Arama sonuçlarınız

1. özurlalı

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi kaan arkadas hoş geldin . ::)
  2. özurlalı

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi slm erdal abi nasılsın . abi pazar günkü gezide varmısın
  3. özurlalı

Fırsat 78 Model CJ-5

Ynt: Fırsat 78 Model CJ-5 selam arkadas son olarak 5000 tl olurmu cevap verirsen sevinirim teşekürler....
  4. özurlalı

Defender 110 dizel 87 model toplamalık.Son hali resimleri ile.

Ynt: Defender 110 dizel 87 model toplamalık.Son hali resimleri ile. arac calısır durumdamı ve ne motor var üzerinde son komple fiyat ne olur yazarmısınız...
  5. özurlalı

İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010) arkadaslar videoları yükleyemiyorum nasıl yükleyecegini bilen varmı...???
  6. özurlalı

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010) 20,21,subat gezisi....
  7. özurlalı

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010) hüseyin cok güzel bir geziyi kacırdın kardesim.. ama abin cj5 hakını verdi merak etme ;D..
  8. özurlalı

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010) evet aranızda olmak gercekten süper Erdal abiye selamlar. pazar sabahı biraz rahatsız ettik ilgisinden dolayı teşekkürler. ilk defa katılmamıza ragmen tüm arkadaslar cok cana yakındılar hepsine burdan selalmlar.... en kısa...
  9. özurlalı

İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010) slm abiler pazar sabahı olursa biz katılabiliyoruz programdan haberdar ederseniz seviniriz.
  10. özurlalı

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi subat ayı gezisi varmı acaba...
  11. özurlalı

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi erdal bey 2.listede olsakta unutulmamak güzel en kısa zamanda aranızdayım selamlar....
  12. özurlalı

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi melih bey hoşgeldiniz.hayırlı olsun .
  13. özurlalı

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) öncelikle bu korteje katılan arkadasları tebrik ederim ..ama biz burda ne olacagız yanı izmirde kortej ayarlayan olsa .bir gezenbilir büyügümüz bu işe bir el atsın .BEN BİR GAVUR İZMİRLİ OLARAK sıradayım .herkesin şimdiden...
  14. özurlalı

Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009)

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) slm arkadaslar bu gezi asagı yukarı kac km. olacak .bir bilgi verirmisiniz.
  15. özurlalı

İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu slm arkadaslar su anki program nedir acaba
  16. özurlalı

Satılık 74 Model Unimog

Ynt: Satılık 74 Model Unimog slm arkadaslarbu aracın fiyatı bellimi acaba.bilen varmı
  17. özurlalı

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi hepiniz hos geldiniz arkadaslar......
  18. özurlalı

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi slm kabakcı senmisin kardesim.
  19. özurlalı

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 tarık abi muhteşem olmuş gercekten.abi ben bir tane 83 cj 8 buldum 6 silindir power var westinhuse var .yürüyen sorun yok ama kasayı nekadar kısaltcaz.vizede neler yapmak gerekiyor .birde abi benim buldugum üstü acık kupa nerden buluruz (ben dökcem dedin diye soruyorum).
  20. özurlalı

1975 Model Land Rover Alınır mı ?

Ynt: 1975 Model Land Rover Alınır mı ? arkadaslar saolun ilginize bugun arabaya baktık .sahibi ile görüşemedik galiba 78 model ön pancur içeri girik degil düz geliyor .ve frenler berbat durumda.birde aliminyum kasamı bilemedik ama koltugun altında bmc amlemi valan var .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.