Arama sonuçlarınız

1. S

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? hocam para değil dediğiniz özellikler cruise , havayastığı , disk fren , kasa büyümesi vs vs... bir kere sadece malzeme maliyeti olarak bakmayın , araştırma geliştirmesi var , testleri var , üretim bandının-platformunun değişmesi var vs vs... düz düşünmeyin...
  2. S

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? e bu durumda fiyatı 75-85.000 olsun , duster felsefesine ters omadı mı biraz ? O donanımları koyunca fiyat qasqhai den ne kadar ağaşıda tutulabilir ? diyelim ki 7-8.000 tl , o kadar fark için maalesef hala kötü olan dacia imajı tercih edilmez bence.
  3. S

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. hayırlı olsun , güle güle kullanın
  4. S

1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI

Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI sayın create , şahsen , yakından tanımadığınız insanlar hakkında "başıma birşey gelir diye mi korkuyorsunuzu" demeniz gereksiz... ne biliyorsunuz kim olduğumuzu neler yaptığımızı ,bu bir. İkincisi , benzinin fahiş fiyatta olması , sürekli "zam yiyen ilk...
  5. S

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri mimar bey size kısmen katılıyorum ama bazı noktalar vardır ki başka araçlarla kıyaslamanız gerekmez. Diyelim ki kapıları açtığınızda yanan aracın iç aydınlatması çok zayıf , bastığınız yeri göremiyorsunuz , ya da ne bileyim silecekler başarısız. bu durumda...
  6. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bir ara fiorino kullandım 3 ay kadar , otomatik vitesti 6,6 şehiriçi idi. bilemiyorum bence çok iyi bir rakam ?
  7. S

Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI evet o tip ağlayanlara zaten araç yok , onlar klasman dışı. onlara su bile pahalı olur araçta yakıldığı zaman...
  8. S

Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI şimdi boğazda restoranlar zinciri sahibi adama , yahu senin range çok yakıyor alsaydın bir duster bak ben senin haline üzülüyorum , ben her 100 kilometrede senden 40 lira az harcıyorum , prestij olsun diye bu kadar çok para verme, sat onu al bi duster demek...
  9. S

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) "..şehirdışı 90.km.6.vites ortalaması 7.5-8.5.lt. gibiydi.." çok yüksek değil mi ?
  10. S

Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI dusterı kullanan kişinin bunu kullanımı daha zevkli demesini anlayabiliyorum. ben de bir ara öğrenciyken 82 model SANTANA kullanıyordum ve emin olun o sırada abimde olan Mazda 626 kesinlikle o zevki vermiyordu. Aracın sürüş keyfi vermesi kesinlikle pahalı...
  11. S

Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI hocam şimdi kusura bakmayın da 45-50 yerine 75-90 arası para basıp jip alan adam 100 kilometrede 3-4 litre mazotun hesabını yapmaz... dolayısı ile boşuna üzülmeyin onlar için. ağlıyorsa da kendi cimriliğinden ağlıyordur , o kadar parayı basarken bilmiyor...
  12. S

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri bu bakım-servis konusunda 3 başlık açılmış hepsi de aynı ??? bu arada değişecek parçalar arasındfa yakıt filtresini göremedim ?
  13. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bu arada artık arazi aracı diye ayrı bir vergi dilimi olmadığını hatırlatmak isterim , otomobil veya jip hepsi aynı sınıfta... kango ,doblo da köprüden geçer yeter ki hususi kullanım yazsın ruhsatta.
  14. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? sayın bilalr herhalde aksesuar diye 20' jant-lastik takımı taktınız ki yakıtınızı bu derece etkiledi... :) evet aksesuarlar mutlaka arttırır ama bilalr beyefendinin şikayet ettiği kadar farkı yaratması için uç noktalarda aksesuar olmalı...
  15. S

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) bence de dusterın tüketimi olguncandanbeyin yazdığı rakamları geçmemeli , üzeri bence de çok sayılır. Cuma günü aldığım eski kasa vito ile , cumartesi sabahı 2 kere istanbul gel,git yapmak durumunda kaldım. Birinde karşıya geçtim...
  16. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bilal bey geri görüş mevzuunu naaptınız ?
  17. S

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! yok ali bey , duster dediğim gibi arka koltuktaki diz mesafesi ve 2 çocuk koltuğunun arasında kalan oturma alanı açısından işimi görmüyordu , bir adet 2000 model eski kasa VİTO aldım , haftasonu İstanbul'a gidip geldim , çok şükür iyi ki almışım dedirtti bana :)
  18. S

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! hepiniz haklısınız da ben arkada 2 tane bebek gezdireceğim için zaten 4x4 gerektiren koşullara çok girmemeye çalışacağım :) bu durumda low var ya da yok o da pek etkili değil kararımda. tabii ki 4x4 virajlardaki yol tutuşu ile bile farkettiriyor ama bebekler...
  19. S

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! bu tip bir aracın bilemiyorum 4x4 olması mantıklı mıdır , hangi ihtiyaca hitap eder ?
  20. S

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! sevgili serkanefe , söylediklerine canı gönülden katılıyorum , bu arada karar verdim , arka diz mesafesi olayı maalesf hiçbir binek - suv - jeep ya da station wagonda benim arakaya 2 çocuk koltuğu meselesine yardım edemeyecek. Hatta 7 kişilik picasso ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.