Arama sonuçlarınız

1. gkcv

Sınırların Arasında - Banu Avar

Ynt: Sınırların Arasında - Banu Avar Hürriyet Gazetesi’nden Umut Erdem’in haberine göre; TRT, Banu Avar’ın hazırladığı ve 4 yıldır devam eden "Sınırlar Arasında" programına son verdi.Bu yıl 18 bölüm için anlaşma yapıldığını, 8’inin yayınlandığını söyleyen Avar, "Bekliyordum zaten ama tam...

2. gkcv

En Son Okuduğunuz Bilimsel Kitap

En son okuduğumuz bilimsel kitap ve yorumumuzu paylaşalım: SONSUZLUĞUN KIYILARI Adrian Berry Tübitak Popüler Bilim Kitapları Kitapta uzunluğu 3-4 sayfa arasında değişen farklı bilim öyküleri anlatılıyor. Konular ilgi çekici ve çoğu daha önce sık karşılarşılan türden değil. Sıkılmadan...
  3. gkcv

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... dostluk

4. gkcv

Çözüm Değil Ama.. (Arama Motoru)

Ynt: Çözüm Değil Ama.. (Arama Motoru) Ben daha önce blackle kullanıyordum; fakat aradıklarmı bulmam google da daha kolaydı ve blackle da ilgisiz sonuçlar da görebiliyorudum. Bu yüzden Google a döndüm.
  5. gkcv

Boş -Atık- Pilleri Çöpe Atmayın!.

Ynt: Boş -Atık- Pilleri Çöpe Atmayın!. Kısa zaman önce okulumuza atık pil kutusu koymak ve toplanmasını sağlamak için firmalarla görüşmeye çalışmıştık. İlgilileri bulmak biraz zor oldu. Neyseki şu an piller toplanıyor.

6. gkcv

ROCK SINIFI

ROCK SINIFI Rock sınıfı; Aylin Aslım, Özge Fışkın, Replikas, Cahit Berkay, Nejat Yavaşoğulları, Cenk Yüksel, Tuğçe Özkara, Demirhan Baylan gibi sanaçıların emekleriyle oluşan yeni bir proje. Özellikle çocuklar için yapılan şarkılar, yetişkinleri de eski yıllarına görücektir. Eğlenceli...

7. gkcv

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... uzay
  8. gkcv

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ben de Ankara'da yaşıyorum ve bugün Kızılayda Ülkealan Pasajı içinde 1 mağazada buldum sadece. Bir de 2 günlük Bolu Aladağlar'da doğa eğitimine gidiyorum 7-8 Haziranda lise düzeyinde küçük bir eğitim olucak. Bunun için trekking botu almama gerek var mı sizce??
  9. gkcv

Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke uzaydan farklı yaratıklar gelip dünyamızı istila etse ve ben onlarla savaşırken bikaç iyi olan yaratılkla tanışsam sonra onlara birlikte yaratık türüne karşı savaşıp dünyaayı kurtardıktan sonra iyi olan bir yaratığa aşık olup onunla plütonda...

10. gkcv

Hangi Seri Filmler?

Ynt: Hangi Seri Filmler? Ben 3 seçim hakkımı Star Wars, Resident Evil ve Matrix için kullandım ama Alien olsaydı onu da seçerdim.

11. gkcv

Next (2007)

[center]
  12. gkcv

Çocukken Müptelası Olduğumuz Çizgi Filmler

Ynt: Çocukken Müptelası Olduğumuz Çizgi Filmler -Jetgiller -çakmaktaşlar -pembe panter -kıs kıs gülen "değerli" -bir de alyuvarların, akyuvarların olduğu vücudumuzu tanıyalım tarzı bişey vardı. araştırınca buldum:

13. gkcv

Evimizdeki Bitkiler

Ynt: Evimizdeki Bitkiler merhabalar bunlar da benim ilk çiçeklerim: Balkonumda saklsıda petunya yetiştirmeye başladım ama çok fazla rüzgar olduğu için balkona çıkarmaya kıyamıyorum
  14. gkcv

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu "Merhabalar, Ben Gökçe, 18 yaşındayım. Doğayı müthiş seviyorum, ama henüz pek trekking deneyimim yok. Eh yavaş yavaş olacak artık. Mutlu kalın....."

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri