Arama sonuçlarınız

1. amiral

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" Nevzat bey selamlar olsun görüşemiyoruz nerelerdesiniz .

2. amiral

Yol - da

Ynt: Yol - da Trabzon zigana geçidi. bır yol manzarası.
  3. amiral

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) arkadaşlar çok sağolun dileklerinize teşekkür ediyorum yalnız sorum olacak yemek masasının ayaklarını nasıl yaparsan ki, bize rahatsızlık vermesin. iki ayak üzerinemi .yoksa tek ayak üzerinemi monte edersem daha kullanışlı olur...

4. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) arkadaşlar tekrar selamlar olsun biraz daha yol aldık yavaş yavaş ilerleme oluyor herhalde yapmış olduğumuz bu çalışmada yol aldığımız görünüyor. yaptığım çalışmadan bir iki fotoğraf karesi . Yapıma devam ediyoruz ancak hafta sonları...
  5. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) Muhtardan emanettir.yazık değerli paranızı boşa da harcamayın. bizim takozlar size göre değil . hiiiii. selam.

6. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) sayın yücel Bende ne olduklarını bilmıyorum ne işe yaradıklarını bilmiyorum. Bizim mahallenin muhtarı bıraktı kışın araba kayarsa lastik altına koyarsın dedi sadece kışın kullana biliyorum lastik altına takoz için. ne işe yararlar bende...

7. amiral

Trabzon'dan Manzaralar

Ynt: Trabzon'dan Manzaralar açık hava selamlar Trabzon dan
  8. amiral

Trabzon'dan Manzaralar

Ynt: Trabzon'dan Manzaralar Trabzon dan manzaralar
  9. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) yusuf bey çadır kampçılığından mobil karavan a dönüş yapıyoruz. çadır kurmak da çok zevkli ama artık uğraşamıyoruz bu nedenle mobil karavan yapmaya karar verdik. senede 3veya 4 kere dağlarda kamplara gidiyoruz. yazında deniz...

10. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) yusuf bey selamlar fazla maharetimiz yok ki fazla birşeyler yazalım.ama zamanı geldimi yazacağız daha işin başındayız. yavaş yavaş ilerleme yapıyoruz.fazla zamanımız olmadığı için uğraşamıyorum. boş kalan zamanımızda noksanlarımızı...

11. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) kış şartlarına ve gezi ortamlarına alışmaya çalışıyoruz. biz yeniyiz , bu işlere yeni başladığımız için tercübe kazanmaya çalışıyoruz. aracımızda 4*4 olmadığı için aracı dağlara alıştırıyorum karda nasıl gideceğini öğretiyorum.
  12. amiral

Trabzon'dan Manzaralar

zigana dağı

13. amiral

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" sizleride görmek isteriz. aracınız bittimi seninle gideriz .
  14. amiral

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" 2.gün pazar günü 24 -01-2010
  15. amiral

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" ölen arkadaşlara Allah rahmet eylesin.

16. amiral

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" yer zigana dağı kış etkinlikleri ve geçen sene çığ düşmesi sonucu hayatlarını kayıp eden 10 dağcı arkadaşların anısına Anıt açılışı ve yapılan etkinlikler umarım beğenirsiniz çok kar vardı bizim aracların havası değildi Landrover in...
  17. amiral

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" kış çıkmadan aracı umarım bitirirsiniz. nevzat bey çalışmalarımıza artık sizin aracınızla gideceğiz Aracınız hayırlısıyla erken cıkar sizin aracınızla dağlara gitmeyi düşünüyoruz, dağlarda arızalanan sistemlerde tamir ve bakım için arazili araç...
  18. amiral

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" nevzat bey resimler güzel çekmişsiniz sen makinayı elinden bırakma sakın ,bol bol resim cekmen gerekli yoksa bu ustalara a iş yaptıramazsın .ustalarımızın da reklamları olsun şenol usta ile işini iyi bir şekilde hallettiniz, arkadaşlar ellerinden...

19. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) devam
  20. amiral

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral) biraz daha ilerleme yaptık bize şimdi 2 li ankese ocak ve portatif wc lazım nerden bulabiliriz hesaplı olan yerlerden olursa iyi olur marin (yatçılara) mal satan yerleri yazmayın yardımlarınızı bekliyorum .( burası trabzon...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri