Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
ankarada oto selahattin var çıkmacı ben geçen sanruuf için parça aldım bi sor istersen baya bi parça var terranoyla ilgili
bende hiç bir sıkıntı yok ama sonuçta ikinci el araç alıyosun herşey olur bu mercedese olsa nissanda olsa biraz şans diyebilirim
bu gün yeni aldığım aracımın kaç para yaktığını hesapladım belki bir çok kişi inanmaz ama 140 km yola 43 tl yakıt aldı benzinlikten benziliğe her iki seferdede gırtlağına kadar doldurup hesaplandı 0,307 tam olarak bu 2500 deviri geçememek kaydıyla yakıt...
Ynt: 2000 model nissan pathfinder orjinal jant 16 inç 6x139.7
selam jantların durumu nedir fiyat son neolur birde resim eklerseniz bence daha hoş olur :)
Öncelikle herkese selamlar ben ankaradan daha taze 15 günlük 2.7 terranocu fikri :) söylediğim gibi aracı alalı daha 15 gün oldu ilk izlenimlerim araç genel anlamada güzel sanki virajlarda biraz dikkat etmem gerektiği izlenimini hemen uyandırdı yanlız...