Arama sonuçlarınız

1. baymineral

Kekliğin Kökünü Kestik Belamızı Bulduk

Ynt: Kekliğin Kökünü Kestik Belamızı Bulduk... Bir kamyon dolusu yılanı nereden bulmuşlar :D
  2. baymineral

Haftalık Hava Durumu

Ynt: Haftalık Hava Durumu Bu havada bu civarda bir tane yıldırım düşemez. Her iddiasına girerim.
  3. baymineral

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Dün yağmış olduğuna kesin gözüyle bakıyordum ki yağmış.. Hayırlı uğurlu olsun..
  4. baymineral

Doğa Harikası Mağara

Ynt: Doğa Harikası Mağara Çok güzel bir gelişme. Umarım defineciler ziyarete kalkışmaz.
  5. baymineral

Haftalık Hava Durumu

Ynt: Haftalık Hava Durumu En az beş gün sürecek bir pastırma yazına gireceğiz. Sıcaklıklar İstanbul-İzmit bölgesinde 25 C yi bulabilir ama gece-gündüz sıcaklık farkı olabileceğinden pastırma yazımızda yoğun sisli günlerimiz olabilir. Özellikle İstanbul sisten fazlasıyla etkilenebilir. Sisin...
  6. baymineral

Hamsinin Başına Gelenler

Ynt: Hamsinin Başına Gelenler Onu biliyorum ama istemeden genelleme yaptım :) Acılısı var, acısızı var..
  7. baymineral

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Deneyi kaydetmeleri için deney öncesinde neden Guinness yetkililerine başvurmamış?
  8. baymineral

Hamsinin Başına Gelenler

Ynt: Hamsinin Başına Gelenler O zaman deniz anası için şöyle bir şey söyleyebiliriz: Soğuk olmayan ama değdiğinde yakan buz.
  9. baymineral

Yeni Başlayana Makina Seçimi

Ynt: Yeni Başlayana Makina Seçimi Yalçınlar ve TeknoSA gibi büyük elektronikçilerden almamanızı tavsiye ederim. Satış sonrası hizmetlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Mümkün olduğunca alacağınız makinenin ana bayisi olan çarşı esnaflarından alışverişi yapmanızı tavsiye ederim.
  10. baymineral

Hamsinin Başına Gelenler

Ynt: Hamsinin Başına Gelenler Hoyratı biçimde avlanılırsa, kanalizasyonlar denize akıtılır ve Orta Avrupa' nın ve Rusya'nın bütün pisliği nehirler yoluyla Karadeniz' e verilirse olacağı bu oldu. deniz anaları fazlalılığı yüzünden denize de girilmiyor. Deniz analarının ülkemizde kullanılacağı...
  11. baymineral

Ağaçlı Yakınında Bir Göl (15 Ekim 2006)

Ynt: Ağaçlı Yakınında Bir Göl (15 Ekim 2006) Çok güzel bir yere benziyor. Fotoğraf çekmek için uygun bir hava değilmiş anlaşılan. Gölümüz hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi alırsak çok yararı dokunur. Göl ne kadar derindir? Balık tutma için elverişli mi v.s..
  12. baymineral

Yabancılara Ağrı Dağı Engeli

Ynt: Yabancılara Ağrı Dağı Engeli Hele şükür..
  13. baymineral

Gezenbilir Kimlik Kartı

Sponsor sayılarımız arttıkça sponsor firmalardan alış veriş etme de Gezenbilir üyesi olduğumuzu kanıtlayan bir belge olması gerekir sanırım. Bu belge ise olsa olsa Gezenbilir kimlik kartı olur. Herkes kart bedelini ödeyerek üzerinde isminin ve soyadının ve takma adının yazdığı Gezenbilir kimlik...
  14. baymineral

Yaban Koyunları İhaleyle Avcılara 'Hedef' Oldu

Ynt: Yaban Koyunları İhaleyle Avcılara 'Hedef' Oldu Bu kadar sorumsuzca bir girişim olamaz.
  15. baymineral

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Sabah sabah beni güldürdünüz ya.. Çok yaşayın emi :D :D :D
  16. baymineral

Güneş Tutulması (Solar Eclips) - Antalya Side (29 Mart 2006)

Tutulmayı zorlu bir tren yolculuğuyla gittiğim Konya' da izledim. Muhteşem bir andı. Mükemmel bir doğa olayı idi. Makinem arızalandığı için istediğim gibi fotoğraflayamadım.
  17. baymineral

Demiryolu Sloganları.

DEMİRYOLUMU İSTİYORUM Sloganlar * Daha hızlı bir ulaşım için Daha güvenli bir ulaşım için Daha temiz bir çevre için Dışa bağımlılıktan kurtulmak için DEMİRYOLUMU İSTİYORUM ! Hamit Hancı * Demir ağlarla anayurdumuz örülmeden trafik cinayetlerinin önlenmesi mümkün olmadığı için...
  18. baymineral

Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) İzmit' ten katılacaklar varsa gezide bulunmak isterim.
  19. baymineral

İlginç Bir İş Başvurusu

Alttaki isbasvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'in basvuru formuna yazdigi cevaplar: 1. Adiniz Soyadiniz: Mehmet Tartar 2.Yasiniz: Yirmi sekiz. 3) Sirketimizdeki hangi pozisyon icin Basvuruyorsunuz? Mumkunse yatay bir pozisyon icin. Eger daha ciddi bir cevap istiyorsaniz, ne is olsa yaparim...
  20. baymineral

Makyaj Makyaj Makyaj, Nereden Nereye?

Ynt: Makyaj Makyaj Makyaj, Nereden Nereye? :D :D :D :D :D
Geri