Arama sonuçlarınız

1. amiral

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) yusuf bey fotoğraflar için teşekkürler ediyorum .cemil beyede selamlarımı iletirseniz memnun olurum. umarım geniş bir zamanda tekrar görüşürüz .işlerinizde kolaylıklar diliyorum.

2. amiral

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) (çok teşekkürler,şükür atlattık, yaralarım çabuk iyileşti artık yavaşda olsa merdiven çıkabiliyorum,) Levent bey çok geçmiş olsun . dileğim bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dır Allah korusun selamlar. ismail
  3. amiral

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. sağolun.

4. amiral

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" Nevzat bey hayırlı olsun aracınız. fotolarda iyi görünüyor. kazasız belasız yolculuklar ve iyi gezmeler diliyorum. Tamponunuz temiz olsun.
  5. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Arkadaşımız Elektrönik işi ile uğraşıyor Telsiz ve radio Amatörüdür aynı zamanda.

6. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) sami bey kendinizemi benzettiniz Arkadaşı ismi o değiinizden değil.

7. amiral

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak http://www.icf.com.tr/prodview.php?prod=) 200 liraya aldım domino ocak adrese de gönderiyorlar .otomatik gaz emniyetli
  8. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Bu tarflara yolunuz düşerse ,Yani Trabzon a Çay içmeye bekleriz. telefonunu yazayım belki lazım olacak arkadaşlar olur bizde tanışmayı isteriz vede severiz.selamlar olsun ismail - 05373774071
  9. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Derindeniz1 bizim restoranlarımız yok bizim derneğimiz var gelen arkadaşları dernekde ağırlamaya çalışıyoruz.TRAC Trabzon şübesidir Amatör Radio cu arkadaşlara açık karavancı dostlarada kapımız açık olur, açabiliriz (belki Amatörlüğü...

10. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Derindeniz1( Planladığımız başka şeyler olmasa 18 19 Haziran tarihlerinde Uzungöl'de olmayı çok isterdim.) Bizler 18-19-20 tarihinde uzungöl de olacağız sizleride görmek isterdik.tanışmış olurduk. işlerinizden dolayı herhalde mümkün...

11. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) sayın yaylacım Bu gibi işler zevk için ve severek yapılır hesabı olmaz.eğer hesabını başlamadan yapmaya çalışırsanız .sonucu çok sıkıntılı olur.gözünüzde fazla büyütmenize gerek yok. hesabını yaparak işe başlamadım nakit olduğu zaman...
  12. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) arkadaşlar çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. biz aracımızı bitirdik . araç yapımını bitirmeyen ve çalışmalarıda devam eden arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Artık yaylalara gitmeye hazırım tabii temiz olan çöpü ve mantar gibi...

13. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) fotoya devam soğutucu dolabımızın boş hali
  14. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Sayın Karavan severler dostlar . hepinize selamlar olsun.Forum lardaki tartışmalara ve yorumlara pek katılamadım,ama ,herzaman sizlerin değerli fkirleriyle bir şeyler yapmaya çalıştım. benim içinde çok faydalı oldu sizlerin yorumlarıyla...
  15. amiral

Ortak Telsiz Kanalı Önerisi

Ynt: Ortak Telsiz Kanalı Önerisi

16. amiral

Ynt: Ortak Telsiz Kanalı Önerisi karavaınıda CB cıhazı bulunmasında fayda vardır tabii mobil cıhaz olması iyi olur 5 Watt lık cıhazlar artık serbest ruhsata tabi değiller AM ve FM olması iyidir FM 21 de çağrı yapan arkadaşlarımız var. halen kullanılmaktadır Propagasyon (elektromanyetik...
  17. amiral

Ynt: Ortak Telsiz Kanalı Önerisi yusuf bu sayfadan istediğin cıhazı alabilirsiniz.adrese gönderiliyor. http://www.409shop.com/409shop_shopcat.php?&usercat=1426&parentid=1426 PMR lerle uğraşma.
  18. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) racoed selamlar Trabzon'dan (Yer ve karavanla konaklama konusunda biraz bilgi,lütfen) yazmışsınız. İstediğiniz yerde konaklaya bilirsiniz ,neresi gözünüze iyi görünüyorsa neresi hoşunuza giderse, neresini sevdiyseniz- hiç bir soruyu...

19. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) (Uzungöl, Trabzon-Rize arasından Bayburt-Erzuruma geçiş yolu İkizdere üzerinde şirin bir yer.. ) Trabzonun Of ilçesinden çaykara ilçesine ayrılan yoldan çıkılıyor. Rize İkizdere ile üzerinde olan yer değildir. iyi gezmeler diliyorum...
  20. amiral

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? pratikerde satılan portatif wc nin kalıtesi hk. bu ürünu alsam işime yararmı , sızdırma yaparmı başıma sorun çıkarırmı. bilgi rica ediyorum. iyi akşamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri