Arama sonuçlarınız

1. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi?

2. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Sardes (Sard)
  3. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Asos olabilirmi.. Tarihi bir yere benziyor.

4. anerkad

Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı? Geçmiş olsun sevgili TezzMertek, yürüyüş resimlerini özlemiştik. Teneke tavuk,çağ kebap doğada..vs.vs.vs Sevgiyle.
  5. anerkad

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Hep netten... Yavuz beyden bekliyoruz canlı... Makine fenaydı bildiğim kadarıyla.

6. anerkad

Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu İdi. Daha İyisi de YAPILDI

Eleştiriler mod'lardan başladı.... Sevgili Mogzilla'nın nekadar unimog sevdiğini foruma girdiğim zamandan bilirim. Sevgili Sabribey'in şevkini kırmasakta izlesek... Edit: Teşekkürler sabribey..unutmuşum.

7. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet.Tebrikler.. Lefke Kapısı'nıda ilave edelim bilgi olarak. Ayrıca ilginize teşekkür ediyorum,Nursel hanım.
  8. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kendi çektiğim resimler Ayvalık'taki makinede kaldığından..Basit bir soru..
  9. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Faroz limanı...mı..Barınaklar benziyor .. Çok mu gittim acaba..

10. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ben Maltepe'den başlamıştım doğu'ya doğru Cavit bey. :)

11. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Maltepe sahilyolu stadyum olmalı, böyle uzaktan görmediğimden bir atış yaptım.
  12. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Sürekli takip edemiyorum sevgili turkakreb. Arkadaşları bekleterek sıkmak istemem. İsteyen sorabilir.

13. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Cılandıras Köprüsü Banaz çayı üzerindedir. Lidyalılar tarafından Kral Yolu üzerine yapılmıştır. Kemer uzunluğu 24m. derinliği 17 m. eni 1.75m.dir. Kalemle işlenmiş kemerin taşları zivanalı olarak birbirine kenetlenmiştir. Karahallı İlçesinde’ dir.
  14. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Uşak Şelale ve köprü
  15. anerkad

Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar imageshack'ten forum kodu kısmını kopyalayıp yapıştırın. imageshackta resme tıklayıp 'resim konumunu kopyala' ve forumun sarı resim ekle kısmına yapıştırınca olması lazım sanırım.. Ancak yazı değil sadece resim açılıyor...

16. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet sevgili turkakreb Şakran ancak Yenişakran...
  17. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ege bölgesinde..
  18. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Teşekkürler.Basit bir soru olsun.

19. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Net'teki bilgilere göre Taş Tabya.. Seyfioğlu Tabyası daha harap durumda görünüyor..
  20. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Taş Tabya.. Seyfioğlu Tabyası'da olabilir. araştırıyorum halen. Kırklareli'nin 3 km kuzeybatısındadır. Mahmut Şevket Paşa döneminde yapılmıştır. 93 harbinden sonra Edirne kırklareli'ni koruma amaçlı yapılmıştır.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri