Friedrichshafen HAM Fest

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seriiki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,381

Etiketler

Ynt: Friedrichshafen HAM FEST

KEŞKE TÜRKİYE'DE BİR ŞEY OLSA GERKESİN ELİNDE BİR TELSİZ OLSA AMA CEP TELEFONU ÇIKTI.İŞLER KOLAYLAŞTI. AMA HERKES BİR GÜN AMAÖT TELSİZCİ OLACAK SAYIMIZ YURTDIŞINDAKİLERE YETİŞMEK ZORUNDA 5 BİN KİŞİ BİLE DEĞİLİZ KEŞKE ARTSA

kaan güzel' Alıntı:
KEŞKE TÜRKİYE'DE BİR ŞEY OLSA GERKESİN ELİNDE BİR TELSİZ OLSA AMA CEP TELEFONU ÇIKTI.İŞLER KOLAYLAŞTI. AMA HERKES BİR GÜN AMAÖT TELSİZCİ OLACAK SAYIMIZ YURTDIŞINDAKİLERE YETİŞMEK ZORUNDA 5 BİN KİŞİ BİLE DEĞİLİZ KEŞKE ARTSA

Güzel söylersin de hocam, keske artsa... ama bi de nicelik ile birlikte nitelik sorunu da var ...

ekonomik imkanlar, gumruk duvarları, vs... da cabası..

73

Engin

Güzel söylersin de hocam, keske artsa... ama bi de nicelik ile birlikte nitelik sorunu da var ...

ekonomik imkanlar, gumruk duvarları, vs... da cabası..

73

Engin

VALLAHA ŞİMDİ AMATÖR TELSİZCİ OLMAK İÇİN İLLA CİHAZ ALINMASI GEREKMİYOR.İLK ÖNCE AMATÖR TELSİZCİLERİMİZİN SAYISINI 10 BİNLERE ULAŞTIRMAK HEPSİNİ FAAL DURUMA GETİRMEK AMA CİHAZ YÖNÜNDEN DEDİĞİNİZ GİBİ GÜMRÜK FALAN GİBİ ŞEYLER GEREKMİYOR.PİYASADA UYGUN FİYATA AMATÖR TELSİZCİLERİN İŞİNİ GÖREN ÇOK CİHAZ VAR.YANİ BENİM BURDAKİ DEMEK İSTEDİĞİM SINAVA GİRİP KIYI EMNİYETİNİN VERDİĞİ BELGELİ LİSANLARI ALMAK LİSANSI ALINCA ZATEN FİYATLAR UYGUN HALE GELİYOR.

Evet hocam büyük harf bağırmak anlaadına geldiğiden , küçük yazsan hem yanlış anlaşılma riski olmaz hem daha rahat okunur ;)

Nicelik nitelik meselesinde önemli olanın nitelik olduğunu düşünmekteyim . Son yıllarda sayının artmasına karşın nitelik oranlarının düştüğünü elle ttulur , gözle görülür biçimde görüyoruz . Yada en azından ben göryüyorum , bu yönde düşünüyorum . Amatörlüğün gerçek ruhuna sahip , amatörü amatör yapan bilgilere sahip , telsizi fişe takıp konuşmanın amaç değil araç olduğunu iyice kavramış amatörlere ihtiyacımız herzaman ve v hergeçen gün bu ihtiyaç artıyor ... Dediğim gibi benim görüşüm bu yönde arkadaşlar ...

Ynt: Friedrichshafen HAM Fest

yok estağfurullah bağırmak ne kelimee herkese saygım sonsuz özür dilerim herkesten ssbman düşüncelerine katılıyorum saygılar sunuyorum ben sivas'ta bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve çalışıyoruz.

Estağfurullah hocma özürlük bir konu yok , bazen bende açık unutp yazıp gidiyorum ancak uyarı gelince uyanıyorum duruma ...

Umarım herkesin çalışmaları sonuç verir de iyi bir noktaya gelinir ...

saygılarımla

vallaha türkiye de amatör telsizci sayısını çoğlatmamız lazım yani illa cihaz alıp elimde belge dursun olmamalı aktif olmalı iller arası muhabere yaparak çevrimlere katılmalı zaten amaçta bu her zaman her an hazırlıklı olunmalı ne zaman ne olacağı belli değil

teşekkür ederim sivil savunma ile çalışma içerisindeyiz çalışmalarımızıniyahete kavuşturunca burdan role frekans bilgilerini ve çalışmalarımzı sizinle paylaşacağım arkadaşlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR