Arama sonuçlarınız

1. F

Mercedes Sprinter 4x4 modifikasyon aşaması

Ynt: Mercedes Sprinter 4x4 modifikasyon aşaması süper olmuş tam istediğim araç ama maliyet baya tuzlu
  2. F

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bende olsam extrem şartlara girdiğimde benzine alırım
  3. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bu söylediğiniz yeni nesil enjeksiyonlu olan hemde lpg li araçların hemen hepsinde olur bunu engelleyen tek markanın prince olduğunuda biliyorum lpg ayarları montaj aşamasında yapılırken aracın kendi beynindeki o andaki veriler kopyalanarak yapılır esasen...
  4. F

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: IVECO ECODAILY 4x4 3.050 126.313 5.053 23.646 155.011 3.400 126.900 5.076 23.756 155.732 3.050 132.188...
  5. F

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... takip
  6. F

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 inanın mükemmel bi araç arazide tek geçerim gittiği geçtiği yerden benim diyen araçların geçmesi gitmesi çok zor 45 dereceye yekın eğimde yan gider su ge çişleri çamurda inanılmaz güçlü bunları nerden biliyorum diye sorarsanız 15 ay askerde bununla bir bütündüm bingölün...
  7. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar merhaba bu gün birşey dikkatimi çekti sizlerlede paylaşmak istedim belki başına gelen vardır aracı arazide rampada ankaranın bu günlerdeki sıcağı malum fazla baya zorladım hani şu meşhur hararetle bugüne kadar hiç karşılaşmadım fakat sonrasında...
  8. F

Bfgoodrich

Ynt: BFGOODRİCH MT VE AT LASTİKLER YENİ GELDİ 200 TL DEN BAŞLIYOR 30 9,5 15 mt için fiyat alabilirmiyiz
  9. F

Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (Nisan 2012)

teşekkür ederim ilgiyle yeni hikayelerinizi bekliyorum :)
  10. F

Terrano nasıldır? yardım lutfen

Ynt: Terrano nasıldır? yardım lutfen bana kalırsa bakımlı bi terranodan korkma şimdi bazıları kızabilir ama ranger bence tam baş belası bu arada ilandaki nissanın kilometresi bana pek orjinal gibi gelmedi bu benim görüşüm tabiki iyi incelemek gerekir eğer kendiniz araçlardan pek anlamıyosanız...
  11. F

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı bide ses süper arazideki videoları izlemek için sabırsızlanıyorum
  12. F

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı şaban usta kızmazsan bişey sormak isterim benmi yanlış gördüm yada buggylermi böyle takoz yokmu motorda sanki sabit gibi geldi hiç kıpırdamıyor yerinden hatamız varsa cahilliğimize ver :)
  13. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey nasıl
  14. F

Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (Nisan 2012)

ellerinize sağlık sonuna kadar heyecanla izliyo insan garaj bölümündeki araç yapımları kadar ilgimi çekti :) ayrıca sizden ricam sac kavurmanın tarifini bende istiyorum adanan usta
  15. F

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor nacizane 2 silindirin çalışmaması rolantidedark edilmeyebilir ama motor ısısı artmaya başladığında kesinlikle tekleme yapar ve beyaz mavi arası duman yapar benim fikrimde kapak sanırım
  16. F

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey tbrklr süper
  17. F

WV BEETLE Dere Geçişi (Birazcık Modifiyeli :) )

Ynt: WV BEETLE Dere Geçişi (Birazcık Modifiyeli :) ) balık gibi yüzüyor maşşallah :)
  18. F

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası ugur bey merak ve ilgiyle yeni fotolaroda bekliyoruz eklede gözümüzün pası silinsin artık hatta mümkünse videoda bekliyoruz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.