umit87
Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar sitede baktım bulduklarımın çogu guncel verıler dgldı o yuzden bı onu açtım grand vitara 2.0 (5 kapı modeli) lpg veya benzin ş.içi ş.dışı yakıt tuketımı hakkında bılıgı verırmısınız?
umit87' Alıntı:Üstadlar bi ilan var bi elin nesi var iki elin sesi var misalı benm göremedıgım yerlerı vardır illakı bu araç nasıl sizce
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-av-sezonu-acildi-95556890/detay
öncelıkle ilgin alakan için çok teşşekur ederım saol.yasarergun' Alıntı:14 yaşında araç
mutlaka yetkili serviste ekspertiz yaptırıp alın (en son 150 liraydı)
2005 model 3 kapılısını 22 750 ye aldım yaklaşık 9 ay önce. fiyat biraz yüksek geldi bana. o paraya daha yüksek model alabilirsiniz.
umit87' Alıntı:öncelıkle ilgin alakan için çok teşşekur ederım saol.
yetkılı servıse göstermekv allahın emrı
bu kasa yanı gv bu fıyata bulamıyorum yada bu aralar yok aslında yakıtı bnı urkutuyor ama şeytan gıdıklıyor![]()
aynn beklıcezzz zaman herşeyın ilacı mısalı beklıcez veergıyı yıne modelden kurtarıyor bıraz ama yakıt benı boguyoryasarergun' Alıntı:hocam araç 2000 motor yakıt mevzuunu düşünün ayrıca vergisini de düşünün. bu aralar suzuki kıtlığı sorunu kronikleşti ama biraz sabredin bence. ben sanırım 3 ayda bir sürü arabaya expertiz yaptırdıktan sonra bulabilmiştim.