Arama sonuçlarınız

1. lee33

Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010)

Ynt: Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010) resimler...

2. lee33

3. lee33

Ynt: Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010) resimler....

4. lee33

Ynt: Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010) devam.....
  5. lee33

Ynt: Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010) resimlerin devamı...

6. lee33

7. lee33

8. lee33

9. lee33

Ynt: Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010) resimler....

10. lee33

Ynt: Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010) resimlerin devamı...

11. lee33

12. lee33

Kuşadası yürüyüş grubu olarak 21 Şubat'ta gerçekleştirdiğimiz Spil yürüyüşü. Saat 8:30 gibi Kuşadası'ndan hareket ettik. Saat 10 gibi yürüyüş yapacağımız noktaya ulaştık. İlk grup bu noktada indi ve zorlu yürüyüşe başladık, hatta buna tırmanış da diyebiliriz. Şansımızdan hava o gün çok güzeldi...

13. lee33

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? Emrah bey, görüş ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.İnşallah güzel bir makine seçeceğim ve yamaha da fikrim kesinleşti gibi.Racing kullanan bir iki arkadaşım honda ve yamaha da zincir olayının daha az olduğunu söylediler.Zincir derken motorum içinde...
  14. lee33

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? Zaten bu gsr da beni cezbediyor.Zamanı gelince bakalım nasıl fırsat çıkacak karşımıza.
  15. lee33

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? Can hocam tebrik ediyorum sizi, siz bu işe baya baş koymuşsunuz.İnşallah bende yazın güzel race çekerim onun kapıda duruşu bile bana yetecek sanki.

16. lee33

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? Öneri ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Bende şimdi baya karasız aldım.Aslında benim race istememdeki amaç o egsoz sesini biraz olsun dinlemek ve tadını çıkarmak . Bilirsiniz o egsoz sesini arabadan almak için ya ferrari yada lamborghini kullanmak...
  17. lee33

Merhaba arkadaşlar ben aranıza daha yeni katıldım.Burda yazılan bigileri ve yorumları keyifle okuyorum. Şu an itibariyle kawasaki vn900 kullanıyorum.Yaz ortasına doğru bir race makine almaya kara verdim.Ama netür bir makina veya hangi marka konusu kafamda pek netleşmedi.Ben 600 lük bir makine...
  18. lee33

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi Pat pat baya güzel bir fikir.Bence küçük traktörleride düşünmek lazım.Benim motorumun zor girdiği yerde traktörün lastik izini görünce moralim bozuldu.Dedim acaba traktörmü alsaydık diye.Hemde mazot yakıyor.Bence atv ye altermatif olabilir.

19. lee33

Ruhsatlar Değişti, Motorsiklet Tek Kişilik Oldu

Ynt: Ruhsatlar Değişti, Motorsiklet Tek Kişilik Oldu Ben de fırsat buldukça ormana motorla giriyorum.Ama motorcunun lastiğinden çok traktör lastik izine raslıyorum.Ne yaparlarsa yapsınlar doğaya olan tutkumun önüne geçemezler.Gezmeye devam.
  20. lee33

Vize Almanın Püf Noktaları

Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları Ben ingilizce dilinde yeminli tercümanlık yapıyorum.ingiltere ve irlanda için istenen belgeler ve şartlar artık garip bir hal aldı.Kısaca kardeşim bize artık gelmeyin demenin küfürsüz bir biçimini sergiliyorlar.Vizeyi alsanız bile uçaktan inince insanlık dışı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri