Arama sonuçlarınız

1. Ö

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Terliklere bayıldım :) bende istiyorumm :D
  2. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? söylemicem söylemicem işte :D
  3. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? bende inat ediyorum bildiğim halde söylemiyorum...
  4. Ö

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Aynı dileklerle hepbirlikte :-*
  5. Ö

İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon

Ynt: İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon Merhaba , Murat'ında dediği gibi sitedeki gezi turlarını ( http://www.gezenbilir.com/index.php?board=61.0 ) takip etmen yeterli ;) etkinliklerde sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız..
  6. Ö

Akut İle KOÜ Eğitim Protokolu İmzaladı

AKUT ile KOÜ EĞİTİM PROTOKOLU İMZALADI... AKUT ile Kocaeli Üniversitesi arasında eğitim protokolü imzalandı. Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, AKUT Başkanı Ali Nasuh Mahruki, Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hıdır Akpınar ve Kocaeli AKUT Başkanı Erdem V. Akın tarafından...
  7. Ö

Mund Elbrus Çorap

Ynt: Mund Elbrus Çorap Havalar kötü ya :)
  8. Ö

Mağaracılık ve Mağara Araştırma Faaliyetleri ve Projeler

Mağaracılık ve Mağara Araştırma Faaliyetleri ve Projeler: Mağaracılık ve Mağara Araştırma Faaliyetleri ve Projeler faaliyetlerine önem veren MAD, her sene Temel Mağaracılık ve Tek İp Tekniği Eğitimlerini düzenlemekte ve mağaracılığa olan ilginin her geçen gün daha da artması için gayret...
  9. Ö

Dünyada ve Türkiye’de Mağaracılık

Dünyada ve Türkiye’de Mağaracılık: Mağaralar üzerindeki ilk bilimsel araştırmalar, 18 inci yüzyılın ikinci yarısından sonra başlamaktadır. Nagel, 1743’de Moravya'da 136 m. derinliği bulunan Masocha Uçurumu’na, Lloyd ise, 1770’de İngiltere’de Derbyshire'de Eldon-Hole Mağarası’na girerek bilinen...
  10. Ö

Mağara İstatistikleri

Mağara İstatislikleri Türkiye Mağaraları Derinlik Sıralaması Mağara adı İl İlçe Derinlik (m) Peynirlikönü İçel Anamur -1.439 Kuzgun Düdeni Kayseri -1.398 Çukurpınar Düdeni...
  11. Ö

Mağara Araştırma Derneği

Mağara Araştırma Derneği -------------------------------------------------------------------------------- İletişim Bilgileri : -------------------------------------------------------------------------------- E-mail : mad@mad.org.tr Web : http://www.mad.org.tr Tel : 0312 229 64 09 Faks...
  12. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Biliyorum dediysem biliyorumdur TAMAM MI >:( çok kolay hemde ;D ama canım söylemek istemiyor ;D
  13. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Biliyorum ama söylemicem ;D
  14. Ö

Dokular ve Yarılanma Ömürleri

Dokular ve Yarılanma Ömürleri: Dalış esnasında, nitrojen her dokuda farklı hızda çözünür ve bu olay doğrusal değil, eksponensiyal bir şekil izler. Dalış sonunda ise bu olayın tam tersi gerçekleşir; nitrojenin atılım hızı dokudan dokuya değişir ve yine eksponensiyal halde gerçekleşir...
  15. Ö

Yedek Hava Kaynakları

Yedek Hava Kaynakları : Her dalgıç, dalış esnasında hem kendi hem de dalış eşinin güvenliği açısından ahtapot regülatör, Pony tüp, Spare Air veya Air 2 kullanmalıdır. Geçmiş yıllarda sportif dalış yapanların kullandığı ekipmana bakıldığında dalış güvenliğinin en önemli unsurlarından biri...
  16. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? İç anadolu bölgesinde değil mi?
  17. Ö

Dalma Tutkusu

Dalma tutkusu: Sualtı, derin bir huzur ve doğal güzellikler­le dolu harika bir dünyadır. Tabiat ananın kucağında, doğal hazinelerle dolu bu sonsuz hacim, kendine özel coğrafyası ve renkleriyle insanoğlunu kendine çeker. Burası kontrastların ve 5 tatlı sürprizlerin dünyasıdır. Bir orfozun...
  18. Ö

Doğru Bilinen Yanlışlar

Doğru bilinen yanlışlar: Sualtına dalmak, kontrol edilemeyen yeni bir dünyaya girmek gibidir. Dalış sırasında saf oksijen solunur. Dalgıç tüpleri, her an patlayabilecek tehlikeli tanklardır. Her dalgıç, eninde sonunda vurgun yer. Dalış erkeklere özgü bir etkinliktir. Sualtında, karaya...
  19. Ö

Nerede Dalmayı Öğrenebilirim?

Nerede dalmayı öğrenebilirim?: Nasıl öğrenilir? Dalışın öncelikli kuralı, doğru ve yeterli bir eğitim almaktır. Scuba dalış eğitimi, size güvenli, kolay, daha az masraflı bir başlangıç verecek ve sonsuz serüven zincirine bağlanmanızı sağlayacaktır. Kendi ken­dine bu aktiviteyi öğrenmek...
  20. Ö

Hangi Dalış Disiplini Seçeyim?

Hangi dalış disiplini seçeyim?: Dalış disiplinleri İnsanların dalış eğitimi almak için değişik ne­denleri ve amaçları olabilir. Farklı amaç ve eğilimler, değişik dalış disiplinlerinin ortaya çıkmasına neden olmuştur. Dünyadaki uygula­malara bakıldığında, başlıca yedi değişik da­lış disiplini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.