1975 Model Land Rover Alınır mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özurlalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,643

özurlalı

Ana Kamp
Yer
izmir urla
Web
baratalý cad urla
herkese slm bir tane 1975 kısa saşe land rover buldum yürüyen aksamı düzgün.4 silindir benzinli lpg var.alayımmı bir türlü karar veremedim sanki cj5 yapılacak modifeyeler buna olmaz gibi geliyor mesala cj yükselttigimiz gibi landrover i yükselte bilirmiyiz mesala nasıl jand lastik takabiliriz lastik ebatları ne olur tecrübeli arkadaslardan bilgi bekliyorum .tşkr.

Etiketler

Ynt: 1975 Model Land Rover Alınır mı ?

75 de üretilenler defender değil sanırım. Onlar series2 ya da 3 . Ön panjur içe doğru girintili ve makaslı ise defender değil. Ayrıca bu konu da garaj dan taşınır sanırım..

Amacınız offroad yapmaksa, geziformlarına bakmanızda fayda var... gezilerde eski Land hiç göremezsiniz... ama o fiyatlara CJ'de zor diye tahmin ediyorum, Willys bulursanız olabilir...

bahsettiğiniz land ın 72 modelini masrafsız olarak 4000 tl verdiler arkadaşıma aldırmadım açıkcası çünki fren sorunu asla bitmez o araçlarda ve seri 1 2 3 diye gider cj nin ölüsü ile bile kıyaslanmaz bu arada :smiley:)ama almak isterseniz araça yönlendirir görmenizi sağlarım

selam

eğer bir LR ile jeep markası arasında kıyaslama yapmayı düşünüyorsanız lütfen LR almayın

:smiley:

arkadaslar saolun ilginize bugun arabaya baktık .sahibi ile görüşemedik galiba 78 model ön pancur içeri girik degil düz geliyor .ve frenler berbat durumda.birde aliminyum kasamı bilemedik ama koltugun altında bmc amlemi valan var .

tabiki frenıde berbat olacak diğer yerleride 78 model sonuçda bizler 90 model alıyoruz dünyalar kadar masraf edıyoruzz
masrafsız olmaz tabık...ı sanki cj alsan masraf etmeyeceksın sen al da cj masrafı görr
o araç seri 1 yada 2 veya 3 olabılır ama LR hiç bir zaman cj vs kıyas edilemezz

Merhaba ben de LR 67 model seri ıı var kendim toplayacagım çok kötü vaziyette aldım birde demir kasa çok ciddi çürükleri var işim biraz zor... ama şunu unutma CJ de olsa LR olsa yapacagın masraf aynı derim.... ben LR de karar kıldım.

Ölüsüyle kıyaslanmaz tabi o bir ölüdür :smiley:
bu aracın cj den farkı daha az vergi daha az yakıt daha sağlam dieransiyel dah sağlam şanzıman çok çok daha uzun ömürlü motor (40 yaşında orjinal reftifiye görmemişini kullandımda o bakımdan )
jantlar defederle aynıdır (16)
yükseltme olarak cj lerle aynı makasları dingilin üstüne alabilirsiniz oranlarda değişiklik yapmadan 33" takabilirsiniz

özurlalı' Alıntı:
arkadaslar saolun ilginize bugun arabaya baktık .sahibi ile görüşemedik galiba 78 model ön pancur içeri girik degil düz geliyor .ve frenler berbat durumda.birde aliminyum kasamı bilemedik ama koltugun altında bmc amlemi valan var .
bu araç (bmc) yerli montajdır aliminyum degildir ön görünüm sonradan defenderle degiştirilmiş olabilir firenler her cj gibi berbattır ama sorunlu degildir orjinal parçaları kulanırsanız hiç sorun olmaz

okitay' Alıntı:
Merhaba ben de LR 67 model seri ıı var kendim toplayacagım çok kötü vaziyette aldım birde demir kasa çok ciddi çürükleri var işim biraz zor... ama şunu unutma CJ de olsa LR olsa yapacagın masraf aynı derim.... ben LR de karar kıldım.
avatarınızda görünen araçtan bahsediyorsanız olmayacak diye birşey yok iyibir kaportacı bulmanız yeterlidir
off road modifikasyonları düşünüyorsanız sizinde elinizden birşeylerin gelmesi gerekir öyle

Fren problemı yasamadım 4 fren merkezı alırsın tanesı 20 lıra ana merkezıde degıstırırsın o da komık bı fıyat bırde fren balatalarını 40 lıraya caktırdınmı bak nasıl duruyor ıstersenı gelın land ımle bı surus yapın avatardakı resmı ılk halı suan hala yapıyorum bıtınce butun resımlerını paylasıcam

Bende de 68 Series2a var, aracımın çoğu işiyle kendim uğraşıyorum, gayet memnunum, ticari bir durum olmadıkça CJ nin de yanından geçmem, ne uzun yolda ne de arazide beni utandırmadı,tek sıkıntısı şehir içi trafiğine göre pek uygun değil. Cj kullanmadım ama Serieslere çamur atmanın doğru olmadığına inanıyorum. Gezilerde görememiş olmanızın nedeni, belki kullanan insanları tanımamanızdandır. Yunus abim detayları verebilir, gerçekten sağlam ve dayanıklılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR