Arama sonuçlarınız

1. C

Komple Motor

Ynt: Komple Motor malesef bildiğim yok aldığım yere sorarım ama

2. C

Komple Motor

Ynt: Komple Motor 3500 TL ye komple motor bulduk , onu alıp yola devam
  3. C

Komple Motor

Arkadaşlar merhaba ; 1996 Model Grand Cherokee sahibiyim , aracımın motoru arıza yaptı , Bostancı sanayide Davut/Uğur usta kontrol etti ve maliyeti 11.000 TL gibi bir rakam çıkarttı. Rakam çok fazla geldi. Araca başka motor takmak daha düşük maliyette olacak. Komple motor nerden bulurum ? Bu...

4. C

Klima sorunu?

Ynt: Klima sorunu? Arkadaşlar bendede klima komprösör sorunu var. İstanbulda tamirini yapan varsa yardım lütfen..
  5. C

Geri Vites Problemi

Ynt: Geri Vites Problemi Sorun çözüldü , halat dedikleri vites teliymiş maliyet 300 TL

6. C

Geri Vites Problemi

Ynt: Geri Vites Problemi Fırsat bulduğumda gidip baktiricam sonucu paylaşırım

7. C

Geri Vites Problemi

Ynt: Geri Vites Problemi Bostancı Jeep Control 280 TL fiyat verdi halatın ne olduğunu bilmiyorum
  8. C

Geri Vites Problemi

Ynt: Geri Vites Problemi İstanbul Maltepe deyim , ben 2 ayrı otomatik şanzıman ustasından bilgi aldım ikiside açmadan sorunun halattan olduğunu söyledi ama güvenemediğim için elletmedim.
  9. C

Geri Vites Problemi

Arkadaşlar merhaba ; Aranıza yeni katıldım , 1996 Model Grand Cherokee sahibimiyim. Vites N konumunda R konumuna alırkan zorlanıyor ayrıca P konumunda da araç geri gitmeye başladı. Sorun hakkında bilgisi olan var mı ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri