Arama sonuçlarınız

1. sman

Tanzanya- Zanzibar

Ynt: Tanzanya- Zanzibar dönüşte gerekli bilgileri yazarım elbette. o bölgede her daim sıcak ve güzel hava.. benim gideceğim dönem sıcak ve yağışlı olacak.. tabii yağmurluk gibi şeyler giymiyorsunuz çünkü o yağmur rahatlatan ve daha sonrada hemen kuruyan şeklindeymiş :)) arkadaşımın evinde...

2. sman

Tanzanya- Zanzibar

Ynt: Tanzanya- Zanzibar 26.01.2013 – saat 04:00 sularinda arkadaşım havalimanindan alir ve Kijitonyama palace a gecilir - full pansiyon konaklama ucretsiz ( ickiler dahil) ;D ..kanakam saolsun 26.01.2013 - saat 10:00 yol yorgunlugu atilir ve kahvalti ve kahvalti sonrasi Dar Es salaam in...
  3. sman

Tanzanya- Zanzibar

Ynt: Tanzanya- Zanzibar Aşı yok aşı.. ;D sadece isteğe bağlı sıtma hapı veriliyor.. havaalnında aşı yok seyehatsağlığı merkezlerinde var.. tanzanya için sarıhumma yok.. ben hapta almayacağım. zaten aşının enaz 2hafta önce olunması gerekiyormuş.. ama tanzanya için yapılmıyor.. yan etkileri...

4. sman

Pompei Haritası Üzerinde Bilgi

Ynt: Pompei Haritası Üzerinde Bilgi kuru gıdalar alırsanız ve bagaja verirseniz sıkıntı olaz.. ekmek olayı kolay marketlerden alırsıınız oradan.. bizim grupta herkez getirmişti birşeyler ben çerez karışık birşeyler almıştım kapalı pakette.. ama reçel getiren bile vardı ;D. sebebi kaldığımız...
  5. sman

yenebilir kahvaltı bulma ihtimaliniz çok az otelde.. pahalı bir yer değilse zor.. yaınızda mutlaka surelebilir peynir kapalı zeyt,n kuruyemiş mutlaka ve nutella gibi birşeyler goturun.. dilerseniz muz ve elmada alın birkaçtane.. bana teşekkür edersiniz.. dilim ekmek yada sandvic ekmekte...

6. sman

İstanbul'a Yakın Kışlık Kamp Alanı

şu konular yardımcı olur belki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93915.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83699.0

7. sman

benim bu 15olmuştur heralde ama yarıdan fazlası iş amaçlıydı ..hem iş hem gezi şanslıyım biraz.. ama herseferinde heyecanlanıyorum.. yapacağın göreceğin çok şey var zira.. Italya da kahvaltı olayı biraz sıkıntılı ve pahalı.. benim size tavsiyem sürülebilr peynir ve pratik kahvaltı alırrsanız...
  8. sman

Tanzanya- Zanzibar

Ynt: Tanzanya- Zanzibar Aşı olayında bir not: orada yaşayan arkadaşım yaptırmıyor.. Ancak afrikanın heryeri temiz değil.. Çoğu aşı en az bir-iki hafta önceden yapılmalı.. HAvaalnında aşı olurum diye düşünmeyin..
  9. sman

Tanzanya- Zanzibar

Ynt: Tanzanya- Zanzibar 1haftalık bir tür çok güzel olmayacak en azaından 10güne çıkarmaya çalışın.. Ben şu şekilde yapacağım tam netleşmedi. Oradaki arkadaşım ayarlıyor birşeyler. 3-4 ngorongoro ve serengeti turu 3-4 gün zanzibar ve gunde mikumi..1günde daresselam ;D...

10. sman

capri ada turu vardı ama bana çok ticari geldi nedense.. Napolide saf saf gezmek daha iyi geldi.. Yaz aylarında italya inanılmaz sıcak bir yer bence sonbahar en iyisi.. yağmurluk alın incelerinden rahatsız olmazsınız hiç... opera ve konser gibi etkinlikleride araştırın giderken çok enteresan...

11. sman

Tur ile gitmenize gerek yok. Çok rahatlıkla kendiniz gezersinzi. Pompei içn söylenecek fazla birşey yok. Zaten binlerce yıllık harika bir şehir ve çok sağlam kalmış.. Sindire sindire gezersiniz. Napoli için güvenlik sorunu var derler hep hızrsızları gerçekten çok ustaymış ama bence zor çünki...
  12. sman

Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk çok güzel bir öneri bencede.. Ama Ankarada yaşayıp İstanbulu görmemiş binlerce vatandaşımız var yada tersi :)) Sn Erguncan böyle bir gezi için insan heyecanlanıyor.. işimizi bırakabilseydik transporterde yer varmı diyip geleceğim :))...

13. sman

haritadaki yerlerin sadece bir kısmına giriş izni var artık.. Çeşitli zamanlarda turistlerin verdiği zararlar yüzünden kısıtlama gelmiş! Haritada 15 ve 16 ile işaretli yerlerde bulabilirsin aradığını....
  14. sman

Tanzanya- Zanzibar

Ynt: Tanzanya- Zanzibar 27ocakta aksilik cikmazsa insallah tanzayada olacagiz.. hem ev arkadasaimi gorecegim hemde bolbol safari ve okyanus dolu bir tatil yapacagim.. bu hafta tatil planimin algoritmasini cikarinca yazarim buraya.. donustede devami insallah.. asi sart gibi gozukuyor.. vize...
  15. sman

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun iyi seneler.. fazla degil 10.000.000 bekliyoruz aksam biletime :)

16. sman

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri hazirlayanalara tesekkurler
  17. sman

Cep Sobası

Ynt: Cep Sobası cep sobasi cok kullandim gercekten faydali .. prtaik
  18. sman

Kamp Çantam;SÜLÜKLÜ GÖL' DEN KARABEY YAYLASI VE ÇUBUK GÖLÜNDE KAMP

Ynt: Kamp Çantam;SÜLÜKLÜ GÖL' DEN KARABEY YAYLASI VE ÇUBUK GÖLÜNDE KAMP çok güzel bir gezi olmuş.. aynı rotayı kullanıp en kısa zamnda yapacağım..

19. sman

Gezenbilir; "Ücretsiz" Etkinliklerimiz (30 Aralık 2012 ve 14 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir; "Ücretsiz" Etkinliklerimiz (30 Aralık 2012 ve 14 Ocak 2013) Ankara'lılara güzel etkinlik olmuş..
  20. sman

Husky Felen 2-3 5 Mevsim Çadır

Ynt: Husky Felen 2-3 5 Mevsim Çadır çadır duruyormu halen ? bi arkdaşım arıyordu ona göre yönlendireyim.. selamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,076
Kaydolan Son Üyemiz
Kevser Arkan

Çevrimiçi üyeler

Geri