Arama sonuçlarınız

1. amiral

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Batuhan bey dilekleriniz için çok teşekkürler.

2. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) son baharda Trabzon Haçka yaylası gezisi
  3. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) 2012 foto

4. amiral

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) sayın Hocam hayırlı olsun karavanınız . çok güzel bir görünün oldu, aracınızada. çok yakıştı düşünceniz çok güzel oldu. güle güle kullanın.
  5. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) herkese selamlar olsun 2012 Yeni Yılınız Kutlu olsun sağlık sıhhat ve mutluluklar diliyorum.

6. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Dünyada yemek den başkası yalan

7. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) inşallah dileğiniz gerçek olur. bir şey aradınızmı hemen bulamazsınız sabır bu işin ilacı dır. sabırlı oldunuzmu hepsi olur. size iyi çay içmeler diliyorum selamlar gönderiyorum.Trabzondan
  8. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) sayın mabirsen motor hacmi 2500. herhalde yazan görevli ruhsatı doldururken yanlış yazmış olabilir wc mevcut, duş olayı yoktur su tesisatlarımız mevcuttur.
  9. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) halilo11 Halil bey günde bir litre yakıt harçadığı söyleniyor.

10. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Dilekleriniz için çok teşekkürler ediyorum . Rıfat bey mazotlarda eskisi gibi kokuda kalmadı. kükürt oranları herhalde düşürüldü, şimdiki mazotlarda neft kullanımı çok fazla elinize mazotu sürdünüzmü 5 beya 10 dakika sonra aynı benzin...

11. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) aracımıza Webasto taktık artık kış günlerinde sıcak gezmelere başlama zamanı geldi. montaj kendi yapımdır.
  12. amiral

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) bekir hocam izocamın yerini hiç bir şey tutmaz iyi düşün ona göre karar ver bu işlerin yazı var kışı var bu havalarda battaniyeler çok faydalı oluyor. kauçuk adamı yakar çıkarır sonra bu yaptıklarına emeğine yazık olur...

13. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) sayın wankel ve orbay74 dilekleriniz için teşekkür ediyorum. çok sağolun herkesin dileği umarım gerçekleşir
  14. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Rıfat bey dilekleriniz için teşekkürler sizin çalışmalarınızda iyi gidiyor ,hele araç tentesini güzel düşündünüz.aracınızada çok yakıştı fazla yüksek de olmadı güzel olmuş. sizede iyi gezmeler ve tatiller diliyorum kolay gelsin işleriniz.
  15. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. artık 220 jeneratörle elektirk sobası yakmaya son.bu kışı elekitirik sobasız geçireceğiz . webasto muz sayesinde jeneretör sesinden uzak bir ısınmaya hazırlık yapıyoruz . jeneratörlede elektirk...

16. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) webasto Kabin ısıtıcımızda geldi artık kış aylarını sıcak bir ortamda geçireceğiz.
  17. amiral

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Bekir bey selamlar. işleri yavaş yavaş hallediyorsunuz iyi ilerleme kayt ettiniz. güzel bir çalışma oluyor buzdolabı havalandırma mazgalı plastikmi metal malzememi dir. nerden temin ettiniz , 73s
  18. amiral

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent bey burdan (Trabzondan) geçtiniz haberimiz olmadı bir bardak karavancı çayınızı içecektik bize çok gördünüz. çayınızda nasip olmadı .telefonumuzda yazmııştık forma

19. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) amasya foto
  20. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) gezi fotoları devamı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri