Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2011 kasım ayı amatörtelsizcilik sınav sonuçları açıklandı
sınav bitti sıra belge almaya geldi fakata bankada sorun çıkınca belge ücretini yatıramadım. KEGM banka hesap numarasını bilen var mı?
Ynt: Sis Bağlama
bu bilgi banada lazım. gördüğüm bir frontera kapı çıtasının ordan contaların arasında geçirmiş. far sayısını arttırınca kaplo kesitide artıyorkalınlaştıkca kapı yavaş yavaş kabloyu yer gibi. en düzgün nasıl yapılır ?
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
hepsiburada.cam'da 699 tl ye düşmüştü olurmu olmazmı derken fiyatı yükseldi, gayet de iyi oturmuş. Keşke alsaymışım.
Ynt: 2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular
arkadaşlar Ankaradan kimler sınava girecek. bende gireceğim sınava. beraber bi çalışma mı yapsak ki?
uzun yola motosiklet ile çıkmak iyi bir tecrübe ister. küçük veya büyük farketmez her motor yola gider. 250cc ile Ankara-Safranbolu yaptık eşimle günübirlik git-gel. eve vardığımda yola çıkmya hazırdım. şuanda varadero kullanıyorum onunlada şehirlerarası yola çıkıyorum. Farkı biri yokuşta 80Kmh...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
herkeze selam.
Adım Kayhan. ankarada yaşayan elk mühendisiyim. 15 yıl kadar dağcılık mad'da eğitim falan derken uzun aradan sonra tekrar adrenalin isteğim debreşti. motosiklet kullanıcısıyım birçok şeye merakım var ama zaman yok. ucundan tutacaz bir şekilde.