CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Buggy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,511
Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler.

kus.bakma Emin abi geç okudum. bilgilendirmen için teşekkürler.

Etiketler

şimdi sıkıntı şu ön koltukları bestoptan beğendim arkayıda rudge rıder den,ayrı ayrı alsam nasıl olur bilmiyorum birbirine uyarmı?

sport-seat-blk-denim-recline-39438-15_4719.jpg

13462_15_7101.jpg

renkleri tutar büyük ihtimalle. rugred ridge ve besttop arasında pek bir fark yok renk model vs

inşallah olur bakalım...Birde cj lerde en büyük sıkıntılardan bir tanesi hoparlörler için uygun yer bulamamak,3 defa mdf den hoparlör yeri yaptırdım ama hiçbirisi hoşuma gitmedi...

jeep28' Alıntı:
inşallah olur bakalım...Birde cj lerde en büyük sıkıntılardan bir tanesi hoparlörler için uygun yer bulamamak,3 defa mdf den hoparlör yeri yaptırdım ama hiçbirisi hoşuma gitmedi...

Ben hoparlör yerinden çok memnunum, hem görüntü olarak hem de ses dağılımı olarak.

CJ7-Lift002.jpg

ben 2 çift kompenant tipi hoparlör kullanıyorum,anfiyi arka bagaj kapagına monte ettim,rollbarın olduğu yerede kutu yaptırdım olmadı,tavana yaptırdım olmadı,emin bey sizin koltuk montajı benimkine göre daha önde sanki bagaj alanınız daha geniş duruyor,resimleri çoğaltabilir miyiz detayları görmek için...

jeep28' Alıntı:
ben 2 çift kompenant tipi hoparlör kullanıyorum,anfiyi arka bagaj kapagına monte ettim,rollbarın olduğu yerede kutu yaptırdım olmadı,tavana yaptırdım olmadı,emin bey sizin koltuk montajı benimkine göre daha önde sanki bagaj alanınız daha geniş duruyor,resimleri çoğaltabilir miyiz detayları görmek için...

Arka koltuğun yerini değiştirmedim, orijinalinde olduğu yerde.

05.jpg

06.jpg

04.jpg

Kapak su kontraplağı denilen malzemeden, iki parça ve menteşeli. Arka parça koltuğun sırtına paralel olarak (yan saclarda kızaklar var) aşağıya kadar iniyor, 36 x 88 cm ölçülerinde. Üst kapak biraz geri zorlanıp kargo kapağının üst girintisine oturtuluyor ve yerinden oynamıyor, 30 x 88 ölçülerinde.
Ön panelde 90 watt'lık iki hoparlör daha var. Orta konsolun her iki yanında da arka hoparlörlerle birlikte çalışan tweeter'lar var. Genelde önleri kullanmıyorum, ancak arkada oturan varsa sesi öne alıyorum.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

:smiley: hoparlör yeri konusunda acele etmeyeceğim her defasında sonuç hüsran oldu ,önce koltuk işini halledebilirsem ona göre ayarlayacam... birde şöyle fikrim var

GRP-11245g_1.jpg

p36229.jpg

TXBEGCAFTWM69CAV178S2CACCLH7KCASX7R3SCAV6JXVNCAK0ELSFCAESCWR4CAMISHMOCA6GZUW7CAPWFZ0DCA9MCMM6CANM1G7

vdp-53301.png

jeep28' Alıntı:
:smiley: hoparlör yeri konusunda acele etmeyeceğim her defasında sonuç hüsran oldu ,önce koltuk işini halledebilirsem ona göre ayarlayacam... birde şöyle fikrim var

İki yıl kadar senin gönderdiğin sistemi kullandım. Araçta ses dağılımı dengeli değil, kendi koltuk arkandaki sesi tam alamıyorsun.

Buggy' Alıntı:
İki yıl kadar senin gönderdiğin sistemi kullandım. Araçta ses dağılımı dengeli değil, kendi koltuk arkandaki sesi tam alamıyorsun.
Tamamdır o zaman yeniden Amerikayı keşfetmeye gerek yok arkaya yapalım,sizin aracınızda dikkatimi çeken birşey oldu,arka koltuktan öne geçerkenki yükselti kısmı(basamak) bende daha önde kalıyor,benimki 5 den uzatma olduğu içinmi böyle acaba,sizinki geride olunca arkaya oturan insanlar ayaklarını ön koltuğun arkasına basabilirler,benimkinde yüksek kısma basma zorunda kalıyorlar,buda koltuğu öne alıp arkaya hoparlör koyma fikrini zorlayacak sanki...

jeep28' Alıntı:
Tamamdır o zaman yeniden Amerikayı keşfetmeye gerek yok arkaya yapalım,sizin aracınızda dikkatimi çeken birşey oldu,arka koltuktan öne geçerkenki yükselti kısmı(basamak) bende daha önde kalıyor,benimki 5 den uzatma olduğu içinmi böyle acaba,sizinki geride olunca arkaya oturan insanlar ayaklarını ön koltuğun arkasına basabilirler,benimkinde yüksek kısma basma zorunda kalıyorlar,buda koltuğu öne alıp arkaya hoparlör koyma fikrini zorlayacak sanki...

CJ5'i yakından incelemediğim için bu konuda yorum yapamam. Benim anladığım, arkada oturanın, benim paspasların olduğu yere ayaklarını koyma şansı senin araçta yok. Uzatmayı basamağın arkasından yaptılar o zaman. Ön koltukların hemen arkasından yapsalardı yeterli alan olacaktı. Uzatma yöntemini bilmiyorum, belki standardı seninki gibidir.

bugün resim koyup paylaşacağım,uzatma ön koltuğun hemen arkasından yapıldı yani basamakta sonradan yapıldı,aslında ön koltuktan arkası komple çıkarıldı yenisi yapıldı güzel işçilik yaptılar ama sabah dikkat ettim benim ön koltuklarım geride duruyor arka koltuğumda geriye montaj edilmiş sorun ordan kaynaklı olabilir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler