Arama sonuçlarınız

1. kaan güzel

Buruciye Medresesi

Buruciye medresesi içerisinden fotoğraflar
  2. kaan güzel

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu Ad-soyad:Kaan Güzel Doğum tarihi: 1982 Memleket:Sivas Semt:Merkez İlgi alanları:Fotoğraf çekmek (Her ne kadar Kürşat kadar olmasa)Amatör telsizci olmamdan dolayı telsiz,elektronik haberleşme Herkese sevgiler
  3. kaan güzel

Amatör Telsizcilerin Yaptığı İşlerden Sadece Bir Bölüm

AMATÖR SINAVA GİREN ARKADAŞLAR VAR MI? ARKADAŞLAR İLİNİZDE BULUNAN AMATÖR TELSİZCİ DERNEKLERİNE ULAŞABİLİR ONLARA HEM MADDİ HEMDE MANEVİ DESTEK VEREBİLİRSİNİZ UNUTMAYİN Kİ BU TELSİZ İŞİ HAYAT KURTARIYOR BAKIN YAŞANAN BİR OLAY SİZE BU BİR KAHRAMANLIK ÖYKÜSÜ DEĞİL BU BİR POLAT ALEMDARCILIKTA...
  4. kaan güzel

Friedrichshafen HAM Fest

Ynt: Friedrichshafen HAM Fest teşekkür ederim sivil savunma ile çalışma içerisindeyiz çalışmalarımızıniyahete kavuşturunca burdan role frekans bilgilerini ve çalışmalarımzı sizinle paylaşacağım arkadaşlar
  5. kaan güzel

Friedrichshafen HAM Fest

Ynt: Friedrichshafen HAM Fest vallaha türkiye de amatör telsizci sayısını çoğlatmamız lazım yani illa cihaz alıp elimde belge dursun olmamalı aktif olmalı iller arası muhabere yaparak çevrimlere katılmalı zaten amaçta bu her zaman her an hazırlıklı olunmalı ne zaman ne olacağı belli değil
  6. kaan güzel

Friedrichshafen HAM Fest

Ynt: Friedrichshafen HAM Fest yok estağfurullah bağırmak ne kelimee herkese saygım sonsuz özür dilerim herkesten ssbman düşüncelerine katılıyorum saygılar sunuyorum ben sivas'ta bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve çalışıyoruz.
  7. kaan güzel

Friedrichshafen HAM Fest

Ynt: Friedrichshafen HAM FEST Güzel söylersin de hocam, keske artsa... ama bi de nicelik ile birlikte nitelik sorunu da var ... ekonomik imkanlar, gumruk duvarları, vs... da cabası.. 73 Engin VALLAHA ŞİMDİ AMATÖR TELSİZCİ OLMAK İÇİN İLLA CİHAZ ALINMASI GEREKMİYOR.İLK ÖNCE AMATÖR...
  8. kaan güzel

Friedrichshafen HAM Fest

Ynt: Friedrichshafen HAM FEST KEŞKE TÜRKİYE'DE BİR ŞEY OLSA GERKESİN ELİNDE BİR TELSİZ OLSA AMA CEP TELEFONU ÇIKTI.İŞLER KOLAYLAŞTI. AMA HERKES BİR GÜN AMAÖT TELSİZCİ OLACAK SAYIMIZ YURTDIŞINDAKİLERE YETİŞMEK ZORUNDA 5 BİN KİŞİ BİLE DEĞİLİZ KEŞKE ARTSA
  9. kaan güzel

PMR Telsiz Almak İstiyorum

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum PMR FREKANSI Frekans 1 : 446.006.25 MHz. Frekans 2 : 446.018.75 MHz. Frekans 3 : 446.031.25 MHz. Frekans 4 : 446.043.75 MHz. Frekans 5 : 446.056.25 MHz. Frekans 6 : 446.068.75 MHz. Frekans 7 : 446.081.25 MHz. Frekans 8 : 446.093.75 MHz DEN BAŞLAR CB...
  10. kaan güzel

PMR Telsiz Almak İstiyorum

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum Arkadaşlar telsiz kullanacaksanız off-road ve gezide tırmanışta pmr denilen lisans gerektirmeyen çarşıda pazarda satılan çifti150 lt civarı olan cihazlar alın ama telsiz kullanmayı seviyorsanız ve önemini biliyorsanız.O zaman sizde bizim gibi radyo amatörü olun...
  11. kaan güzel

HYT TC 3600 Amatör VHF Elcihazı

Ynt: HYT TC 3600 Amatör VHF Elcihazı merhabalar takas düşünürmüsünüz?aselsan 4011 ile program kablosu ve programı mevcut amatör telsizciyim bu arada kaanguzel@sivasspor.com.tr buradan görüşürsek memnun olurum
  12. kaan güzel

Erad ve Merad Ereğli Aydos Zirve Çıkarması

Ynt: Erad ve Merad Ereğli Aydos Zirve Çıkarması vallaha müthiş olmuş emeğinize sağlık yorulmuşsunuz ama onun zevkide başka bir şeye değişmiyor insan
  13. kaan güzel

Yurt İçi Amatör Görüşmeler

Ynt: Yurt İçi Amatör Görüşmeler BAŞKANIM 73'LER ELLERİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ.SİVAS'TAN SELAMLAR YAKINDA SİVAS'TA DA ÇALIŞAM YAPACAĞIZ ANKARA'DAN MANDALA BASAN BİR AMATÖR ERZURUM HATTA KARS KADAR GÖRÜŞME İMKANI SAĞLAYACAĞIZ
  14. kaan güzel

Gezenbilir 'de ki Amatör Telsizci Arkadaşlar

Gezenbilir'deki Amatör telsizci arkadaşlar acaba bu başlık altında toplansak diyorum.Neden diyenleriniz olacak.Türkiye ne yazık ki doğal afetlerin hele ki hareketli fay hatları olan bir ülke dolasıyla depremlerin olduğu bir ülke.Bu nedenle ellerimizdeki imkanlar doğrultusunda her 6 ayda bir...
  15. kaan güzel

Yurt İçi Amatör Görüşmeler

Ynt: Yurt İçi Amatör Görüşmeler kardeş eğer radyo amatörü isen Türkiye radyo amatörleri cemiyeti sitesine girerek şehirlerde kullanınlar role kanalları var.oradan da takip edebilrisin.
  16. kaan güzel

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese selamlar kaanguzel adıyla giriyordum aynı adamım Sivas'tan selamlar eski kaanguzel adıyla giremiyorum şimdi yenisi ile giriyorum.kaan güzel basın camiiasında yer alıyorum sivas merkezde ikamet ediyorum herkese selamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.