Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010)
Sn. Metin,Salih,Serkan,Cengiz beyler yarın hafta sonu evdemisiniz ? bir pogramınız varmı ? İlk fırsatta görüşelim ne dersiniz ? Selamlar.
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)
Bu güzel gezi ve kamp etkinliğini organize ederek ilk defa böyle bir etkinliğe katılmamızı sağlayan Ömer ve Murat kardeşlerimize teşekkür eder bu vesile ile tanıştığım katılımcı gezen bilir üyesi kardeşlerimize...
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)
Eşimle birlikte aranızda olmayı arzuluyoruz,Zeytinlide görüşmek üzere Çandarlıdan selamlar. Fatma-Fahrettin.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Ahmet bey,hoşgeldiniz.Sinopta bulunduğunuzu yazmışsınız. Bir hafta evveline kadar bende araç arayışında idim,Sinopta ilgilendiğim fakat bana uzak olduğundan gidip göremedigim volkswagen LT 35 TDİ bir araç halen malum sitede satılık durumda,bu araç daha öncekamp...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Atilla bey, aracınız hayırlı ve uğurlu olsun,gönlünüze göre tamamlayıp sağlık ve mutlulukla kullanmanızı dilerim.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)
Sn.Ümitbey, Karavanınız hayırlı ve uğurlu olsun,çalışmalarınızı izliyorum,güzel bir karavan olacak inşallah. Tavandaki yuvarlak havalandırma dik
katimi çekti,bu sıstemde havalandırma kendi halindemi oluyor yoksa teknelerde...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Yusuf bey ,tatil ve dinlenmeyi fazlasıyla hakettin, Kazasız,belasız bir tatil yapıp hayırlısıyla dönmeni dilerim.selamlar.
Sn.Yusufbey,
Hoşgeldin ve iyi temenni içeren mesajın için teşekkür ederim. Araç bulma konusundada ilgi ve yardımlarınızı beklerim.Sağlık ve mutluluklardilerim.Fahrettin
Sn.Gezmen,ilginize ve teşvik edici sözlerinize teşekkürler,hoşbulduk.araç aramaktayım,henüz temiz,keseye uygun masraf çıkartmayacak olanı denk gelmedi,nasip,hayırlısı ile olur inşallah.Sağlık ve mutluluklar. Fahrettin
Kusura bakmayın ben sazı aldım elime.bana ayrılan sayfa küçük ve dar geldiğinden buraya taşındım,bir arkadaşın hakkına işallah tecavüz etmemişimdir.İki sayfa nasıl birleşir olurmu yoksa bir yaptırım ilemi karşılaşacağım. Yardım...
Volswagen hastasıyım,dağ bayır...
,Merhabalar,yaşları genç ve emekli olup gönülleri genç olan orta yaşlı arkadaşlarım ,sizleri hayranlıkla izliyorum ve kendi kendime ha bir gayret geç kalmış sayılmazsın diyorum.
68 yaşında ve emekliyim, memleketimizin birkaç şehrini dolaştıktan sonra iki yıl...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Sn.İlhanbey,Aracınız hayırlı ve uğurlu olsun. Atalarımız ( başlamak bitirmenin yarısıdır ) sözünü ne güzel söylemişler. Araç alınıp malzemeler temin edildikçe bakiye kalan % 50 azalarak sıfıra doğru gidecek.birde...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)
Yusufbey,sağolun,belirttiğiniz gibi yaptım hata düzeldi,ek mesajıda kaldırabildim gibi benim ekran öyle gösterdi.Yardımlar ve öğretiler için teşekkür ederim.selamlar.