Arama sonuçlarınız

1. B

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Direksiyonun üzerinde S tuşu. El freninin yanında sis farının düğmesi var, yeni modellerde başka şeylerde eklenmiş olabilir bilemiyorum.

2. B

VX80'e Karar Vermişim Ben?..

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. 92 model 330.000 km.de (eğer doğruysa) bir araç, 20.000 TL ??? ve anladığım kadarıyla yapılması gereken bir sürü şey var, kararsız olmaya gerek yok bence :D
  3. B

Sorento Tercih Edilmeli mi?

Ynt: Sorento Tercih Edilmeli mi? Jeep sistemleri hakkında detaylı bilgi bu sitede mevcut: http://www.jeep.com/en/4x4/how_systems_work/ Sorento konusunda bir iki kişi vardı bilgisi olan benim bildiğim orta kilit yok, bilenler daha kesin cevap verebilir sanırım.

4. B

GC Ön Diff. ve Şaft Problemi Yardım

Ynt: GC Ön Diff. ve Şaft Problemi Yardım Sanırım sorun çözüldü. Bu arada geçen haftalarda yükseltmeden sonra benimde bir şaft problamim olduğunu sanıyordum, tabi değilmiş saçma sapan basit bir şey çıkmıştı ortaya. O zaman araştırıken XJ.lerde çift kardan olduğunu öğrenmiştim, gittiğim bir iki...
  5. B

Mercedes G

Ynt: Mercedes G Sadece bu kısmına cevap verebilirim. 5 kapılı baz model bir G'nin sıfır fiyatı Almanya'da bile 77.000 Euro civarında, yine Almanya'da 5 kapılı Toyota LC baz fiyatı 47.000 Euro civarında. Sanırım bu fark ikinci ellere yansıyor...

6. B

2000-2003 Subaru Forester mı? 1997 Jeep Cherokee (xj) Country mi?

Ynt: 2000-2003 Subaru Forester mı? 1997 Jeep Cherokee (xj) Country mi? Durum böyleyse ve vergi ve yakıt kısmıda bu derece önemliyse Forester - CR-V - X-Trail - Rav-4 gibi bir araç daha makul görünüyor, tabi o 10-15 günün yaz aylarında olmasını tercih edin ;D Bu arada Vitara ve Pajero...

7. B

Ynt: Sorento Tercih Edilmeli mi? Emin değilim ama bildiğim kadarıyla Sorento'da orta kilit bile yok. En azından orta kilitli ve arka LSD.li bir araç arazi için şart bence...
  8. B

Ürün Adının Yerini Alan Markalar

Ynt: Ürün Adının Yerini Alan Markalar Nescafe Oralet UHU Kalebodur Calgon Atari
  9. B

Ynt: Sorento Tercih Edilmeli mi? Aytuğ arkadaşımız Sorento sahibi olduğu için baya araştırdı. Özellikle diferansiyel kilidi konusu büyük eksiklikti bu araçla ilgili. Sonuçta Sorento'yu şehirde kullanmaya karar verip Disco2 aldı arazi için...

10. B

GC Ön Diff. ve Şaft Problemi Yardım

Ynt: GC Ön Diff. ve Şaft Problemi Yardım Sadece klima çalıştığında değil, hararet yükselince de çalışıyor, aracı ilk aldığımda hararetinin yüksek olduğunu söylüyordum (Japon arabası alışkanlığı) ancak daha sonra aracın karakteristiğinin böyle olduğunu öğrendim. Hatta Muğla'dan XJ sahibi bir...

11. B

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Boğaz temizliği bu tip durumlarda işe yarıyor, ancak gün içinde kullanımda sorun olmaması ilginç. Eğer sadece motor soğukken yapıyorsa jikle sistemide gözden geçirilmeli bence.
  12. B

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

13. B

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Konuya uygun bir ürün: Öksüren ve bağıran küllük ;D
  14. B

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Ne güzelmiş yaa, adamların yönetenleri milleti için ne gerekiyorsa yapıyor. Sigara firmalarıda tüm Dünya'yı zehirlemeye devam ediyor tam gaz, daha doğrusu bizim gibi az gelişmiş ülkeleri... Bırakmak gibi güzel bir seçenek yokmuş gibi konuşuyorsunuz...
  15. B

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Muhtemelen bir etabın içinde çekilmiş yani lastik izleri gayet doğal. Ama çok aracın rahatlıkla geçebileceği bir yer gibi görünmüyor fotoğraflar. Jeep JT Concept; Rubicon Unlimited üzerine kurulmuş bir araç, elektrikli kilitler, Dana 44, 3" yükseltme...

16. B

Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı?

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? LR Disco2/3- RR P38/L322 gibi araçların tamponları baya güzel gösterişli ;D Ama araziye girdiğinizde MT lastiklerde olsa basit bir yerde o tamponu kırmamanız mümkün değil. 2" yükseltme ve 32" lastikle D2'nin standart Pajero'nun çirkin tamponunun...
  17. B

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? CJ, XJ'den az yakmaz. XJ LPG ile TD6'dan çok çok fazla yakmaz. Jimny hepsini döver yakıt ve sorunsuzluk konusunda ama büyük lastikleri takınca otobanda rampalarda falan baya sabretmeniz gerekir ;D Sitede satılık 39.000 milde olduğu söylenen bir...
  18. B

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Üzerinde Camel Trophy logosuyla gezen LR.lara ceza var mı? ;D

19. B

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? Bende HR-V ile "biraz" geziyordum, hem bana hem arabaya sıkıntıydı. Sonra arayışa başladım, gezenbilirin yoğun desteğiyle XJ aldım, HR-V.yi kaporta boyaya soktum ;D günlük kullanım ve içinde off-road olmayan kamplar için duruyor kenarda... L322...
  20. B

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? Orjinal tamponlar, body kitler, büyük jantlar ve off-road bir yerlerde tezat var ama ::)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri