Arama sonuçlarınız

1. meseregan

Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri

Ynt: Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri Devamı,

2. meseregan

Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri

Geçtiğimiz Hafta sonu Yahyalı, Kapuz başı şelalelerin deydim. Gördüğüm en güzel şelalelerin arasına giren bu yeri sizinle paylaşmak istiyorum. Hafta sonu gidecek olanlar için uyarmak istiyorum. Bölge çok kalabalık, ortalık piknikçi dolu, mangal dumanından göz gözü görmüyor :) Ama bu kadar...
  3. meseregan

Kampçılığın Murphy Kanunları

Ynt: Kampçılığın Murphy Kanunları Yatmadan önce iyice işemek de bir tür çözüm bence:):))

4. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Hepinize teşekkürederim arkadaşlar, binbir zahmetle gezdiğimiz yerleri buradan sizinle paylaşmaya çalışıyoruz. Saygılar.
  5. meseregan

Ynt: Kampçılığın Murphy Kanunları Kesinlikle daha kötüsü olabilirdi :):):) Çadırları çok yakın kurmamak lazım :) Bir kaç yıl önce bir grup arkadaşla kampa gittik yine. 4 çadırı dip dibe kurduk birini baya bir uzağa, horlayan arkadaşı izole ettik ortamdan :):) Benim ilk şişme yatağım (...

6. meseregan

Ynt: Kampçılığın Murphy Kanunları İsmi lazım olmayan bir arkadaşımın yaptığı gibi, çadırdan çıkıp gecenin bir vakti, uyku sersemi bir şekilde diğer çadırın üzerine işemeyinde :):)) Son yaşadığım aksilik, 3 kuznle kampta iken tek şişme ve rahat mat getiren kişi olmamdı. Kuzenlerim Hile ve...

7. meseregan

Frontera 2.2 DTI Sport Alımı???

Ynt: Frontera 2.2 DTI Sport Alımı??? Opel Frontere 2.2DTI sport. Inanın çok uzun süre araştırdığım bir araç. Almak için can atıyordum. Bu dönemde edindiğim bilgilerin bir özetini geçecek olursam; Araç kafadan, çok yakışıklı. Müthiş gönüyor. Aracın yakıtı ortalama 10 - 12 litre ( 100 km de)...
  8. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Teşekkürederim İsmail abi, gerçekten gidilip görülesi yerler. Benim bu güne kadar en çok zevk aldığım kampımdı. Özellikle en son gittiğimiz Aksıfat kanyonu. Bölge gerçekten el değmemiş bir bölge. Yok böyle bir su yahuuuuu :):) İnşallah video ları ve diğer fotoğrafları yükleyeceğim ama bu...
  9. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Aklıma geldi ama dediğin gibi video boyutları çok büyük. Sende ki fotoğrafları da eklesene ?

10. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Ben Teşekkür ederim arkadaşlar. Fotoğrafları Tuğrul, Deniz ve ben karışık çektik. Teşekkürler ve tebrikleri onlar ile paylaşıyorum. Bu gezi ile ilgili daha çok fotoğraf var vakit buldukça onları da paylaşacağım. Saygılar.

11. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Evet Deniz uyku tulumunu kılıfının içinde yastık olarak kullanıyordun. Aslında ilginç olan şu, gece uykumuzdan aynı anda uyanıp tulumların içine giriyorduk. Kuzenler, yüzlece kere kamp yaptım bu güne kadar ama bunun kadar güzelini yaşamadım. Bu kadar güzel bir kamp olmasının en büyük...
  12. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Sevgili Doğa tutkunları, bütün iyi dilekleriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Denizin dediği gibi başka bir kamptaydım. Yeni döndüm.Bütün bu güzellikleri sizinle paylaşmak benim ve kuzenlerim için bir onurdur arkadaşlar. KMZ dosyaları elimde yüklemek istiyorum ama ciddi anlamda...

13. meseregan

Adana Karaisalı Kapıkaya Kanyonu.

Ynt: Adana Karaisalı Kapıkaya Kanyonu. Evet Çakıt vadisi, kanyonun adı ise Kapıkaya kanyonu.
  14. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Malesef :(:( Bilinç çok önemli bence.
  15. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Arkadaşlar ben yüklerken yoruldum, umarım sizler izerken yorulmazsınız. :):)

16. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Aksıfat kanyonu Son. :)
  17. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Aksıfat kanyonu geçişi devamı,
  18. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

19. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün