Arama sonuçlarınız

1. huseyin43

cj 8 cakma motor nasıl anlasılır

Ynt: cj 8 cakma motor nasıl anlasılır değiştirilmişse yasal yollamı değiştirilmiş eger yasal değilse bile hiç bulaşmayın araç nekadar iyi olursa olsun
  2. huseyin43

cj 8 cakma motor nasıl anlasılır

Ynt: cj 8 cakma motor nasıl anlasılır merhabalar hoşgeldiniz öncelikle soruyu tam olarak sorarsanız size yadımcı olabilirim çakma derken motor numarasımı yoksa orjinal olmayan motor mu ? acıklarsanız yardımcı olabiliriz saygılar
  3. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu yeni kapı yapmaktan vazgeçtim seyit bey başka fikirler war kafamda bizimki biraz sanayici işi olacak :)
  4. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu kış geldi tente lazım
  5. huseyin43

1955 cj5

Ynt: 1955 cj5 1955 model jc5 varmı ?
  6. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu merhabalar evet o aracın tamponu ve üst bağajı özel yapımdır
  7. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu bide pijama giydirdik gülmekten yarılırsın =) akşama yüklerim fotosunu
  8. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu ben vardım ama sorun yok ünal abi koca oğlan sevmior ayakları yerden kesildimi tedirgenlşiyor :D
  9. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu keçi gibi dedikleri bu olsa gerek :) liftten düşürdük ama yinede tutundu :)
  10. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu olabilir seyit abi tam bi bilği sahabi değilim bu araçlar konusunda
  11. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu yeşil satılık abi diğer araçlar antalyalı bi hotel sahibinin onlar kaçsendir burda yatıor öylesine
  12. huseyin43

nissan BD30 satılık varmı?

Ynt: nissan BD30 satılık varmı? bi sankınca yok ben ocak ayında sormuştum eskişehirde 2100 demişlerdi bana nissan bd30
  13. huseyin43

nissan BD30 satılık varmı?

Ynt: nissan BD30 satılık varmı? teşşekkürler halletik artık iliğiniz için tekrar teşekkürler saygılar
  14. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu şimdilik böyle binmeyi seviyor sahibi :)
  15. huseyin43

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler selamlar dizel cj konusunda ögrenmek istedikleriniz varsa sorun arkadaşlar 3 ay önce yeni toparladım aracı belki denk gelmişinizdir sitede gezerken http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83360.180
  16. huseyin43

CJ5-6-7-8 Trafikten çıkma hurdalar

Ynt: CJ5-6-7-8 Trafikten çıkma hurdalar iliginiz için teşekkürler :D bana sağ-sol olmak üzere bana ön dodik lazim varmıdır elinizde ? varsa kaç liradır?
  17. huseyin43

cj-5'e motor

Ynt: cj-5'e motor aracın trafik işleri bitip fenni den geçirdikmi hakkı neyse onu isteriz artık şu an için şu eder diyemem maliyetini hesaplamadım daha çünkü sizce kaç ederi :D
  18. huseyin43

cj-5'e motor

Ynt: cj-5'e motor Aracım 69 willys CJ-5 yeni toparladım zaten burdaki arkadaşlar biliyorlar. kilometrede 250krs. 280kr.s arası değişiyo en çok yakıtıda arazide harcıyor zaten şehir içinde binmeye ayrı asvalt lastiklerim arazide binmeye ayrı lastiklerim var aracın motoru işli maliyeye borcu yok...
  19. huseyin43

cj-5'e motor

Ynt: cj-5'e motor öncelikle hayırlı olsun. eskiden prosedür basitti motor değişiminde şimdi ise biraz zor artık motor değişimi yani yasal anlamda. muayene olmadan binmekte Ankara gibi biyerde biraz zor. size tavsiyem benim araç gibi dizel az yakanından bi cj-5 almanız yada elinizdeki cj-5 le...
  20. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu ve ihtiyarda sizlerle :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.