Arama sonuçlarınız

1. EnduroCu

Ölüdeniz Enduro Yarışı (07-08 Nisan 2007)

MX sonrası antrenman da karsı tepeden MX pistinin gorunumu; Biz antrenman yaparken yol arkadaslarım da bos durmayıp turistik gezi yapmıslar, iyi de yapmıslar Cumartesi gecesi yemekten sonra Cörçil bara aktık ekip halinde yine, Çuf çuf dansı zamanı, Bunlar da çufçufa bakan...

2. EnduroCu

MX sonrası antrenman da karsı tepeden MX pistinin gorunumu; Biz antrenman yaparken yol arkadaslarım da bos durmayıp turistik gezi yapmıslar, iyi de yapmıslar Cumartesi gecesi yemekten sonra Cörçil bara aktık ekip halinde yine, Çuf çuf dansı zamanı, Bunlar da çufçufa bakan...
  3. EnduroCu

Motorları yükledik ve Perşembe gecesi saat 01:00 gibi Bilecik-Eskişehir çıkışındaki tarihi kamyoncu lokantasında işkembe çorbasını içerek duştuk yollara.Yol dostum, Sami BEKTAŞ ve onun motorcu olmayan kankası Adnan ile birlikte. Bozüyük-Kütahya-Afyon-Burdur üzerinden ara bir yoldan Fethiye ye...

4. EnduroCu

Ankara'da Motor Ehliyet Kursu

Ynt: Ankara'da Motor Ehliyet Kursu Ulusan Motor'un, Adventure Sürüş Okuluna başvurabilirsin, hiç kullanmayı bilmiyorsna bile öğretiyorlar, biliyorsan da ehliyet sahibi yaparlar, 0.312.440 17 17 Murat KIZAK tan selam soyleyebilirsin hocam ;)
  5. EnduroCu

İstanbul - Ormanlı Enduro Yarış Kampı (17-18 Mart 2007)

Ynt: İstanbul - Ormanlı Enduro Yarış Kampı (17-18 Mart 2007) Madem yarıs var icimiz kıpır kıpır, hem kamp hem yarıs, dostlarla bulumsa derken bir baktık motorlarımızı pikapta bulduk bile. Gece 13:30 da teker dondu.Tarak lı da Kursa tın yerine ugrayıp yarım saatlik cay molasındna sonra Geyve...

6. EnduroCu

Ynt: İstanbul - Ormanlı Enduro Yarış Kampı (17-18 Mart 2007) yine görüsemeyecegiz desene suna >:(

7. EnduroCu

sevgili dostlar; EnduroClub olarak yarısa giren uyelerimize ve organizasyona sevirci destegi sağlamak adına bu kampı duzenliyoruz, tum motorsever arkadasları bekleriz, 4x4 sever arkadasları da :-)
  8. EnduroCu

Kamp Yeri: İstanbul, Çatalca, Ormanlı Köyü ( 41°24'29.99"N - 28°29'24.12"E ) Kamp Tarihi: 17-18 Mart 2007 Tahmini Etkinlik Suresi: 2 gun Hareket Zamani: İSTANBUL: buluşma yeri : - buluşma saati : - hareket saati : - ANKARA: buluşma yeri : - buluşma saati : - hareket saati : - Rota...
  9. EnduroCu

Eskişehir’den Yenice’ye (3gün 950km)

Ynt: Eskişehir’den Yenice’ye (3gün 950km) Sedat hocam unutmak ne kelime, ama o tarihte birbirimizi bilmiyorduk, Temmuz 2006 idi, yer ve tarihi belli olsun 7. EnduroClub festivaline mutlaka davet edecegim hepinizi, 4x4 leirnizle ortalığı şenlendirisiniz artık ;D

10. EnduroCu

Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz?

Ynt: Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz? arazide az gaz açarsanız düşersiniz

11. EnduroCu

EnduroClub Ankara'da, Kasım 2006

Ynt: EnduroClub Ankara'da, Kasım 2006 arazi acıktırıyor hocam, boş mide ile gaz açılmıyor
  12. EnduroCu

Ynt: EnduroClub Ankara da, Kasım 2006 demek ki 4x4 culer de endurocular gibi, mideye düşkün ;D

13. EnduroCu

Tavsiye Edeceğiniz Scooter?

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Scooter? hocam bu sloganını cok tuttum tebrijk ederim, yıllardır insanlara anlatmaya çalıştığım şeylerden en onemlisi bu oldu, ve hatta cenesi isteğe bağlı olarak açılıp kapatılabilen kasklara da karşıyım, onlar da cok guvensizler, slogan şu olmalı, "tam kapalı kask...
  14. EnduroCu

EnduroClub Yarışta, 19 Kasım 2006

Ankara da duzenlenen enduro yarışının Ankara ayağına EnduroClub den a-rı-za-lı-lar gurubu arkadaşlarımızla 6 kişi olarak katıldık, hepimizin ilk yarış tecrubesi olmasına rağmen 2 ikincilik aldık ve bir o kadar da eğlendik,
  15. EnduroCu

epey zamandır siteye katılmadığımı farketmiş bulunuyorum, yakın gecmiste Ankara da yapmış olduğumuz endurocu dostlarımızla ilgili bazı kareleri aktarmak istiyorum, ******************* Yolda gelirken Beypazarı ndaki 80 katlı baklava yapan Müjgan Abla nın yerine uğradım, serin havada cok iyi...

16. EnduroCu

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? hocam Karadeniz den sonra onu fazla ihmal etme istersen, bak bir kusturursen dağlara cıktın mı seni üzerindne atmaya başlar ;D
  17. EnduroCu

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? hosgeldin hocam KLR nasıl mutlu mu?
  18. EnduroCu

Böyle Bir Motor Buldum Ama...

Ynt: Böyle Bir Motor Buldum Ama... aslında Honda XL200 bayanlar icin cok ideal bir endurodur

19. EnduroCu

Böyle Bir Motor Buldum Ama...

Ynt: Böyle Bir Motor Buldum Ama... bu iki zamanlı 50 veya 80 cc lik bir cocuk endurosu, motora yeni baslayan caocukları bunlarla ogretiyorlar, Yamaha, KTM ve Honda nın bu sekilde cocuk enduroları mevcut, bu da muhtemelen Cinliler tarafından o modellerden birinin kopyasıdır
  20. EnduroCu

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Şasinin sağ tarafında bir yerde Made in Italy etiketi olması lazım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,209
Kayıtlı Üye Sayımız
167,074
Kaydolan Son Üyemiz
Dilek Kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR