Arama sonuçlarınız

1. cagalazade

yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum

Ynt: Yeni Arkadaşım 5.9 Zj Yi Size Tanıtmaktan Mutluluk Duyuyorum umarım hayırlısı olur, özenerek okudum ilanı ne yalan söyliyim, şu sıralar araç arıyorum ama bazı şartlar yerine oturmuyor, hayırlı satışlar inşallah

2. cagalazade

Deneyim Sahibi Olanlardan Tavsiye Ricası

Ynt: Deneyim Sahibi Olanlardan Tavsiye Ricası tesekkurler evet zj de karar kıldım, şimdi hızlı bir şekilde araç arıyorum, eğer varsa önereceğiniz araçlar lütfen yardımcı olur musunuz? tesekkurler simdiden
  3. cagalazade

Deneyim Sahibi Olanlardan Tavsiye Ricası

Selamlar, Daha önce 97 model zj 5,2 sahibiydim 1 sene kadar 2. araç olarak, bu yüzden çok zaman geçirmedim arabayla ve sadece hobi amacıyla kullanmış oldum. Şimdi yeniden bir arazi aracı almaya karar verdim ama zj mi xj mi karar veremiyorum? yine 2. araç olarak kullanılacak uzunca bir süre...

4. cagalazade

94 Xj Cherokee Satılık

Ynt: 94 Xj Cherokee Satılık selamlar, araç duruyor mu acaba?
  5. cagalazade

takaslı ya da satılık 2006 model peugeot 206 dize

Arkadaşlar selam, Eski bir zj sahibi olarak yeniden bir jeep sahibi olmak istiyorum... Şu an sahibi olduğum araç 2006 model peugeot 206 dizel, 135bin km de, 2 parçasında boya var, cift airbag, klima, elektrikli camlar, sis farı, gümüş gri renkte, bakımları yapılmış günlük kullanılan bir araç...

6. cagalazade

SATILIK 95 ZJ CHEROKEE

Ynt: SATILIK 95 ZJ CHEROKEE selamlar, arac ıcın son rakam nedır acaba???

7. cagalazade

Tatile Çıkmak İçin Fiesta mı, ZJ mi?

Arkadaşlar selam, 97 model 5,2 zj sahibiyim... Önümüzdeki pazartesi günü tatil için marmaris' e gitmeyi düşünüyorum ve kiralık araç baktım internetten 1 haftalık dizel ufak bişeyler, çıkan maliyet şu şekilde... Araç: ford fiesta ya da clio dizel Kira bedeli: 600-700tl e şimdi marmaris e...
  8. cagalazade

Satılık 97 model ZJ 5,2

Ynt: Satılık 97 model ZJ 5,2 çok çok üzgünüm bugün yıkatıp tertemiz çekip fotolarını ekliycektim ama mesai denilen illet yüzünden olmadı :( euzlu: aslında çok çok isterim aracınızla takas yapmayı ama malesef benim satma sebebim başka bir araç değil nakit ihtiyacı... bu arada, aracı görmek...
  9. cagalazade

Satılık 97 model ZJ 5,2

Ynt: Satılık 97 model ZJ 5,2 resım cekip ekleyeceğim ilanda da belirttiğim gibi şimdilik malesef yok kusura bakmayın arkadaslar

10. cagalazade

Satılık 97 model ZJ 5,2

Ynt: Satılık 97 model ZJ 5,2 sıfırlanmadı orjinal km de motor

11. cagalazade

Satılık 97 model ZJ 5,2

arkadaşlar selam, mesajlarımdan da takip edebileceğiniz gibi henüz aracımı alalım 6 ay kadar oldu ve tam anlamıyla keyfine bile varamadım malesef... :( hesapta olmayan bir takım problemlerden dolayı aracımı satmaya karar verdim. kısaca bilgileri..., 97 model bordo 212000 mil full versiyon...
  12. cagalazade

Kemerburgaz Gezisi 14 Şubat 2010

Ynt: Kemerburgaz Gezisi 14 Şubat 2010 1- Mert-Özlem (mertozzy) 2001 disco 4.0 V8 2-Hasan çalışkan (pancarmotorcu) 3- Ahmet gündüz (arwin) vitara v6 4-Ugur tolga ayhan (tolgaa) jimny 5-İsmail-Orhan (ikaraman)...

13. cagalazade

Tavsiye Ricası

Ynt: Tavsiye Ricası bakıyorum hemen :)
  14. cagalazade

Tavsiye Ricası

Arkadaşlar selam, 97 5.2 zj sahibiyim ve daha önce ne arazi araçlarıyla ne de araziyle pek işim olmadı :) yeni yeni merak saldığım bu işe cahilce atlamamak adına sizlerden yardım istemeye karar verdim. İstanbul içinde ve yakınlarında, standart aracımla ve hem kendimi hem de aracımı...
  15. cagalazade

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi pardon ya ili yazmamışım :) hakan potukçu 97 zj 5.2 istanbul

16. cagalazade

ZJ de arazi vitesi sorunu

Ynt: ZJ de arazi vitesi sorunu teşekkürler ilginiz için evet yağına baktırmam lazım zaten fren disclerini de acil değiştirmeliyim yana döne servis arıyorum güvenebileceğim, bakım için 600km kaldı diyor o da aradan çıkar ve herşeyine baktırmış olurum :) sert ve tek hamlede gecme ıslemını su an...
  17. cagalazade

ZJ de arazi vitesi sorunu

Arkadaşlar selam, 97 model 5.2 zj sahibiyim, aracım uzun süre yattı son dönemlerde ve son kar yağışında kullanmak istedim şirket arabasını bir kenara bırakıp. Dün akşam etiller den ümraniye ye giderken tem de yol iyice kötüleşti ardından ümraniyenin içine girdiğimde mahalle arasında neredeyse...
  18. cagalazade

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi hakan potukçu 97 zj 5.2 v8

19. cagalazade

Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?..

Arkadaslar selam, alırken ustaya gösterdiğim ve nesi var nesi yok diye liste istediğim ama sonrasında ilgilenemedigim aracım sanırım bana trip atmaya basladı :) 97 zj usa versiyon... Listede ön diskler-balatalar vardı, artık frene bastıgımda dıreksıyon ınanılmaz sekılde tıtreme yapmaya basladı...
  20. cagalazade

1997 GC Yardım Lütfen...

Arkadaşlar selam, Bu gün aracımla yaklaşık 30km yol yaptım ve devir neredeyse 2500 ü hiç geçmedi. Hem çok yakmasın diye hemde yagmur yuzunden etrafta gordugum bır suru kaza yuzunden yavas seyrettım yanı :) Tam evıme yaklasırken ""chech engıne"" ısıgı yanmaya basladı. Saga cektım ve aracı stop...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri