Arama sonuçlarınız

1. sman

İzmit'te Dev Tüneller

Ynt: İzmit'te Dev Tüneller tarihi eserlerini gizleme ve kimseye duyurmama rekoru bizdedir heralde.. bunları nerdeyse sadece müze görevlileri biliyordur bide mahalleli...

2. sman

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Kartepe de kışın karlar arasında mangal yakıp sucuk ekmek yemeden olmaz. sekapark ta çimenlere yayılıp sofra kurup akşam yemeği yemek.. sahildeki teknelerde felekten bir gece çalmadan olmaz..
  3. sman

Gezenbilir Kocaeli Grubu

Ynt: Gezenbilir Kocaeli Grubu Süleyman Bilgiç 1980 doğumluyum Kartepe - Sarımeşe Siemens Kartal ofisinde çalışıyorum. Standart motorlar Türkiye sorumlusuyum. çadır kurayım boşboş gezeyim o dağ bu dağ dolanıp sucuk ekmek yiyeyim başka derdim olmaz :)

4. sman

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Abdullah bey tüm gün oturdum 20sayfayı baştan sonra okudum.. hem zevkli hemde akedemik bir çalışma oluyor :)) benim merak ettiğim genel maliyet tablosu hazırladınızmı hiç.. sayfada varsa özür dilerim göremedim
  5. sman

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS takip

6. sman

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü senin olayda çok iyiymiş yauv.. 3hafta şirketçe 50-60kişi toplandık gidildi melene .. yurtdşında olduğumdan gidemedim. süperdir şimdi tam zamanı.. ıslanalım sorun değil.. kamp muhabbeti ilgimi çekti.. severim yapmayı ama etrafımda arkadaşlarımın hepsi...

7. sman

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü güzel yürüyüş olmuş elinize sağlık.. pazar günü Aytepe yürüyüşü yapacağız birkaç arkadaş ve 4yaşındaki oğullarıyla.. bakalım bu bol yağmurlu mevsimde nekadar güzel.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,076
Kaydolan Son Üyemiz
Kevser Arkan

Çevrimiçi üyeler

Geri