jeep28' Alıntı:inşallah olur bakalım...Birde cj lerde en büyük sıkıntılardan bir tanesi hoparlörler için uygun yer bulamamak,3 defa mdf den hoparlör yeri yaptırdım ama hiçbirisi hoşuma gitmedi...
jeep28' Alıntı:ben 2 çift kompenant tipi hoparlör kullanıyorum,anfiyi arka bagaj kapagına monte ettim,rollbarın olduğu yerede kutu yaptırdım olmadı,tavana yaptırdım olmadı,emin bey sizin koltuk montajı benimkine göre daha önde sanki bagaj alanınız daha geniş duruyor,resimleri çoğaltabilir miyiz detayları görmek için...
Rica ederim. Benim CJ7'nin gen haritasını gönderdiğim için jeep'imin klonlanmış halini görmek için sabırsızlanıyorum. Umarım bittiğinde herşey istediğin gibi olur.jeep28' Alıntı:emin bey cok tşk ederim...
jeep28' Alıntı:hoparlör yeri konusunda acele etmeyeceğim her defasında sonuç hüsran oldu ,önce koltuk işini halledebilirsem ona göre ayarlayacam... birde şöyle fikrim var
Tamamdır o zaman yeniden Amerikayı keşfetmeye gerek yok arkaya yapalım,sizin aracınızda dikkatimi çeken birşey oldu,arka koltuktan öne geçerkenki yükselti kısmı(basamak) bende daha önde kalıyor,benimki 5 den uzatma olduğu içinmi böyle acaba,sizinki geride olunca arkaya oturan insanlar ayaklarını ön koltuğun arkasına basabilirler,benimkinde yüksek kısma basma zorunda kalıyorlar,buda koltuğu öne alıp arkaya hoparlör koyma fikrini zorlayacak sanki...Buggy' Alıntı:İki yıl kadar senin gönderdiğin sistemi kullandım. Araçta ses dağılımı dengeli değil, kendi koltuk arkandaki sesi tam alamıyorsun.
jeep28' Alıntı:Tamamdır o zaman yeniden Amerikayı keşfetmeye gerek yok arkaya yapalım,sizin aracınızda dikkatimi çeken birşey oldu,arka koltuktan öne geçerkenki yükselti kısmı(basamak) bende daha önde kalıyor,benimki 5 den uzatma olduğu içinmi böyle acaba,sizinki geride olunca arkaya oturan insanlar ayaklarını ön koltuğun arkasına basabilirler,benimkinde yüksek kısma basma zorunda kalıyorlar,buda koltuğu öne alıp arkaya hoparlör koyma fikrini zorlayacak sanki...