Arama sonuçlarınız

1. lee33

Nüfus Cüzdanınızı Kaybeder veya Çaldırırsanız Vergi Dairesine Bildirin

Ynt: Nüfus Cüzdanınızı Kaybeder veya Çaldırırsanız Vergi Dairesine Bildirin Paylaşım için teşekkürler.Özellikle bizim ülkemiz için geçerli bir konu.Umarım ilerde daha güvenli nüfus cüzdanları piyasaya çıkartılır.

2. lee33

Denizlerdeki Rip Akıntısı

Ynt: Denizlerdeki Rip Akıntısı Bilgi için teşekkürler , herkese lazım olabilir günün birinde.
  3. lee33

Güneş Gözlüğü Tavsiyesi

Ynt: Güneş Gözlüğü Tavsiyesi Ben motorcu arkadaşlara polarize gözlük öneriyorum.Özellikle yaz aylarında polarize gözlük asfaltın erimiş ve veya daha sağlam olan yerlerini inanılmaz bir biçimde gözler önüne seriyor.Çok büyük bir güvenli sürüş sağlıyor tabi aynı şekilde araç kullanıcıları içinde...

4. lee33

Acil Durumlarda Nerede Olduğunuzu SMS ile Öğrenmek!.

Ynt: Acil Durumlarda Nerede Olduğunuzu SMS ile Öğrenmek!. Paylaşım için çok teşekkürler.Böyle bir uygulamadan hiç haberim yoktu.Ben de bu bilyi çevremdekilerle paylaşacağım.
  5. lee33

Yunanistan - İtalya Gezi Raporu (7 Eylül - 23 Eylül 2008)

Ynt: Yunanistan - İtalya Gezi Raporu (7 Eylül - 23 Eylül 2008) Çok güzel bir gezi olmuş.Resimler ve anlatım çok güzel.Allah her motorcuya böyle bir gezi nasip etsin.

6. lee33

yayladan bır gün

Ynt: yayladan bır gün Çok güzel bir tur olmuş resimler ve parkur harika.

7. lee33

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi Selam, ben 5 yıldan fazla atv kullanıyorum.Aeon 185 lik.Arkadaşın tavsiye ettiği kymco mxu 500 (videosu olan) gerçekten çok hoşuma gitti.Ben de alacak olsam kymco mxu 500 alırdım.Benim kullandığım 2 çeker ve zincirli modeli .Kesinlikle zincirden kaçınmak lazım hiç...
  8. lee33

Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

Ynt: Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Teşekkür ederim haşmet bey, bu yürüyüş 24 ocakta ada yürüyüş grubu ile gerçekleşti.internet sitesi www.kusadasitracking.com dur .Burada parkur listesini bulabilirsiniz.Yaz aylarında yürüyüşler yapılmıyor bildiğim...
  9. lee33

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 Merhaba , ben de kuşadasından katılıcam allah nasip ederse.Umarım orda görüşme imkanı olur.

10. lee33

Ürküten İddia: GPS Sistemi Çökmek Üzere

Ynt: Ürküten İddia: GPS Sistemi Çökmek Üzere Bildiğim kadarıyla şu anda dünya etrafınfa 24 tane uydu ile gps hizmeti veriliyor.Bu uydular amerikaya ait.Bu yüzden Avrupanın büyük endişesi var.Bütün kontrol amerikanın eline en ufak bir kriz anında gps sistemini kullanıma kapatabilir.Avrupanın...

11. lee33

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili resimler...
  12. lee33

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili resim....

13. lee33

Ynt: Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010) resimler....
  14. lee33

Ynt: Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010) resimler....

15. lee33

Ynt: Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010) resimlere devam
  16. lee33

Ynt: Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010) resimlere devzm
  17. lee33

Ynt: Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Daha yeni olduğum için tam çözememiştim ama şimdi daha fazla resim ekliyorum......

18. lee33

Kurşunlu Masantırı, Davutlar

Kurşunlu manastırı gerçekten görmeye değer.Hemen yanında bir piknik alanı da mevcut.
  19. lee33

Sabah saat 8 de kuşadasından hareket ettik.Güzelçamlı da çaylarımız içitik.Sabahın o saatinde sağolsun güzelçamlı belediye başkanı bizi karşıladı ve çayları o ısmarladı. Saat 9 gibi yürüyüşe başladık.İlk durak noktası 3km deki havuz oldu.Burda 2 gruba ayrıldık.Zorluk derecesi b ve c olarak.Daha...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri