Arama sonuçlarınız

1. Rüzgar_71

SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 Kenan ım sağolasın...
  2. Rüzgar_71

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 yaz modu
  3. Rüzgar_71

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 Aslında bu renk ama boyacı resme bakıp bişeyler yaptı,umarım doğru renk çıkar ortaya...
  4. Rüzgar_71

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 Bugün hardtopuna bakım yaptırıyorum,rengi bej olarak değişecek daha doğrusu bestop ten rengine benzetmeye çalıştık,çıkınca resimlerini koyacağım,nostalji yaparsak eski brandalı resmindeki gibi renk kombinasyonu olacak
  5. Rüzgar_71

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 tşk ler hasan kardeşim,insanlar cj yi 10-15 tl lik araç olarak bakıyorlar,işin içindeki insanlar bilir bu işin maliyetini...Umarım benim gösterdiğim özeni gösteren birine nasip olur....
  6. Rüzgar_71

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 tşk ler...
  7. Rüzgar_71

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 Tşk ler...Daha güzeli sizlerin olsun...
  8. Rüzgar_71

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 Tşk ler..
  9. Rüzgar_71

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 ..
  10. Rüzgar_71

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 FİYAT OLARAK 35000TL
  11. Rüzgar_71

***2.5 İNÇ PROCOMP YÜKSELTME KİTİ YENİ TAKILDI(4inç OLAN YÜKSELTME KİTİ İPTAL EDİLİP 2.5 İNCE GEÇİŞ YAPILDI) ***33*12.5*15 5 ADET MİCKEY THOMPSON YENİ TAKILDI(35*12.5*15 COOPER STTLER İPTAL EDİLİP 33 E GEÇİLDİ) ***ARAÇ 3 YILDIR BENDE OLUP CJ5 DEN CJ7 ÇEVRİLMİŞ ARKA KISMI TADİLAT DEĞİL SIFIRDAN...
  12. Rüzgar_71

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye ,,,
  13. Rüzgar_71

bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin ben diffleri cj8 yaptığım için flanşları söktüm,emin değilim ama 3.5 cm sanırım
  14. Rüzgar_71

bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin Aracınızı güle güle kullanın,eğer flanş alacaksanız elimde 4 tane var bilginiz olsun..
  15. Rüzgar_71

T18 dana 20

Ynt: T18 dana 20 Eğer ara flanş işini çözemediyseniz adres verebilirim...
  16. Rüzgar_71

T176 ANA VE ARAZİ ŞANZUMAN ARASINDAKİ FLANŞ ALINIK

Ynt: T176 ANA VE ARAZİ ŞANZUMAN ARASINDAKİ FLANŞ ALINIK Parça bulunamadığı için enter şanzuman almaya karar verdim,konu silinebilir...
  17. Rüzgar_71

T176 ANA VE ARAZİ ŞANZUMAN ARASINDAKİ FLANŞ ALINIK

CJ7 de kullanılmak üzere T176 ana şanzuman ve arazi şanzumanı arasında bulunan flanş tan elinde olan var ise almak isterim,elinde olan var ise telefonum:05325042292
  18. Rüzgar_71

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi En son sahibindeki fiyatı 35000 idi kaça alındı bilmiyorum ama maliyeti 100 vardır...
  19. Rüzgar_71

CJ İÇİN JANT LASTİK ARIYORUM ( YARDIM LÜTFEN )

Ynt: CJ İÇİN JANT LASTİK ARIYORUM ( YARDIM LÜTFEN ) Aracında gördüğüm kadarıyla yükseltme yok,31-32 ince kadar lastik kullanabilirsin,jant için tar otoyu önerebilirim procomp jant...
  20. Rüzgar_71

Satılık Ön Arka Wagonneerden Çıkma Dana 44 Arka %100 Kilitlidir.

Ynt: Satılık Ön Arka Wagonneerden Çıkma Dana 44 Arka %100 Kilitlidir. wagoner den çıkan dana 44 ler 35 lastik ve üstü için uygun diye biliyorum,eğer 35 altı kullanıyorsanız internatıona scout diffleri veya cj8 diffleri kullanaqbilirsiniz gerçi bu iki diff ölçü olarak aynıdır sağlamlık açısından...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.