Arama sonuçlarınız

1. B

1977 CJ-5 Off-Road'a Hazırlanıyor; Eşzamanlı Gezenbilir'de...

Ynt: 1977 CJ-5 Off-Road'a Hazırlanıyor; Eşzamanlı Gezenbilir'de... Sağlıklı bir şekilde çalıştıktan sonra önemli değil, gereken modifiyeler yapılır... ;)

2. B

Ynt: 1977 CJ-5 Off-Road'a Hazırlanıyor; Eşzamanlı Gezenbilir'de... Teşekkürler arayıp uğraştığınız için, ben bir kaç kişiye sormuştum arkada ki LS kilit öne takılmaz mı diye, arkaya %100 alacaktım olsaydı; olmaz demişlerdi. Volvo'da olsa Dana 30'a takılan makul fiyatlı bir LS bulunabilinirse...
  3. B

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V 240 değil, arka amortisörlerin çifti size 170-180 liraya mal olur. ;)

4. B

Ynt: 1977 CJ-5 Off-Road'a Hazırlanıyor; Eşzamanlı Gezenbilir'de... Burası ilgimi çekti benim. Dana 35.lerin üzerinde ki LS.i Dana 30'a mı taktınız? Yanlış mı anladım. Bu yapılabilir bir şeyse XJ.in önünde ki Dana 30'a da takılır mı acaba?
  5. B

Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

Ynt: Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008) Teşekkürler, sürekli ordayız zaten :) Bu hafta sonu (15-16 Ağustos 2009) güneşli gölde kamp attık, ortalık daha temizdi sanırım birileri temizlemiş, ellerine sağlık her kim ya da kimlerse. Yine çok güzeldi her şey...

6. B

ZJ 5.2 Soğutma Sıvısına Yağ Karışıyorsa?

Ynt: ZJ 5.2 Soğutma Sıvısına Yağ Karışıyorsa? ZJ konusunda emin değilim ama çoğu otomatikte şanzıman yağ soğutucusuyla beraber su radyatöründe de dolaşır şanzıman yağı... Eğer ZJ.de böyle bir durum yoksa motor yağı karışıyor demektir ki bu da baya ciddi bir durum.

7. B

ZJ 5.2 Soğutma Sıvısına Yağ Karışıyorsa?

Ynt: ZJ 5.2 Soğutma Sıvısına Yağ Karışıyorsa? Otomatik şanzımanlı araçların çoğunda şanzıman yağı ayrı bir radyatör benzeri parçanın yanında, su radyatörü içinden de geçer. Hatta bazı araçlarda motor yağı su radyatörünün içinden de geçer ve radyatörde ki çatlama yağın ve suyun karışmasına neden...
  8. B

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Süper olmuş, Atilla'nın orda canlı görmüştüm yapılırken nazar değmesin. 11" yükseltme gibi bir şeyler hatırlıyorum, lastikler kaç inch???
  9. B

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. Ben yumuşak süspansiyonu ve o kasasıyla standart ZJ'nin, standart XJ'den asfaltta daha iyi yol tutacağını pek sanmıyorum, piste çıkartıp denemedim ama XJ kontrolü daha kolay bir araç ZJ.ye göre. Çok ufak çünkü, ön arka aks arası baya kısa, özellikle arka...

10. B

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Aracı farkında olmadan uzun süre patlak amortisörle kullandığım ve bu değiştirme işlemi yaklaşık 3 yıl önce olduğu için pek fark hatırlamıyorum. Tabi ki yeni amortisörler çok daha iyidi. Monroe.lerle araziyede girdim defalarca, her türlü kötü zeminde kullandım, asfalttada çok...

11. B

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Ben arka amortisörleri değiştirdim, tek olarak değiştirmenizi önermem, çift değiştirmeniz lazım. Hatta aracın km.si yüksekse ve imkanınız varsa dördünü ;) Monroe Adventure serisi takmıştım, uzun zamandırda sorunsuz kullanıyorum; 40 Euro gibi bir fiyatı var arka tekinin...
  12. B

2001 JLX Suzuki Vitara Demir Tampon Vinç Tablası

Ynt: 2001 JLX Suzuki Vitara Demir Tampon Vinç Tablası Selçuk çok güzel olmuş, Çağlar'ın dediği gibi yükseltme ve MT sırası gelmiş artık ;)

13. B

Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar

Ynt: Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar Şaşırtıcı bi çalışma olmuş, Türkiye'de çok alışık olmadığımız görüntüler, tebrikler ;)
  14. B

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü Normal şartlarda bozulduğunda motor arıza lambasını yakması lazım. Eğer aracınızda anormal yakıt tüketimi varsa, her türlü bakımı yaptığınız halde yakıt tüketiminiz düzelmiyorsa kontrol ettirmekte fayda var, bazı arıza teşhis cihazlarında değerleri izlenebilir...
  15. B

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü Egzoz gazındaki oksijeni ölçtüğü için oksijen sensörüde deniliyor. Neden lambda sensörü dendiğiyle ilgili kesin olmayan bir bilgi aşşağıda: Parçanın çalışmasıyla ilgili gayet güzel (Türkçe) bilgiler aşşağıda ki linkte ...

16. B

Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri Bunlar çok başarılı... Steve McCurry (Sanırım en meşhur fotoğrafçılardandır...) http://www.stevemccurry.com Annie Griffiths Belt http://www.anniegriffithsbelt.com David Doubilet http://www.daviddoubilet.com Michael Nichols...
  17. B

VX80'e Karar Vermişim Ben?..

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Vergilendirmede 12-15 yaş grubu var, 97 modelde, 98 modelde bu grupta yer alıyor. 2010'da vergi ödeyeceğinizi düşünürsek; 99 da alsanız, 96 da alsanız aynı motor hacminde aynı vergiyi ödeyeceksiniz ;) 95 alırsanız bir alt dilimden ödersiniz 2010 yılında...
  18. B

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü Bahsettiğiniz sensör oksijen/lambda sensörü ve asli görevi yakıt ayarı yapmak ;D

19. B

O Şimdi Asker

Ynt: O Şimdi Asker Hayırlı olsun, kısa dönem olması iyi olmuş. Tam alıştım derken bitecek zaten :)
  20. B

Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar! Michèle Mouton ile ilgili bir belgesel izlemiştim, gerçekten müthiş bir pilot. Bunların yanında Indycar'da yarışan bir çok bayan pilot var ve işlerini iyi yapıyorlar. Özellikle Danica Patrick hem güzelliği hemde kariyeri ile dikkati çeken bir isim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri