<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Ön Arka Wagonneerden Çıkma Dana 44 Arka %100 Kilitlidir.</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="xkirpix" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
xkirpix' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
türkiyedeki vagoneer leri parçalaya rak değişik araçlara yedek parça olarak kullanan arkadaşlar neden wagoneeri girek araba olarak tercih etmiyorlar anlamakta zorlanıyorum.<br />
wagoneer <br />
üretilmiş en sağlam yürüyen aksamı olan dif genişliği açısından albenili konfor açısından yüksek ve dizayn olarak karakteristik amerikan dır.<br />
önce wagoner diff takarsınız arabaya sonra v8 motoru alınır sonra şanzıman derken araçlarınızın sadece kasası kalır herşey wagoner olur. oysa wagoneeri bozunca bir kahramanı daha öldürüyorsunuz.<br />
kimse yanlış anlamasın sözüm kimseye değil dertleşiyorum sadece <br />
selamlar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba <br />
Ben bu ise basladikdan sonra cok seyleri yanlis yaptigimi anladim,ilk tecrübemdi,ama biraz gec oldu,simdi yanlislari düzeltmeye calisiyorum.<br />
Kendim yurtdisinda kaldigimdan bu islere sizin kadar vakif degilim.Onun icin size söz veriyorum bir iki seneye yurda kesin dönüs var,bende böyle ölmeye yüz tutmus bir araci yasatacagim.<br />
selamlar<br />
Muzaffer Kargu</div>