CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Buggy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,510
Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler.

Emin Abi bir ölçü daha alabilir miyim:smiley: Senin gönderdiğin resimlerden fark ettimki arka koltuğa geçişteki eşik kısmı bende dümdüz yapılmış(cj7ye çevrilirken),o yüzden arkaya koltuğu öne almak istesemde ayak koyma yeri hep problem olacak,bu kısmın(resimde çizdiğim kısım) ölçüsünü verebilirsen bana orayı yeniden yaptıracağım,yeni koltuğuda ondan sonra almak daha doğru olacak

tşk ler...

ÖLÇÜ.jpg

Etiketler

jeep28' Alıntı:
Emin Abi bir ölçü daha alabilir miyim:smiley: Senin gönderdiğin resimlerden fark ettimki arka koltuğa geçişteki eşik kısmı bende dümdüz yapılmış(cj7ye çevrilirken),o yüzden arkaya koltuğu öne almak istesemde ayak koyma yeri hep problem olacak,bu kısmın(resimde çizdiğim kısım) ölçüsünü verebilirsen bana orayı yeniden yaptıracağım,yeni koltuğuda ondan sonra almak daha doğru olacak

tşk ler...

Doğanay, o ölçüyü net alabilmem için arka koltuğu sökmem gerekecek. Parça parça alacağım tahmini ölçü seni yanıltır. Onun yerine orta set'ten yani eşik önünden ön koltukların(her ikisinin de) arka bağlantı cıvatalarına olan mesafeleri versem işine yarar mı? Veya bu resimde veya senin resminde alabileceğim başka hangi ölçü işine yarar?

06.jpg

Arka koltukta oturanın ayakları eşik üzerinde değil yerdeki paspasların üzerinde oluyor. Açıkcası ben de orta eşiğin arka koltuk ön tesbit cıvatalarının hemen önünden başlamasını tercih ederdim. Yani eşiğin geride olması arkada oturanın ayak rahatlığını sağlıyor. Arka koltuğun önünde kalan yükseltinin hiçbir avantajı yok.

Olabilir Emin abi,o kadar emek verdim arabaya bu kısmın düz olması arkadakini rahat ettiremez,ön koltuk civatası ile eşik arası ölçüde işime yarar

tşk ler...

distribütörlerinizin sudan etkilenmesi gayet normal.bunu bir contayla yada benzeri bir şeyle engellemeniz mümkün olmaz.sadece silikon esaslı bir sprey temin edip suya girmeden önce distribütör kapağı ve buji kablolarının lastikle birleştiği noktalara uygulamanızla sorunu çözebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler