Arama sonuçlarınız

1. Hilalseyhan

Çukurova Offroad Grubu; Kız Kalesi ve Göksu Deltası Kampı (29 - 30 Ekim 2011)

Çok fazla vakit geçirme şansı bulamadık ama yine de güzel bir gündü..Emeği geçen herkese teşekkürler.

2. Hilalseyhan

Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Duyurusu (23 - 24 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Duyurusu (23 - 24 Temmuz 2011) Atilla abi ben cumartesileri çalışıyorum ve geç çıkıyorum ne yazık ki.

3. Hilalseyhan

Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Duyurusu (23 - 24 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Duyurusu (23 - 24 Temmuz 2011) Estf. Valla benim için tek kelime yeterli.."gidiyoruz" :)
  4. Hilalseyhan

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Duyurusu (23 - 24 Temmuz 2011) Pazar sabah yola çıkacak olan var mı ?

5. Hilalseyhan

Adana Off-Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp (02 - 03 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp (02 - 03 Temmuz 2011) Belasını istediği kesin.
  6. Hilalseyhan

2006 KİA SORENTO YARDIMMMM

Ynt: 2006 KİA SORENTO YARDIMMMM Şuan annemde 2006 Sportage var..Sportage ve Sorento çok farklı olmadığı için çok rahatlıkla cevap verebilirim.Ben hem şehir içi hem de şehir dışı kullanıyorum. 2 defa Gezenbilir buluşmasına katılıp,deneme şansım oldu.Kendi kategorisine göre oldukça iyi.Tabi siz...
  7. Hilalseyhan

KARDOF; Bolkar Dağları (Karagöl - Çinili Göl) Görselleri (02 - 03 Temmuz 2011)

Ynt: KARDOF; Bolkar Dağları (Karagöl - Çinili Göl) Görselleri (02 - 03 Temmuz 2011) Güzel fotolar :)

8. Hilalseyhan

Adana Off-Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp (02 - 03 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp (02 - 03 Temmuz 2011) Fotolar çok güzel...Cumartesi kardeşimin nişanı vardı saat sabah 5 gibi dağıldık..O saatte çıkacaktım yola beni zor tuttular :)
  9. Hilalseyhan

Adana Off Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp Duyurusu (02 - 03 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp Duyurusu (02 - 03 Temmuz 2011) Takip :) Pazar günü giden yok sanırım.Son grup cumartesi yola çıkıyor :(
  10. Hilalseyhan

Kişisel Galeri ( AYCA )

Ynt: Kişisel Galeri ( AYCA ) Teşekkür ederim Caner Bey ve Burcu Hanım :)

11. Hilalseyhan

Adana Off Road Grubu; Mut Yer Köprü Ilısu Şelalesi Kampı (17 - 19 Haziran 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Mut Yer Köprü Ilısu Şelalesi Kampı (17 - 19 Haziran 2011) Eminim ki fotolar bu kadarla sınırlı değildir..Devamını merakla bekliyorum :) Ayrıca en kısa zamanda tekrarını istiyorum :)
  12. Hilalseyhan

Kişisel Galeri ( AYCA )

Ynt: Kişisel Galeri ( AYCA ) Teşekkürler tavsiyeniz için.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,207
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.