Adana'da doğaya çıkmak

Ynt: Adana'da doğaya çıkmak Merhaba, Öncelikle, eğer kamp tecrüben yok ise, tek başına gidip kendini test etmeden önce, mutlaka bilen birileri ile gidip tecrübe edinmelisin. Bu iş keyf için yapılır. Gereksiz riskler almak doğru değildir. Ayrıca deneme yanılma yöntemi doğa sporlarına uygun...

6. meseregan

Yardım edermisiniz sipariş hk. ?

Ynt: Yardım edermisiniz sipariş hk. ? 42 numara bot 8 yada 8,5 numaraya tekammül eder. Ayakların tarak durumuna göre seçim yaparsın. Bence almadan önce aynı marka bir botu burada ayagında dene öyle spariş ver.

7. meseregan

Artvin -Arhavi Sırt Yayla Kampı 3100m

Ynt: Artvin -Arhavi Sırt Yayla Kampı 3100m Çok iyi bir kamp alanı seçimi. Süper manzara. Daha yeni gelmiş olmama ramen yinede özledim memleketimi. Kamp alanınızın rakımı kaçtı ve Terios un performansı nasıldı ? (Yakıt özellikle) :) Bol kamplı günler idlerim.
  8. meseregan

Nasıl Kamp Yapılır ?

Merhaba, Bu olayı sadece kampçılık olarak adlandırma bence, içinde böyle bir heves varsa tüm doğa sporları sana yakındır. Yaşın itibari ile çok şanslısın. Her şeyin doğrusunu öğreneceğin bir yer var. Yapman gereken tekşey Türkiye Dağcılık Fedarasyonu'nun ( TDF) eğitim kamplarına katılmak. Pek...
  9. meseregan

Nedir Fotoğraf Çekmek, Bu Deklanşörde Ne Var Bu Kadar Çekici Olan?

Ynt: Nedir Fotoğraf Çekmek, Bu Deklanşörde Ne Var Bu Kadar Çekici Olan? Üç sene sonra bile bu soruların çok net bir cevabı yok ama, Fotoğraf çekmek maddi dünyanın içerisinde manevi bir doygunluğu yaşatan bir eylemdir diyebilirim. Bu arada Nikoncuyuz ( Eskilere) :):)

10. meseregan

Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

Ynt: Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler Evet bizde fiyatlar cidden uçmuş durumda. Ama bence eski manuel lenslerin bayonetler ile yeni makinelerde kullanılması taraftarıyım. Nikonda Af klavuz ışıgının olmasıda bu lenslerin kullanımını kolaylaştırıyor. Fiyatları da Nikonun lenslerine göre...

11. meseregan

Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri

Ynt: Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri Hacer ormanları dediğiniz yer, sanıyorum Aladağlara doğru giden yol üzerinde değil mi ? Yürüme mesafesi nedir oranın ? En kısa sürede fotoğrafları bekleriz.
  12. meseregan

Ynt: Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri Şimdiden iyi tatiller diliyorum. Sağlıcakla kalın.

13. meseregan

Ynt: Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri Ne mutlu bana o zaman hocam. İnşallah en kısa sürede bir gezi ayarlayıp gidersiniz. Çidden çok şey kaybediyorsunuz :):) Yol biraz sıkıntılı, baya bir uzun ve virajlı. Ayrıca bölge etrafına göre daha sıcak. Ama y,ne de heryere değdi diyorsunuz görünce. :)...
  14. meseregan

Ynt: Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri Son fotoğrafta ki kanyonu yoldan geçerken gördüm, çidden dar bir kanyon, en kısa zamanda orayı geçmeyi planlıyorum :)
  15. meseregan

Ynt: Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri Devamı,

16. meseregan

17. meseregan

18. meseregan