Arama sonuçlarınız

1. B

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Seyirmiyordur, kamaşmıştır Yavuz Abi, başka sayfalara bak, mesela LR kısmına falan geçer bir süre sonra ;D

2. B

Kanada'dan Off-road...

Çamura hasret bu günlerde... http://www.youtube.com/watch?v=swiat8fYsDs
  3. B

Jeep Rubicon vs Toyota FJ Cruiser

http://www.youtube.com/watch?v=B_ERb5AG7n4 Güzel görüntüler var...

4. B

Kayışdağı'nda Yağmur Sonrası Off-Road Gezisi (15 Temmuz 2009)

Ynt: Kayışdağı'nda Yağmur Sonrası Off-Road Gezisi (15 Temmuz 2009) Fotoğraflarda ilk dikkatimi çeken şey emniyet kemeri oldu, video paylaşım sitelerinde ki basit off-road kazalarını izleyip o esnada kemersiz o araç içinde olduğunuzu düşünün. Basit kazalar kemersiz çok ciddi sonuçlara neden...
  5. B

Jeep G. Chorekee mi? Freelander mı?

Ynt: Jeep G. Chorekee mi? Freelander mı? Konu başlığını gördüğümde Nadir Abiyle aynı şeyi düşünmüştüm, ancak illa bir kıyaslama yapılacaksa vergi dışında tüm ibreler WJ'den yana... Vergi olayı kararınızı etkileyecekse, Freelander yerine Pajero Pinin, Nissan X-trail, Toyota Rav4, Suzuki Grand...

6. B

Landcruiser BJ60 Son Fotoğraflar - Tatile Hazırız :))))

Ynt: Landcruiser BJ60 Son Fotoğraflar - Tatile Hazırız :)))) Süper olmuş, güle güle kullanın ;)

7. B

Federal Couragia M/T 235/85/16 4 Adet Sıfır (SATILDI)

Ynt: Federal Couragia M/T 235/85/16 4 Adet Sıfır (SATILDI) 31.72 inch - 805.68 mm
  8. B

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Evet ama Dakar diyince de insanın aklına Pajero geliyor doğal olarak, son dönemde de standart araçlarıyla başarılarından dolayı Toyota...
  9. B

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Ulus otoda vardı hazır spacer, aliminyum falan baya özel bir şeydi... Cengiz Abinin (Özel Oto) yoğun desteği ve yardımlarıyla araba çalıştı, krank devir sönsörüymüş sorun. Krank devir sönsörü ve egzantrik devir sensörü arızalarında araça doğal olarak...

10. B

Babasını Disco için Kandırmak İsteyen Birisi :)

Ynt: Babasını Disco için Kandırmak İsteyen Birisi :) Fazla olur :) Km.si yüzbinin altında olurda eh hadi derim, mesela Aytuğ'un aracı (yukarıda linki olan ilan) öyleydi aldığında. Zaten Sorento'su da olduğu için çok az kullanıldı. Ama siz özellikle dizel arıyorsunuz. O fiyatlara km.si düşük...

11. B

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Yağı değişti, arazi şanzımanını aşşağıya almıştım, eski haline getirildi, arka dingil stopperleri 31" lastikleri takınca kısa kalıyordu onlar uzatıldı. Bir buçuk yıldır tık demedi diye diye nazar değdirdim XJ.e, ateşlemeyi kesti, distribitör içindeki...
  12. B

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Dueler MT ve Cooper STT baya konforlu lastikler. Federal konfor yönünden baya zayıf ancak optimum bir lastik, asfalttada, kumdada, kayadada iyi sonuçlar veriyor. Çamur ve bol karda çok başarılı zaten. Salt çamur dşünülüyorsa kaz ayağı diye tabir...

13. B

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? BFG T/A KO çok iyi bi lastik, karda, asfaltta v.s. ama bir parmak yapışkan çamurda çok sıkıntı yaşatabiliyor. Çamurda iyi olan bir AT bilmiyorum, görmedim. AT.leri çıkartıp, MT takıp çamura girdiğimde farklı bir araç kullandığımı sandım. Bu nedenle...
  14. B

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Federal'in ses konusunda ki durumunu şöyle özetleyeyim; Arabayı sanayiye götürdüm rulman dağıttı diye ;D Bir şey olmadığını görünce lastikten olduğunu anladık :D Ben hard off-road ile ilgilenmeyen, gezmek için araziye çıkan birisiyim, elimde...
  15. B

XJ Arıyorum.Satılık Araç Önerebilirmisiniz?

Ynt: XJ Arıyorum.Satılık Araç Önerebilirmisiniz? Klimanın bakılması konusu biraz ilginç, gazı da eksik olabilir, kompresör problemi de olabilir, işin özü 70 TL.da masrafı olabilir ciddi rakamlarda çıkabilir...

16. B

Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı?

Ynt: Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı? Sorunları çözülmemiş, bakımsız ve masraflı araçlardan uzak durmakta fayda var bence, bi kaç bin lira fazla verip düzgün, severek ve özenerek kullanılmış bir araç almak daha hayırlı olur.
  17. B

XJ Arıyorum.Satılık Araç Önerebilirmisiniz?

Ynt: XJ Arıyorum.Satılık Araç Önerebilirmisiniz? Ben bir buçuk yıldır 1998 XJ kullanıyorum. Değil aldığım gün, aldığımdan bugüne dek toplamda 1000 TL masraf çıkarmamıştır. Modifiyeleri hariç tutuyorum tabi ki... Aldığımda 140 bin km üzerindeydi; ama bakımlı düzgün bir araçtı. Bir yetkili...
  18. B

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Haftasonu evde duran bir anfiyi ve eski bir müzik setine ait hoparlörleri müzik sistemine dahil ettim... Çıtaları, dodikleri falan boyadım, çizik içindeydiler, sezon başlasın artık ::)

19. B

98 Cherokee Country XJ Satılık (SATILDI)

Ynt: 98 Cherokee Country XJ Satılık (SATILDI) XJ alıp yapmayı düşünenler için kaçırırlmaması gereken bir araç. Aracın üzerindekilerin maliyetini düşününce fiyatının çok uygun olduğu aşikar.
  20. B

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Federal'de ses var hem de ciddi düzeyde, ancak asfaltta güvenli bir lastik bence, kış şartlarında sürekli uzun yol yaptım en ufak bir sıkıntım olmadı. Cooper için söylenecek bir şey yok, en üst düzeyde MT lastik olduğu bir gerçek ancak fiyatı da çok...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri