Arama sonuçlarınız

1. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek serkan bey haklısınız defenderın merkezi antalya ve alanya araç ne kadar çok olursa piyasa odenli oluyor tabi.

2. harung

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM valla istanbulda 1994 tdi var malum sitede 25000 tl istiyorlar motor ve kaporta masrafı varmış o araç ile görüşüyorum.kayseri otokar sevisinde de fiat bekliyorum motorun komple bakımı için .tabi kaporta ve boya da olucak hayırlısı.teşekkürler
  3. harung

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

4. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek Cok sevinirim fotograflari paylasirsaniz.ne kadar bir masraf yaptiniz araca tdi mi arAciniz.
  5. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek takoser de bu işin uzmanı evet birde hüseyin çınar beyin alanyadan topladığı araçlar çok gzüel

6. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek çok güzel bir araç ama oldukça maliyetli bence arac almak isteyenler ihtiyaçlarını belirleyıp ona göre mastaf yapmalı ben off road aracı düşünmüyorum mesela gezi ve hobi amaçlı bir araç arıyıorum

7. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek rc ederim.beğendinizmi aracı sizce nasıl
  8. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek arkadaş tek göndermiş arzu ederseniz verebilrim size
  9. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek valla çok güzel bir araçmış kazasız belasız binin.

10. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek hüseyin beyle görüştüm evet kayseri otokar şuayıp beyle de temas halindeyiz.dört bir koldan araştırıyorum.sonuç ne olucak bakalım.toplama işine gelince aslında belki doğru olanı o fakat benin ona ayıracak çok zamanım yok işin açıkcası hüseyın beyın elinde var beyaz bir...

11. harung

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM arkadaşlar merhaba bartın da yaşıyorum. çevrenizde orjinal tdi def varmı satılık teşekkürler. harun
  12. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek taha bey inanın çok teşekkür ederim.ben aylarca malum sitede araç arıyıp durmuşum .gezenbiliri keşfedinceye kadar . çok teşekkür ederim.

13. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek SERKAN BEY MERHABA . ARACI GÖREBİLİRMİYIZ ACABA ÖZELLİKLERİ VS BELKİ BİR ORTA NOKTA BULUNABİLİR.KAÇ MODELDİ ARAÇ ORJİNAL TDİ Mİ BİLİYORMUSUNUZ
  14. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek teşekkür ederim özay bey mutlaka temasa geçerim sizinle .iyi günler
  15. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek özay bey teşkkür ederim aracı bulmaya çalışıyorum.siz kendi ihtiyaçlarınıza göre tabiki haklsınız biz biraz kalabalığız 7 kişi 10 kişi oluyoruz bunu düşünerek biraz da defender seçtim doğrusu birde çok marka araç ile ilgilenince odak noktası dağılıyor.siz balıkesir de...

16. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek kürşat bey ben uzun zamandır araştırıyorum bir çok araca baktım 2 senedir sağolsun gezenbilirdeki onalarca defender kullanıcısı ile görüştüm ben defender ısrala ramaya devam ediyorum.şuna inanıyorum malum sitedeki araçların gerçek değelerinden çok yuksek olduğu çok daha...
  17. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek
  18. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek serkan çok haklısınız ,bende sizinle aynı kanıdayım ama beklemekte çok çözüm değil sanıyorum sanal ortama çok spekilasyonlu araçlar düşüyor.gerçek bakımlı kullanıcısında olan araçlar eş dost arasında el değiştiriyor sanıyorum.avusturyada bir arkadaşım 1 ay oldu def 2000...

19. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek merhaba iyi günler.nasılsnız .desenize benim iyi defender sahibi olmam için yaklaşık 3 yılım daha var.aslında ben bir çok mesafe kaydettim çünki nasıl bir araç alacağımı biliyorum. ihtiyaçlarımıda belirdedim.siz nereden aracınıza kavuştunuz oldukça yusek model bir araba...
  20. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek aslında haklısınız bu işin sonu yok çünki aracın yuryeni motoru ve kaporta sağlam olduktan sonra gerisi keyfe keder ben off road aracı aramıyorum sadece hobi amaçlı ama yolda bırakmayacak senede 5000 km yapacak bir araç arıyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR