Arama sonuçlarınız

1. huseyin43

cj8 dizel

Ynt: cj8 dizel bende bi soru sorim ;) Neden illa cj8 ? cj5 görümlü dizel tuzla alıp dilediğiniz gibi yapabilirsiniz makyajını
  2. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu çok Teşekkür ederim. İnanın bana eskişehir sanayisinde öyle çok hurdacı yok ama ismini gerçekten hatırlayamıyorum bigün atlayıp gitmiştik bizim aracı toplamadan önce hem gezi hemde motor bakalım diye çok üzgünüm bu konuda size yardımcı olamıyorum
  3. huseyin43

CJ Far

Ynt: CJ Far hayırlı ugurlu olsun. saygılar.
  4. huseyin43

Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği

Ynt: Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği Sadecem kendimizi kandırmış oluruz =) arkadan km telini çıkar saatin daha makbul yani ;)
  5. huseyin43

Dodik

Ynt: Dodik ben yanlış bişeymi söyledim? sizin için daha iyi olur ve güvence verirsiniz anlamında söylemiştim. parayla değilmi bana parçacımı yok size müşterimi yok. Hiç tasvip etmedim davranışınızı yinede Teşekkürler...
  6. huseyin43

satılık cj şnorkel.imalattan

Ynt: satılık cj şnorkel.imalattan bence güzel olur. =) birde biraz estetik katarsanız güzel olur mesela üstüne profil gözükmesin diye oval yarı yuvarlak boru keslip koyulabilir belki bilemem ne olur.
  7. huseyin43

CJ Far

Ynt: CJ Far :) :) :) inşallah umduğunuz gibi çıkar...
  8. huseyin43

Ynt: satılık cj şnorkel.imalattan .
  9. huseyin43

Ynt: satılık cj şnorkel.imalattan araç harika... yapılan emek ve sarfedilen zaman herzaman değerlidir. zevkini çıkarmanız dileğimle. Bende böyle bi uygulama yaptım... şnorkel=Kia Ceres hava fitlresini yağlı yaptım suda geçişlerde ve emişte daha iyi suzmesi için.
  10. huseyin43

CJ Far

Ynt: CJ Far ama bunlar atom far?
  11. huseyin43

Dodik

Ynt: Dodik resimleri büküp eklerseniz sizin için garatin vermiş olursunuz hayırlı satışlar. saygılar...
  12. huseyin43

Ynt: satılık cj şnorkel.imalattan güle güle kullanın... birazdaha estetik katılsa harika olucakmış(bence)
  13. huseyin43

Dodik

Ynt: Dodik teşekkürler...
  14. huseyin43

ilginizi Mutlaka çekecek!!!

Ynt: ilginizi Mutlaka çekecek!!! üretime geçsede seyit abi bizim zor görüceğimiz bi araç olurdu :)
  15. huseyin43

CJ Far

Ynt: CJ Far geri dönüp bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. saygılarmla
  16. huseyin43

Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği

Ynt: Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği bilğilendirme için teşekkürler
  17. huseyin43

CJ Far

Ynt: CJ Far bende teşşekür ederim. rica etsem kaça ve nerden aldınız birde fotolarını yüklerimisiniz?
  18. huseyin43

Dodik

Ynt: Dodik anladım takım nekdar sizde?
  19. huseyin43

Dodik

Ynt: Dodik sadece ön mü yoksa takımmı?
  20. huseyin43

ilginizi Mutlaka çekecek!!!

yorumsuz... :) :) :) kafayı yedirten cinsten bişey... http://www.youtube.com/watch?v=I5_sHqKIlMI http://www.youtube.com/watch?v=km9OK8pdd80 http://www.youtube.com/watch?v=3b5zH0G5pxE&feature=related

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.