Arama sonuçlarınız

1. amiral

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) uzungöl-

2. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) yusuf bey selamlar olsun istediğiniz zaman gelin bekleriz.misafir imiz olursunuz,misafir kabul ederiz. artık kalacak yerimizde var sorun yok haziranın 18-20 sinde hava oyunları var katılımı fazla olan etkinlik zamanınızı ayarlayın...
  3. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) tekrar selamlar hafta sonu uzungöl beledıyesini organize ettiği uzungöl hava oyunları 8-9 tarıhlerinde yapıldı ,tanıtım amacıyla yapıldı . tam katılım lı olanı 18-19 haziranda yapılacakmış .ön çalışmalara katılımlar güzel oldu bizde...

4. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Levent bey bilgi için teşekkürler ediyorum. araştıracağım cam açmadım kamyonet olarak görünümlü plan proje işine bakıyorum . onay verirlermi vermezlermi diye araştırıyorum eğer onaylanacaksa sadece kapı camını açtıracağım. başka cam...
  5. amiral

Amatör Telsiz sınavı ne zaman?

Ynt: Amatör Telsiz sınavı ne zaman? http://www.ta7ka.com/

6. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) dönerli koltuk vardır lazım olan arkadaşlara alabilirim ben sağ tarafını aldım sol tarafı duruyor. lazım olan arkadaşların bilgisine ismail

7. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) yeni resimlerim yaz mevsimi yaklaştıkça çalışmalarımız hızlandırmaya çalışıyoruz sorunum olan ankestö ocak da geldi sadece mufak tezgahımın montajı kaldı umarım gözünüze iyi bir görüntü olmuştur selamlar gönderiyorum iyi akşamlar...
  8. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) (sayın amiral kolay gelsin ocak işini buradan çözebilirsiniz kargo ile alabilirsiniz,güzel bir üründür. http://www.icf.com.tr/prodview.php?prod=) yusuf bey tekrar merhabalar söylemiş olduğun ocak tan aldım pazarlamacı arkadaş bana...
  9. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) levent bey şu anda böyle kullanacım eğer araç muayeneleri 2 yıllık olsaydı düşünürdüm ama hersene muayene oldukları için düşünmüyorum. zaten herşey portatif yaptım .fazla cam açmadım aracım bir saate kamyonet olabiliyor. düşünmüyorum...

10. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) sayın dr.hunter karavanın kanuni prosüdürünü bilmiyorum. onaylatmak ve standart almak gibi bir niyetimde yok sadece kapalı kamyonet olan aracıma bunu yapmaya karar verdim kanuni boyutunu bilmiyorum Bu konuda benden daha bilgili ve...

11. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) yusuf bey tekrar selamlar bilgi için teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar diliyorum
  12. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) sayın karavancı arkadaşlar selamlar iyi günler diliyorum motor karavanlar için tüv muayeneleri kaç yıllık yapılıyor bir yıll veya 2 yıllıkmı yapılıyor.

13. amiral

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" Nevzat bey çalışmalar iyi gidiyor. bir ara uğramıştım aracın yanına ,boyacının önünde olduğunu gördüm doğrusunu söylemek gerekirse yapılan çalışmalar harika olmuş bu haliylede arac güzel görünüyor. ustalar çok güzel iş çıkarmışlar baharın sonuna...
  14. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Sayın vehbi42 soracaklarınızı burdan cevaplaya bilirim sorun yok ama numaramı istiyorsanız problem değil sıfır beş üç yedi üç yedi yedi dört sıfır yedi bir iyi günler diliyorum ismail
  15. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) -------------------------------------------------------------------------------- (Arkada çift kişilik yatak görüyorum, sonra WC kabini ve karşılklı iki koltuk arasında masa, geceleyin yatak olabilecek, standart ölçülerde böyle bir...

16. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) yusuf bey noksan olan yerleri tamamlamaya çalışacağım yaptıkca daha neler çıkacak ,çok yerlerde eksiklerimizi göreceğiz- yavaş yavaş ,noksanlarımızı göre, göre gidermeye çalışacağım.bu gibi işlerle fazla uğraştığım yok. acemiliğimiz de...
  17. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Karavan dostları selamlar olsun Trabzondan yakında benimde (Karavanım )var diye bileceğim herhalde biraz daha ilerleme yaptık mutfak yapıldı yerine şimdilik monte etmedim.havalar ısınmasını bekliyorum. mutfak harici diğer işlerini...
  18. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Levent bey çok teşekkürler ediyorum sağolun sizde hazırlıklara başlamışsınız çalışmalar devam ediyordur umarım. görüşmek üzere selamlar.

19. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) devam
  20. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) yusuf bey selamlar bilgi için teşekkürler .ama benim yan kaplamalar duralit malzeme yani ince- kenara bağlantı yapmam zor arkasıda boş masayı o şekilde yapmam mümkün değil 50 lik ve 40 lık krom borudan iç içe geçmeli yapmaya karar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri