<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mogoksel" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mogoksel' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Herkese merhaba,<br />
Terrano 2.7 TD arayışım sürüyor.20 gündür 3-4 araç baktım.Bugün enson baktığım 2000 model 214000 km olan araç ile kısa bir tur attım.Direksyonu tam tur sola ve sağa çevirdiğimde en dipte katır,kutur vuruntu yaptı.Ayrıca sunroof u açmak istedim.Motor sesi geliyor ama hareket etmiyor.Sizce bu iki sorun maliyetli çözümü olan şeyler mi ? Birde aracı göstermek istiyorum.istanbul avr yakasında Nissan Kuzey var yetkili servis expertiz için 250 TL istiyor.Bana biraz fazla geldi.Gösterileceğim yerler konusunda ve belirttiğim sorunlar konusunda fikriyle ve tecrübesiyle yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. ÖZGÜR[SIZE=78%] [/SIZE]
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>yalnız şunu da belirtmeliyim, direksiyonu tam sağa veya sola çevirdiğinizde katır kutur bir ses değil de, metalin metale sürtmesi gibi bir ses geliyorsa, bu direksiyonun son sınıra kadar çevrildiğini belirten bir sestir. o da tekerlerin arkasında iki metal çıkıntı var ki bu normal ve özellikle konulmuş karşılıklı bir düzenek. bu size adeta direksiyonun son noktaya dayandığı ikazı gibi bir şey. bu da sizin arazide aşırı direksiyon kırıp aracı zorlayarak aks veya aks kafalarını kırmanıza önlem diye düşünülmüş.</div>