Arama sonuçlarınız

1. deeperdiver

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Peki Bolu buluşma yerine yetişemezsek? Kamp yerine ulaşım nasıl olacak?

2. deeperdiver

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Selamlar, Yol tarifi verebilirmisiniz, ayrıca İstanbuldan aaraçla gelecekler için bir buluşma noktası - konvoy- düşünülüyormu? Bolu da kaçta nerede buluşulacak? Bu noktalar açılklığa kavuştu mu? yoksa daha çok mu erken...
  3. deeperdiver

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Ben de silinmişim....

4. deeperdiver

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Hüseyin Bey bunu hiç iyi yapmadın ya, benim G birden çok güçsüz gözükmeye başladı bana.. Saygılar,
  5. deeperdiver

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) 1- Efe Karaismailoglu 3 kişi İstanbul-Sarıyer (Mistubishi L200) Cuma Günü 2- ERTÜRK 3 Kişi Ankara-(Fiat-Tipo 2 x 4) Cuma günü öğleden...

6. deeperdiver

Mercedes G Serisi

Ynt: Mercedes G Serisi Orijinal Ön ızgara aşağıdaki gibi olmalı ..

7. deeperdiver

Mercedes G Serisi

Ynt: Mercedes G Serisi Birşey dikkatimi çekti, direksiyonda "PUCH" amblemi var, yani aracın ana üreticisi Steyr Daimler, önceleri bu aracı bu Puch markasıyla üretiyordu. "Mercedes" olmadan önceki bir model demekki, eğer öyleyse ön ızgara sonradan takılmış oluyor herhalde.. Saygılar,
  8. deeperdiver

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Bu kurşunlar da uçaksavar mermisimidir nedir, standart piyade tüfeği mermisine benzemiyor ne dersiniz? Saygılar,
  9. deeperdiver

U bolt ve Ukilit

Ynt: U bolt ve Ukilit Selamlar, Bauhausda satılanların çekme-kopma ağırlıkları belirtilmiş üzerlerinde, ona göre alınabilir.

10. deeperdiver

Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması

Ynt: Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması Hislerime tercüman oldunuz CARTOP.. Satılık bir G gördüğümde aklıma ilk siz geliyorsunuz Doktor Bey, eminim siz de izliyorsunuz piyasayı ama, düşeş bir şey görürsem hemen haberiniz olacak, emin olun.. Saygılar,

11. deeperdiver

Ynt: Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması Hüseyin Bey üşür orda ya, ne de olsa kıbrıs havasına alışık, kar filan bilmez o şimdi... :D Bu arada bana uyar ancak bende şu an kar lastiği var , a/t mi takmak gerekir bu kar için? Saygılar,
  12. deeperdiver

Ynt: Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması Selam Hüseyin Bey, Ne kadar güney? :D

13. deeperdiver

Ynt: Mercedes G-Class Tutkunları Buluşması Merhaba Cenk, Ben her zaman varım, yalnız işlerim dolayısı ile hafta sonu bile kimseye söz veremiyorum çünkü her an şehir dışına çıkma durumum oluyor. bahara doğru bana uyar, çamur sevmiyorum. Saygılar,
  14. deeperdiver

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selamlar, Aşağıdaki botu yeni aldım, çok memnunum, yurtdışında yaşayan arkadaşınız varsa şu anda gönderilerde gümrük sınırı 300.-€ galiba. tam sırası. Saygılar,
  15. deeperdiver

Türkiye'yi Rezil Eden Rehberler

Ynt: Türkiye'yi Rezil Eden Rehberler Selamlar, Ben de yukarıda anlattıklarımın hiçbirini yapmıyorum, ve kendi kapımın önünü temiz tutmaya gayret ediyorum. Ama bu konuda biraz fazla duyarlı olduğumu itiraf ediyorum, nedense her türlü yanlışı görürüm, bana batar, rahatsız eder, kendi kendimi...

16. deeperdiver

Türkiye'yi Rezil Eden Rehberler

Ynt: Türkiye'yi Rezil Eden Rehberler Selamlar, Bence bir milletin uygarlık seviyesini, kalitesini trafikteki davranışları gösterir. Hepimiz araba kullanıyoruz, yollarda ne kadar birbirimize saygılıyız değilmi? herkes herkese yol verir, ışıklarda bekleriz, alkollü araba kullanmayız, ters...
  17. deeperdiver

Toyota Karavanı Çeker, Karavan ile Toyotayı Kim Çeker?

Ynt: Toyota Karavanı Çeker, Karavan ile Toyotayı Kim Çeker? Ama linki de göremiyorum
  18. deeperdiver

Toyota Karavanı Çeker, Karavan ile Toyotayı Kim Çeker?

Ynt: Toyota Karavanı Çeker, Karavan ile Toyotayı Kim Çeker? Videoyu niye göremiyorum..

19. deeperdiver

Bu Cihaz Araç İçinde Antensiz Kullanılırsa Performans Ne Olur ?

Ynt: Bu Cihaz Araç İçinde Antensiz Kullanılırsa Performans Ne Olur ? Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Konu netleşti kafamda.. Saygılar,
  20. deeperdiver

Bu Cihaz Araç İçinde Antensiz Kullanılırsa Performans Ne Olur ?

Ynt: Bu Cihaz Araç İçinde Antensiz Kullanılırsa Performans Ne Olur ? Merhaba reha Bey, Peki araç içinde antenli kullanılırsa? Hani sanki hem mobil, hem sabit bir cihaz daha avantajlı gibi geliyor insana.. Saygılar,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,207
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.