Arama sonuçlarınız

1. lee33

Kuşadası Grubu; Gölyaka Köyü - Kapıkırı Doğa Yürüyüşü (31 Ekim 2010)

Ynt: Kuşadası Grubu; Gölyaka Köyü - Kapıkırı Doğa Yürüyüşü (31 Ekim 2010) devam.......

2. lee33

Ynt: Kuşadası Grubu; Gölyaka Köyü - Kapıkırı Doğa Yürüyüşü (31 Ekim 2010) resimlere devam.Hava inanılmaz güzeldi .Ama ben yine de soğukta yürümeyi gtercih ediyorum.
  3. lee33

Uzun bir aradan sonra fırsat buldum ve yürüyüşe katılma fırsatım oldu.Ekim ayının son günüydü.Gece yatarken yürüyüşü kaçırmayayım diye saati ayarladım. Sabah saat 8 de belediyenin önünden 3 minibüs yola koyulduk.Parkur B türü ve 12 km civarında bir yürüyüş oldu.

4. lee33

Vize Almanın Püf Noktaları

Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları ABD yi yinede tebrik ediyorum bir kere vize veriyor ,ikinci vize talebinde 1 senelik daha sonra direk 10 senelik vize veriyor.Avrupaya 20 defada gitseniz , her defasında vergi levhası imza sirküleri resmi gazete istiyorlar yani bütün evraklar tekrardan lazım...
  5. lee33

Vize Almanın Püf Noktaları

Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları SAdece almanyada 2 milyonun üstünde Türk yaşıyor.Bunların arkadaşı eşi ,dostu akrabası derken baya bi insan almanyaya vize başvurusunda bulunuyor.Kişi başı vize ücreti 60 euro + randevu almak bile parayla.Artık bu iş inanılmaz bir ekonomik getiri haline geldi ...

6. lee33

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? çok teşekkür ederim herkese. Evet haklısınız hatta ,çok yakında bir lastik değişimi şart.

7. lee33

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? Nihayet 2 resim ekleme fırsatım oldu.
  8. lee33

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? En nihayetinde honda cbr 1000 rr fireblade 2007 model de kara kıldım ve aldım.Alalı daha 5 gün oldu.Çok hızlı ve güzel bir makine.Daha resim çekemedim ama yakında bir kaç resim koyarım.Fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.Bu makineyi kullanmaya...
  9. lee33

Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin

Son zamanlarda belediyelerin kavşaklarda döner adalarda gece damlama sistemi ile suları açık bıraktığını görüyorum.Dolayısıyla yollarada anlamsız bir ıslanma ve su birikintisi meydana geliyor.Aslında bu durum sadece motor sürücüleri için değil ,araçlar için bile ciddi tehlike...

10. lee33

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Efe arkadaşım bilgi için teşekkür ediyorum. Bu aralar fırsat buldukça gidiorum.Kuşadası ve yakın çevresinde dalış yapıyorum.Burada çok güzel yerler var.

11. lee33

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Herkese merhaba, ben daha önce schnorkel yapıyordum.Yeni olarak zıpkınla dalmaya başladım.Tecrübeli arkadaşlardan öneri ve tavsiye bekliyorum.Genelde tek başıma gidiyorum dalmaya.Bu beni biraz tedirgin ediyor napalım.
  12. lee33

İngilizce mi Zor ? Türkçe mi?

Ynt: İngilizce mi Zor ? Türkçe mi? Çok güzel.

13. lee33

Artık Doğa'da Kaybolmak Yok

Ynt: Artık Doğa'da Kaybolmak Yok Ayrıca GPS si ve türkiye haritası yüklü bir telefonla bile hem yön hemde yolları görmek mümkün oluyor.Tavsiye ederim oldukça faydalı.Ben özellikle motorla çıktığım zaman yeni rotaları bu yolla keşfediyorum.
  14. lee33

Motosiklet Operasyonları Başladı

Ynt: Motosiklet Operasyonları Başladı Kask ve emniyet kemeri ,belli bir alışkanlık gerektiriyor.Alıştıktan sonra ve önemini kavradıktan sonra insan zaten vazgeçemiyor.Polis korkusuyla değil ,kafayı kaldırıma vurunca patlamasın korkusuyla kaskı takmak lazım.Malesef bu tecrübeyi yaşanların çoğu...
  15. lee33

Orijinal Olmayan Beyaz Farlara 62 Lira Ceza

Ynt: Orijinal Olmayan Beyaz Farlara 62 Lira Ceza Ceza kesinlikle az bence daha arttırılmalı.Adam uzunlarla geliyor sanıyorum çoğu zaman oysa kısa farlarıymış ,uzunları yakınca anlıyorum fakat bu seferde uzunların zaten kısa farlardan farkı olmadığını görüyorum.Bende uzunlarla gitmeye devam...

16. lee33

Selçuk Söke Beşparmak Dağı Doğa Yürüyüşü (11 Nisan 2010)

Ynt: Selçuk Söke Beşparmak Dağı Doğa Yürüyüşü (11 Nisan 2010) Kesinlikle size katılıyorum.Hatta zirve doğru kaya tırmanışı bile yapıyorsunuz.
  17. lee33

Ynt: Selçuk Söke Beşparmak Dağı Doğa Yürüyüşü (11 Nisan 2010) Selam Murat hocam, yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Gerçekten çok yorucu bir parkurdu.Gps kayıtları bende yok ama Zirve dağcılık Selçuk şubesinden Özgür bey var ondan olmaası lazım.Onunla diyaloğa geçebilirsiniz zirvedağcılığın...
  18. lee33

Ynt: Selçuk Söke Beşparmak Dağı Doğa Yürüyüşü (11 Nisan 2010) resim

19. lee33

20. lee33

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler