Arama sonuçlarınız

1. mahmutunver

vitara 3k otom.yakıt sorunu yardım...

Ynt: vitara 3k otom.yakıt sorunu yardım... verdiğiniz rakamlara göre 100 km.de 15.85 lt. lpg tüketiminiz var.. son bir aydır ankara malum.. eğer gecesi kimi zaman -22 leri gündüzleri -12 leri gören ankarada ölçüm yapmışsanız değerler bana çokta fazla gelmedi.. tabii başka değişkenlerin yanısıra...
  2. mahmutunver

vitara 3k otom.yakıt sorunu yardım...

Ynt: vitara 3k otom.yakıt sorunu yardım... benzinde ne kadar yakıyordunuz.. bence benzine göre tasarruf oranı ortaya çıkacaktır.. LPG takıldıktan sonra yaklaşık 150 lt. LPG tüketilip ayar yapılması gerekir.. bahsettiğiniz tüketimde LPG'nin litresini kaç TL'den aldınız
  3. mahmutunver

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? Gata sağlık personelinin yoğunlukla gittiği ve dışardan çokça müşterisinin olduğu bir yer.. Ankara döneri geleneksel olarak tırnaklı pide ile servis edilir.. ilgili yerin tek handikapı odun ateşinde değil LPG'de yapılması.. bu hali ile bile çok lezzetli ancak...
  4. mahmutunver

Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! Levent Bey stecker bana da ulaştı.. ilginiz için teşekkür ederim..
  5. mahmutunver

Aç Kalan Yaban Hayvanlar Ekmek Atmaya Gideceğim......

olağandışının olağanlaştığı yaşandığında hiçbirimizi hayrete düşürmeyecek kanıksanmış ve Türkiyede yaşadığımızı her bir maddesi ile adeta unutturmayan senaryo (!) :) yazılması ve okunması keyifli yaşanması epeyce ızdırap verici olsa gerek..
  6. mahmutunver

Grand Vitara Manuel

Ynt: Grand Vitara Manuel öncelikle başlığın manuel vitesler için olduğunu mesajdan sonra farkettim.. Yaşar bey tüketim değerlerimin yüksek oluşunu lpg kitinin yeni takılmış olmasına, aşırı soğuklara ve otomatik vitese yorumladım.. (ayrıca filtreler ve buji de etkileyebilir) acaba ş.içi 100 km...
  7. mahmutunver

Grand Vitara Manuel

Ynt: Grand Vitara Manuel 2004 5k otomatik.. şehir: Ankara.. kullanım: sakin.. hava durumu: çoğunlukla eksi dereceler.. 306 km. si ş.arası, 1039 km. si ş.içi toplam 1345 kilometrenin ortalaması 15,49 lt/100km (Bujiler tüm filtreler yeni değişti.. soğuklar da geçerse tüketim değerleri umarım...
  8. mahmutunver

VİTARANIN ARAZİDE KUVVETİ

Ynt: VİTARANIN ARAZİDE KUVVETİ 1998 (kısmen japon)-2003 modellerin japon olmadığı bilgisi mevcut.. 2004 model olan gvitaramın japon olup olmadığını şasesinin merdiven şase olup olmadığını araç üzerinden anlamam mümkün müdür.. japon üretim olmasının ya da başka ülkedeki (ispanya) üretimin kayda...
  9. mahmutunver

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Romano lpg kit taktıralı bir ay oldu 1000 kilometre civarında yol yaptım. aracım 2004 5k 2000 motor otomatik.. sakin kullanımla ş.içi 15/100, ş.dışı 13,5/100.. henüz ayar yapılmadı bu dönem oldukça soğuk geçti umarım ayar sonrası ve...
  10. mahmutunver

Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! sadece karavanlar için mi.. geçen ay almış olduğum Suzuki Grand Vitara için de gönderebilir misiniz.. sağolun..
  11. mahmutunver

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... yanıtınız için teşekkür ederim.. tek kaygım vinçle beraber tamponun ağırlığının ön tarafı baskılaması.. acaba orijinal tamponla sonradan vinçli olarak taktırdığımız tampon arasında kaç kğ lık bir fark vardır.. ilave ne kadar bir yük oluşacak, merakım bu..
  12. mahmutunver

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... Gökhan Bey hangi linkten ulaşabiliriz takılmış tampon fotoğrafına.. Bir de.. ne kadar süre öncesinden sipariş vermeliyiz (kaç günde takılmaya hazır hale gelir) sanırım ben de vinçli ön tampon için ankadaran istanbula gideceğim gibi gözüküyor.. açıkçası sizin tamponu...
  13. mahmutunver

Grand Vitara Fotoğrafları ( Yalnız Kurt)

Ynt: Grand Vitara Fotoğrafları ( Yalnız Kurt) kötü nazarlardan uzak olsun.. maşaallah çok güzel olmuş..
  14. mahmutunver

Bu da benim ufaklık...

Ynt: Bu da benim ufaklık... Aracınız güzel olmuş.. Kazasız günlerde kullanın.. Bu da iki hafta önce benim aldığım henüz müdahale edilmemiş hali.. arkaya çeki demiri ve öne vinç taktırmayı düşünüyorum. palaka 16 idi Ankaraya transfer ettik.. vinçli ön tampon kaça mâloldu acaba..
  15. mahmutunver

grand vitara 2.0

Ynt: grand vitara 2.0 fikir vermesi açısından cuma günü satın aldığım 2004 5k 2.0 otomatik g.vitara izmitten ankaraya ortalama 100 hızla 100 km. de 9,5 lt. benzin tüketti.. lpg şart :)
  16. mahmutunver

Satılık 2.0 V6 Suzuki Vitara

Ynt: Satılık 2.0 V6 Suzuki Vitara Ahmet Bey çok teşekkür ederim.. Cuma günü aracı izmitten ankaraya getirdik.. sizin için de hayırlı satışlar, her şey gönlünüzce olsun..
  17. mahmutunver

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

manuel ve otomatiğin yakıt farkının şehir içinde % 15-20 oranında manuelin lehine olması anlaşılabilir. ancak uzun yolda özellikle otobanda nerdeyse vites değişimi çok sınırlı oluyor.. buna rağmen fark olması sanırım eski nesil otomatik olmasıyla alakalı.. bunlar 4 ileri.. örneğin cvt ve dgs...
  18. mahmutunver

Gökhan Bey, Cuma günü itibarıyla 2004 5K otomatik 2000 motor benzinli vitarayı Kocaeli'nden satın aldım. Ankaraya otobandan ve ölçüm yapmak adına ortalama 100 hızla sağanak yağmur altında sakin kullanımla geldik. 100 km. de 9,5 litre benzin yaktı. yağmur ve aşırı soğuk yakıtta belirleyici olsa...
  19. mahmutunver

Gökhan Bey aracınız epeyce yakışıklı olmuş, nazar değmesin kısmetse kaporasını verdiğim aksilik olmazsa cuma günü satışını alacağım 2004 5k otom için iyi bir model olmaktasınız. Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umuyorum.. Selamlar..
  20. mahmutunver

Satılık 2.0 V6 Suzuki Vitara

Ynt: Satılık 2.0 V6 Suzuki Vitara Ahmet Bey şehirdışında olmam nedeniyle irtibat numaranızı yeni görebildim. Alacağım vitaranın V6 olmasını çok arzu etmiş olmama rağmen talihin cilvesi bugün 2004 5k otomatik için prensipte anlaşıp kaporasını verdim. Kısmet.. Siz değerli üstadlardan bir-kaç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.