Arama sonuçlarınız

1. lee33

İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

Ynt: İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010) resimler

2. lee33

İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

Ynt: İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010) resimler
  3. lee33

4. lee33

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Hayırlı olsun.Elimizden gelen desteği elbette vereceğiz.
  5. lee33

6. lee33

Ynt: İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010) resim

7. lee33

8. lee33

9. lee33

Ynt: İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010) resimlere devam

10. lee33

Ynt: İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010) resim

11. lee33

12. lee33

Herkese merhaba, 21 mart pazar günü çok güzel bir yürüyüş gerçekleşti , bu resimleri sizlerle paylaşmak istedim.Saat 08:00 de Kuşadasından hareket ettik ve belevinde çay ve kahvaltı molasından sonra yürüyüş yapacağamız noktaya geldik.Yürüyüş diyorum ama yolun bazı bölümleri tırmanış şeklinde...

13. lee33

Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor.

Ben de uzun süre önce amatör telsizciliğe merak sardım ve bu konu üzerine araştırmalar yaptım.Kanunları,telsiz yönetmelikleri,antrak ....bulabildiğim her kaynaktan bilgi edinmeye çalıştım ve büyük bir kargaşa gördüm.Hatta başvurulacak merci bile sınırlı il merkezlerinde var. Materyal elde edip...
  14. lee33

Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

Ynt: Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Merhaba Nasuryare arkadaşım, 900 metrede bulunan karaoluk gediğine kadar sorun yok ve az ilerisinde sivri tepe diye adlandırılan bir yer var oraya da çıkabilirsiniz .Herhangi bir izne tabi değil.Fakat daha ilerisinde 2...
  15. lee33

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Krosçu hocam, kuryelerin iyi motor kullandığı aşikar bu tartışılmaz.Bizler hobi olsun diye, zevk için kullanıyoruz.Fakat kuryeler her gün bu işi yaptıkları için onlara artık bu hareketler rutin geliyor. Bu motorculukta tehlikelidir,asla rutine...

16. lee33

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? Selam, çok uzun zamandır motor üstündeyim.şu an kawasaki vn 900 kullanıyorum , artı araziyi de sevdiğim için krosla dağ tepe dolaşıyorum.Bunuların yanına bir tane de race olsun diye düşünüyorum.Yamaha R6 veya honda cbr 600 olacak kısmet bakalım.
  17. lee33

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Krosçuya soruyorum, kendisi acaba kaç kişiyi yolda yağmurlu havada durup uyardı. Burda amaç yapılmaması gereken bir harekete örnek vermekti.Ha motokuryelere yüklenmeyin diyorsun.Ben İtanbulda yaşamıyorum ama 3 gün içinde moto kurlyelerden çektiğimi...
  18. lee33

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Umit hocam ağzınıza sağlık çok doğru söylüyorsunuz. Moderatör bir hata yaptı bir türlü kabül etmek istemiyor.Eğer bu sitede dendiği kadar ciddi bir site ise ,yeni başlayan motorcu arkadaşlara kötü örnek olamamak adına hatayı kabül etmesi...

19. lee33

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Şu resimdeki kullanım tarzını hala savunan varya anlamak mümkün değil. Demek ki memleketimizde allahtan vergiler yüksekte her önüne gelen bir racing alıp fırlamıyor yollara.Çin malları ile idare ediyorlar.Allaha şükür avrupa ayarında değil fiyatlar...
  20. lee33

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Yağmurlu havada güvenli motorsıklet sürüş tekniği. Madde: 1.Zorunlu olmadıkça yağmurda motora binme. 2.Yağmurda gitmek zorundaysan ,kesinlikle su geçirmez ekipman eldiven vesaire ,kapalı kask kullan. 3.Ani hızlanma ve frenlemelerden kaçın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri