Arama sonuçlarınız

1. anerkad

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Taktırabilirsiniz,Bostancı sanayide araştırmıştım vakitsizlikten taktıramadım.

2. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Zonguldak yarım ada ve kapuz.. Bir Ereğli'li olarak..
  3. anerkad

Özlü Sözler

Ynt: Özlü Sözler Hindistan’dan 4 Kural… Birinci Kural " Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretir...

4. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Olabilirmi değil olmuş sevgili egeli, Midilli karşısı Behramkale.
  5. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ayder yolunda olmalı 97'de geçerken epey görmüştüm.. Hatta çoğunda altta çengeller asılıdır.

6. anerkad

Radar..

Ynt: Radar.. Öncelikle bayramınızı kutluyorum. Geçen gün biryerde okudum,avrupa'da 32 aracın karışık olarak hızını tespiti yapan radar'lar kullanılmaya başlamış. Ceza yemek lazım'mış araştırma yapmak için.

7. anerkad

Radar..

Ynt: Radar.. Dikkat radar tabelası yok bahsettiğim bölgede..Ancak biliyorum ben uygulama devamlı var.aracı gördüğümde hızımı azaltıyorum. Takıldığımda bu oldu..geçerken değil,yaklaşık 2 km önceki hızıma ceza yedim.hızımda yüksek değildi..Başka şüphelendiğim bir konu var değinmek...
  8. anerkad

Radar..

Ynt: Radar.. yol çok iyi bildiğim ve her hafta geştiğim güzergah..sürekli radar var hızım yüksek değildi.. Ayrıca bu geçişimde dikkat ettim aracın camının içinde dürbüne benzer bir cihaz vardı ayar yapıyordu memur.. Belkide yeni bir cihaz..söyledikleri gibi.
  9. anerkad

Radar..

Ynt: Radar.. otuz yıllık şöförüm..radarı gördüğüm anda çok yakında frenleyerek çok kere yakalanmadım.. tezgah olduğunu çok iyi biliyorum ancak,telsizde uzaktan 114 km hızındaydı yanımda düşürdü demesine rağmen ceza kesilmesi garibime gitti.

10. anerkad

Radar..

Bugün aracımla radar'a girdim.hızım 80 in altındaydı..Birtürlü anlatamadım derdimi.sonunda memur radarı aradı yanımda.. söylediği ise şu..'' 114 km hızla geliyordu yanımdan geçerken hızını 80'e düşürdü '' Yanımdaki memur ise yeni radar sistemlerinin geldiğini,uzaktan hız tespiti yapıldığını...

11. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? hazır gelmişken bir atış olsun..Karavana olsada.. Kastro
  12. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? abant

13. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Küçükçekmece..
  14. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? İlerleyelim..Bedri Rahmi koyu..
  15. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Atalım..knidos

16. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Fotoğraf mkinesi ile çekildiği sağda tarih kısmından belli..
  17. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? iki üç katlı tekneler ayvalık modeli gibi geldi bana.. mavi tur tekneleri olabilir..İskele küçük..
  18. anerkad

Hikayeler

Ynt: Hikayeler

19. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ne demek Nursel hanım..Onur verirsiniz. Sevgiyle.
  20. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Saint Jean Kalesi mi diyelim..Tirebolu kalesi'mi..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri