<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?</b><br />
<br />
Kol dayamayı servisten istedim bana kalitesiz olduğunu, boşa para harcamayıp yan sanayi kullanmamı önerdiler...<br />
bagaj havuzunun fiyatı da 120TL. imiş.<br />
aracınız hayırlı olsun bu arada...<br />
C.C.<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mimar_ankara" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mimar_ankara' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Arabaya takılacak aksesuarlar için benim önceliklerine göre sıralamam şöyle:<br />
<br />
1-4 adet Paçalık (Acil, zira macera kiti,marşpiel, kapılar ve tamponlara kadar çamur sıçrıyor)<br />
2-Kol dayama (Ambiance'de yok, hemen takılması gerekli parça, yan ürünlere yönelinmemeli, orijinalden şaşmamalı)<br />
3-Sis Farı (Ambians'da yok, Ümiterkan bey sağolsun, uyumlu araba modellerini iletmiş, herhangi bir parçacıdan alınıp takılacak)<br />
4-Termometre (Kışa girdik, acil gerekli)<br />
5-Portbagaj (Kış kamplarına başlayacağım, gerektiğinde koltukları yatırıp arabada yatmak için tavan bagajı şart, Macera kiti renginde, mat siyah güzel ürünler var)<br />
6-Bagaj Organizer ve file (Ivırzıvırı alan çantalar ve bagaj sabitleyici file ve ahtapot lastikler gerekli)<br />
7-Ön koltuk arkası takılan Organizerler (Ambiance'de koltuk arkası cepleri yok, harita, pet şişe, güneşlik kartonu vs.koyacak organizer gerekiyor)<br />
8-Arka kapı Camları için Tül perde (Arkada oturup, güneşe maruz kalanlara gerekli)<br />
9-4 Kapı Cam Rüzgarlıkları (Sürüşteyağmur girmesin diye diyorlar ama benim için kampta arabada yatarken pencereleri aralıyorum. onun için gerekli)<br />
10- 4 adet KIş lastiği (Kumho KW19 tavsiye ederim, bize uygun çap var. İri dişli, hem MT havasında hem uzun yola uygun kaliteli lastik,fiyat uygun)<br />
11- Ön arka krom tampon koruyucular (Ambiance'nin 4x4 lerinde karter muhaaza çelikmiş, bu yüzden pek gerekli görmüyorum ama ilerde belki taktırırm)<br />
<br />
Benim gereksinme sıralamam böyle. Estetikten öte fonksiyon ağrılıklı olarak sıralama belirledim. Uğraşacağız bakalım..)
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>