Arama sonuçlarınız

1. Rüzgar_71

CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler.

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. Tamamdır o zaman yeniden Amerikayı keşfetmeye gerek yok arkaya yapalım,sizin aracınızda dikkatimi çeken birşey oldu,arka koltuktan öne geçerkenki yükselti kısmı(basamak) bende daha önde kalıyor,benimki 5 den uzatma olduğu içinmi böyle...
  2. Rüzgar_71

77 CJ5 3.8 I6, T150 4.10 Ayna Mahruti. Tavsiyeleriniz nedir ?

Ynt: 77 CJ5 3.8 I6, T150 4.10 Ayna Mahruti. Tavsiyeleriniz nedir ? T18 veya T19A çok sağlam bir şanzumandır elindeki 3 ileri şanzumanın arazi şanzumanıyla birlikte araya flanş koyarak yapmalısın,elindeki cj5 diffleri ile cj8 difleri arasında 10 cm genişlik farkı olur,eğer internatıonal scout...
  3. Rüzgar_71

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. :) hoparlör yeri konusunda acele etmeyeceğim her defasında sonuç hüsran oldu ,önce koltuk işini halledebilirsem ona göre ayarlayacam... birde şöyle fikrim var
  4. Rüzgar_71

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. emin bey cok tşk ederim...
  5. Rüzgar_71

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual tşk ler...
  6. Rüzgar_71

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. ben 2 çift kompenant tipi hoparlör kullanıyorum,anfiyi arka bagaj kapagına monte ettim,rollbarın olduğu yerede kutu yaptırdım olmadı,tavana yaptırdım olmadı,emin bey sizin koltuk montajı benimkine göre daha önde sanki bagaj alanınız daha...
  7. Rüzgar_71

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. inşallah olur bakalım...Birde cj lerde en büyük sıkıntılardan bir tanesi hoparlörler için uygun yer bulamamak,3 defa mdf den hoparlör yeri yaptırdım ama hiçbirisi hoşuma gitmedi...
  8. Rüzgar_71

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. şimdi sıkıntı şu ön koltukları bestoptan beğendim arkayıda rudge rıder den,ayrı ayrı alsam nasıl olur bilmiyorum birbirine uyarmı?
  9. Rüzgar_71

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. cj7 için bir süredir koltuk araştırıyorum ama tamam bu dediğim koltuğu bulamadım,önler tamam bestopta buldum ama onun takımı arka koltukta kafalıklı olduğundan beğenmedim,emin bey sizin eklediğiniz resimdeki koltuk güzelmiş neyin ürünüdür...
  10. Rüzgar_71

CJ ARAYIŞINDA TAKILDIĞIM BİR KONU

Ynt: CJ ARAYIŞINDA TAKILDIĞIM BİR KONU Seyit hocam sizi bu bilgi birikiminiz ve paylaşımcı yanınız için kutluyorum...
  11. Rüzgar_71

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  12. Rüzgar_71

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje .
  13. Rüzgar_71

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Merhaba,banada gönderebilir misiniz? doganayodabas@gmail.com tşk ler...
  14. Rüzgar_71

bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin Kolay gelsin,Takip...
  15. Rüzgar_71

OFFROAD GARAJI Orçun Usta'dan makas bağlantılarının değişimi

Ynt: OFFROAD GARAJI Orçun Usta'dan makas bağlantılarının değişimi Takip...
  16. Rüzgar_71

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu da benim keyifhanem Emin bey ve Seyit bey sizleri tebrik ediyorum böyle bir ortam ve düzen için...Süper olmuş...
  17. Rüzgar_71

Kısa Dalga Dinleme

Ynt: Kısa Dalga Dinleme Merhaba,cj7 aracıma telsiz almak istiyorum,marka model önerininiz var mıdır?bu arada telsizler hakkında hiçbir bilgim ve belgem yok... tşk ler...
  18. Rüzgar_71

ACİL YARDIM!!! - 1998 Dizel Opel Fronera Debriaj seti (Debriaj baskı balata)

Ynt: ACİL YARDIM!!! - 1998 Dizel Opel Fronera Debriaj seti (Debriaj baskı balata) Örneğin bende 3.1 dizel ısuzu var nkr nin debriyaj setini kullandım
  19. Rüzgar_71

Husky Fighter Kırmızı 3+1 Kisilik Cadır

Ynt: Husky Fighter Kırmızı 3+1 Kisilik Cadır Takip
  20. Rüzgar_71

ACİL YARDIM!!! - 1998 Dizel Opel Fronera Debriaj seti (Debriaj baskı balata)

Ynt: ACİL YARDIM!!! - 1998 Dizel Opel Fronera Debriaj seti (Debriaj baskı balata) motorun üzerinde 4JG2 gibi bir numara yazması lazım ordan yola çıkabilirsin,ısuzu grubu ile uyumlu diye biliyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.